danikan - feleségem használatra
A két öcsémnek odaadtam a nejemet
Még fiatal házas voltam amikor megfigyeltem,hogy a két fiatal öcsém az egyik 16 a másik 15 évesek és folyton leselkednek amikor a feleségem fürdik és ilyenkor simogatják a farkukat.
Az egyik alkalommal meglestem a két srácot és amikor észrevettek már nem volt idejük eltenni a szerszámukat. Ne szégyelljétek magatokat ez természetes dolog és megkérdeztem tudjátok e milyen hosszú a farkatok. A kisebbik közölte az övé18 a másik mondta az övé csak 16 cm.persze fordítva is megkérdezték mire válaszoltam 24. És hogy csináltad ilyen nagyra mert a barátom aki néha bekapja a farkamat amit már én is sűrűn szoktam a bátyóval csinálni mindig azt mondta így nő meg nagyobbra. Wt nem igaz és erre benyúlt a gatyámba és kivette a szerszámomat és úgy bekapta,hogy az lecsúszott a torkára. Pár perc múlva a másik is odafordult és ő is bekapta és elkezdett a farkam rángatózni és a srácok szája tele lett. Erre én is leszoptam mind a kettőt és megígértem nekik,hogy majd a nejem is leszopja őket,ha nem jár el a szájuk.

estére amikor a feleségem bebújt az ágyba ,mondta képzeld a két öcséd meglesett fürdés közben és megfigyeltem,hogy rázzák egymás farkukat és amikor elsül mindegyik a másik farkát szopja le.Közben pedig irigykedtél a srácokra igaz. Hát jó lett volna ha az én szájamba sült volna el a farkuk.Erre igen volt a válasz mire mondtam neki menjél be a szobájukba biztosan nem alszanak még és vedd le a köpenyedet és kapd be a farkukat. De akkor lehet,hogy megbasznak na és akkor mi van.Megmondod nekik ,hogy az élvezést a szádba kéred.biztosan nem fognak visítani és árulkodni,legfeljebb nekem. Én úgy se csinálok belőle ügyet,mert én beszéltelek rá. Egyébként is majd lesz másik két srác a barátom két fia akit szintén fel kéne szabadítani és ha az apjuk is meg akar baszni azzal ne feküdj le mert akkor elcsábít tőlem.

Úgy is történt a feleségem fürdőköpenyét és mivel bugyit nem viselt az ágyban az nem is volt rajta. Nagy örömömre mindkét öcsém megbaszta a feleségem és ezentúl a kurvájuk is lett. A következőnap szóltam a barátomnak végre megdughatja a feleségemet én meg az övét.

Ezt figyelembe ajánlom a karyka 2004,07,20 és a tescolali 2004,02.20, beli fiatalnak. Azóta bárki ha kefélni akar mindig a feleségem szoknyája alá bújik, vagy megfogdossa a melleit és elviszi egy pár napra használatra. Sikerült végre olyqan csajt csinálni belőle aki akkor él ha kefélik.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa