Jozsua - Ráuntam a feleségemre
Élveztem ahogy kefélték 1
Mikor nászúton voltunk, már a vonatban nem zavart.hogy a miniszoknyája felcsúszott és kilátszott az áttetsző bugyija. mikor felértünk Pestre és beültünk a taxiba ami a szállodához vitt bennünket akkor én magam húztam fel teljesen a szoknyáját és vettem le a bugyiját,hagy lássa a taxis a szőrös pináját. Mikor kiszállt a taxiból és a portás segített neki kiszállni élveztem,hogy a szoknyája alig akar visszacsúszni és megmutatja a punciját. Amikor megfürdött és én mentem be a fürdőbe már elfogyott a pezsgő és mondtam neki hozasson fel a pincérrel egy üveggel. Mit vegyek fel kérdezte mondtam semmit minek az és erre meztelenül fogadta a pincért. aztán hallottam,hogy élvezi ahogy a pincér keféli a pináját,majd kiszóltam a fürdőből hozzál nekem is egy pohárral .Éppen kefél a pincér nem baj mondtam hozzatok be ketten egy pohár pezsgőt legfeljebb menet közben is tud baszni téged a pincér. Úgy is volt elől jött a nejem fogta a pohár pezsgőt a pincér kefélte a seggét és fogta a feleségem melleit és behozták majd kivitték az üres poharat. Mire egy húsz perc múlva kimentem meztelenül a pincér már elment a nejem meg összegecizve beült a kádba és kimosta magából a zuhannyal a pincér gecijét.

Közben kiderült,hogy elfogyott a cigim és fel kellett mennem a bárba cigit vennem. Mondtam a feleségemnek vegyél magadra valamit és én is vettem fel egy nadrágot meg egy inger gatya nélkül, míg a feleségem egy miniruhát bugyi nélkül. Nagyon megdicsértem,mert igazán szexisen nézett ki ahogy mentünk,mert a ruha az oldalsó comboknál fel volt hasítva kb 10 centire. Így ahányat lépett mindig látszott a csupasz segge is pláne ahogy leült az egész alsó fertálya megmutatkozott. A bárban leültünk és kértem egy kis piát majd egy csomag cigit és amikor meghozták,már a ruhája majdnem teljesen a hasáig csúsztattam fel .elmentünk táncolni és valahányszor kidobós tánc volt mindig reppent a ruha alja és megmutatta mindenkinek milyen jól néz ki csupasz seggel. Persze nagyon hamar elkérték mások is és végigtapogatták a feleségemet aki igazán élvezte ezt. Lassan a bárba csak azok maradtak akiket nem zavart,hogy a partnerünknek valamely testi része kilátszik,majd egy ötlettől vezényelve levettük az asszonyokról a ruhát és azok meztelenül táncoltak ,hogy bárki jobban megfogdoshatta őket.

Ez egyre jobban tetszett a feleségemnek és mondta igazán kár hogy már holnap elmegyünk innét,mert biztosan végigkefélném a napot ilyen vendégekkel. Lassan mások fizettek nekünk és nem egyszer tapasztaltam a bárba ahogy megbaszta valaki a nejemet az asztalunkon. Míg nem voltam totál részeg mindig eltettem a pénzt amit a feleségem keféléseiért kapott. Később valakik levittem a szobámba ahol reggel ébredtem fel és akkor mondta a nejem,hogy egész éjszaka a hátra való időben tizenkét srác kefélte meg és rengeteg pénzt kapott. Reggel mikor lementünk reggelizni odajött az igazgató és közölte a szobájuk ma éjszakára is ki van fizetve és kérem maradjanak. Estére kapnak egy finom vacsorát és utána a bárba találkozunk.

Mikor visszamentünk a szobába felhívtam az ismerőst akivel találkoztuk volna és kértem egy nappal halasszuk el az utazást,mert kaptunk egy plusz napot a szállóba és így csak holnap délelőtt mennénk tovább. Ő beleegyezett. Nappal elmentünk kirándulni, de alig mentünk le a portára ott várt a tegnapi ismerős a barátjával,hogy szeretnének bennünket elvinni és a kirándulást csináljuk négyesbe. Az asszonyomat közben a másik koma elkezdte simogatni a fenekét és mondta nekem ,hogy ez nagyon jó ötlet. Persze a kocsiba én elől ültem míg a nejem hátul és mire kiszálltunk a nejemen már nem volt bugyi és az ott maradt az autó ülésén egész nap. A feleségem egész nap többet kefélt a két komával mint velem,és volt úgy hogy én keféltem a pináját a két srác a seggét baszta és szoptatta. a nejemet.

Estére bementünk vacsorázni egy kiadós vacsora után felmentünk a szobánkba átöltözni, majd felmentünk a bárba ahol aztán a férfiak nagy része közrekapta a feleségemet és egész éjjel vagy húszan kefélték szoptatták mind a három lyukban. Hajnal felé került elő rajta volt a mini ruha, de látszott rajta,hogy egész éjjel használatba volt. Mikor elváltak útjaink a szoba előtt már megint nem volt rajta semmi ruha és a kezembe nyomtak annyi pénzt,hogy majd nem elájultam tőle. Hát nagyon jól éreztem magamat mondta a nejem és elment fürödni,majd kijött és leszopta a farkam egymás után vagy háromszor. Mondta Nagyon szép éjszakám volt remélhetőleg ilyen sikeres lesz a további két hetünk is. Látod ez az igazi jó,hogy az asszonyodat ennyien megbasszák és az élvezi azt és még tégedet is le szop, de a te gecidet le is nyeli, mert az volt a legfinomabb. Jól jegyezd meg én nagyon szeretlek és amíg hajlandó vagy csak velem baszni én ha le is fekszem valakikkel és oda tartom a pinámat és a számat a faszra az nem számít megcsalásnak,mert az nekem olyan mintha levegőt vennék.A gyerekeid csak a tieid lesznek mást nem engedek hogy gyereket csináljon neked. A nászút is arra jó,hogy ezen időszak alatt is akárkivel kefélek az megengedett dolog is.Ha lefekszel valakivel akit én nem ismerek és megtudom attól kezdve te nem jutsz be a testembe legfeljebb ha a kefélőt le nem szopod.

Másnap elmentünk a Börzsönybe és ott is sikerült kanit fognom magamnak.Igaz pénzt nem hozott a konyhára, de mondták is a srácok akikkel a nászutunk első két éjszakáját végigkefélem ,hogy 19-én várnak és két éjszakát megint kefélhetnék velük annyiért amit most kaptam. Igaz ez nagyon jó volt,csak én morogtam,mert nem gondoltam volna,hogy egy ilyen nimfomániás csajt vettem feleségül.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa