Józsua - Ráuntam a feleségmre
Élveztem ahogy kefélték 2
Mikor elmentünk a börzsönyi hegyekbe sikerült a találkozás az ismerőssel és miután az állomásra elkísértük az ismerőst és elment a vonattal rájöttünk,hogy senki nem jár arra felé és nagy nehezen sikerült rávenni a feleségemet vetkőzzön le és meztelenül menjünk vissza a kéglibe. Sajnos nem volt teljesen szerencsénk mert vagy 500 méteren keresztül az országúton kellett menni és mire letértünk volna a feleségemen szerencsére már nem volt felsőrész csak egy bugyi és így csak a melleit tudtuk mutogatni a szembejövő autósoknak. Azok mire észbe kaptak már messze jártak és nem jött egy se vissza. A bejem fel volt háborodva,hogy nem kúrva ő ,hogy mutogassam. Erre csak azt mondtam neki még lehetsz, de egyszerűen nem vett erről tudomást. Mikor letértünk levetettem vele a bugyiját és mondta is most már mint egy kúrva járkálhatok örömödre.Igazad van.Erre megint pofon akart vágni, de sikerült megfognom a melleit és ez nagyon fájhatott neki,mert már nem akart megütni. Mikor az egyik szomszéd ház mellett lementünk az ott lakó úgy látszik kijött Peströl,bár az ismerős mondta nem lesz a közelbe senki,mert odaszólt nekünk. Mivel mi meztelenek voltunk a feleségem kérésére gyorsan továbbmentünk,mintha nem hallottunk volna szólást.

Mikor megérkeztünk a bungalóba a nejem közölte csinál egy kis kaját és majd lefekszünk,mert kipiheni még az előző éjszakai hancúrozást.Erre megkérdeztem ugye jó volt, mire közölte akár a két hetet azzal tölteném minden nap és éjszaka. Mivel a szomszéd nem jött át így lefeküdtünk és elkezdtünk baszni és vagy éjfélig döngettem a nejemet és szoptattam. Végre amikor elélveztem és teleélveztem a száját a gecimmel szó nélkül lenyelte és még cúppogott is hozzá.

Másnap elmentünk a jelzés alapján kirándulni és vagy egy órai séta után egy házat találtunk ahol egy fiatalasszony napozott egy szál bugyiba. Mikor a nejem rálépett egy gallyra és az hangosan roppant egyet felfigyelt a zajra és magára kapott egy mackót. Kiderült félmeztelen napozott,mert a férje elment körútra az erdőbe mivel ő volt az erdész ezen a részen. Bemutatkoztunk miután köszöntünk neki és ő is megmondta a nevét ,majd megkérdezte mi járatban vagyunk és megkérdezte melyik bungalóba pihenünk. Mikor mondtuk a nevet rögtön megkérdezte mi vagyunk e akik ide jöttek egy hét nászútra,mert a tulaj közölte velünk,hogy odaadták maguknak a kéglit. Meghívott egy pohár borra és mondta,hogy perceken belül meg kell jönnie a férjének is,mert mi is egy hete házasodtunk , de nem kaptunk helyet és kisegítőt a férje helyett és így nem tudtak menni nászútra egy hétre sem,majd a télen elmegyünk. Akkor a cég kárpótol bennünket három heti ingyenes üdüléssel.Elnézést kért és beszaladt a lakásba felvett egy köpenyt ami még kevesebbet takart mint ami most rajta volt.

Perceken belül jött a férje ie és mikor lekezeltünk mondta maradjunk itt ebédre és az asszony összenézett vele és maradtunk. Mondta nem akarja a fiatal feleségét sokáig itt hagyni, bár ő itt él már évek óta és még sose történt vele sem semmi és az édesanyja is itt lakott korábban míg meg nem nősült és őt se bántotta senki sem, de hát még túl fiatal vagyok,hogy hagyjam,hogy a fiatal feleségemet elcsábítsák mellőlem. igaz már két éve vagyunk házasok,és majd e télen megyünk nászútra, de sose lehet tudni semmit.
A feleségem közben odasúgta biztosan jókat kefél a feleségével,mert szerintem te is szívesen megbasznád ahogy elnézem a képeden. Na azért te is nagy fasz vagy nem volt még elég az elmúlt két éjszaka. Abból sose elég semmi.

Mondtam az ürgének közben míg jöttünk errefelé találtunk rengeteg gombát és nagyon szívesen adunk belőle .megnézhetem.Mert én értek hozzá és tanultam is. Mikor meglátta el volt ájulva hogyan maga is ért a gombához,és ennyit még sose látott együtt annyi gombát szedett. Mondtam neki hogy a csiperkéből lehetne csinálni paprikást és a vargányát meg meg lehetne szárítani. Ha nem vesszük tolakodásnak holnap este eljönnek hozzánk és ha itt hagyjuk a csiperkét estére főzünk belőle paprikást és levisszük magukhoz ,majd elfogyasztjuk közösen. Mondtuk itt hagyjuk és fogyasszák inkább majd el. Nem az első verzió lesz a jó. Megettünk egy tál lencsét mert azt csinált a fiatalasszony és rántott hús volt mellé. Majd elköszöntünk és tovább sétáltunk. Már besötétedett amikor jöttünk visszafelé és útközben megálltunk,mert rám jött a baszhatnék és megdugtam a nejemet. Még jó hogy nem az erdésznél akartál megdugni és utána nekiadni. Mondtam neki,majd holnap este kefélsz vele én meg a feleségével ha eljön ,ha nem neked lesz jó egy dugás.

Másnap eljöttek mindketten és közben elhívták a másik szomszédot is akit már egy éve ismertek. Az meg hozott egy kis pálinkát én meg adtam fel bort és előtte is és utána is kortyolgattunk. Sajnos nagyon a pohát fenekére néztünk és így az lett belőle,hogy vacsora után bekapcsoltuk a házban lévő magnót és felváltva táncoltunk az asszonyokkal.Persze közben iszogattunk és az asszonyoknak is töltögettünk ami aztán odáig fajult,hogy sorba basztuk a m,ásik feleségét is. reggel amikor felébredtem,hogy pisilni menjek én a szomszéd asszony lába közül másztam ki és vissza már az erdész feleségébe tettem a farkamat. Mikor elaludtam akkor még a nejemet keféltem, de mostanra már mikor elindultam a nejem az erdésszel dugott és amikor visszafelé jöttem már a szomszéd farkát szopogatta. Mikor felragyogott a nap akkor keltünk fel és nem zavarta egyik srácot sem hogy a feleségük más farkán van és ők is másokat dugnak. Felöltöztek és reggelire sütöttünk szalonnát és ittunk egy kis pálinkát ,majd mindenki hazament.Másnapra megbeszéltük,hogy min a három pár bemegyünk egy közeli városba és szétnéztünk. Ebből megint nagy kavarodás lett mert mindenki megbaszhatta a másik két asszonyt is és nagyon jól éreztük magunkat. Az azt követő napon pihenés volt és az utolsó napon amikor még egész nap ott voltunk, megint összejöttünk a szomszédnál és megbeszéltük,hogy mindenki meztelenül fogy elmenni hozzájuk és ők is meztelenül lesznek,hisz mindenki megbaszta már a másik feleségét is és kiélvezgettük egymást is.

Az utolsó nap reggelén az erdész bevitt bennünket a közeli városba a reggeli vonathoz és nagy meglepetésünkre már a Pesti ismerős akik a feleségemet baszták két éjszaka ott vártak ránk.Így nm vonattal mentünk, hanem kocsival vittek bennünket fel Pestre. Persze vezetnem nekem kellett mert a másik koma is hátra üt kefélni a feleségemet.

Mikor felértünk megbeszéltük,hogy másnap reggelig ott marad a feleségem náluk és kedvükre kefélhetik bárkik is lesznek ott a feleségem eleve örömmel fogj a lába közé engedni és megbeszéltük azt is,ha valaha feljön id bármilyen ügyben két vagy több napra mindig maguknál fog éjszakázni és akárkivel eltölteni az időt is. Másnap reggel 9 órakor meghozták és aznap a tűzijátékot néztük egy barátommal és a négy gyerekével és a feleségével. Aznap este mi megint másnál voltunk, de csak aludni mentünk oda és reggel 8 órakor már a buszon ültünk,mert mentünk a Mátrába egy-két hétre nyaralni.

A buszon aztán nagyon megismertük egymást hiszen a barátomnak a feleségével és a két lányával is már több éve tartó viszonyom volt,hiszen én kefélgettem azelőtt mielőtt elvette tőlem és feleségül vette a csajomat. Már akkor megbeszéltük,hogy ha magnősülök és a nejem is a kikapós fajtából való akkor ugyan úgy fog a barátommal és a két fiával is kefélni ahogy velem is és bármit csinálhatnak egymással is,hiszen náluk a gyerekek is kefélnek a szüleikkel is és ez egyáltalán nem zavarja őket sem. Otthon is mindig meztelenül vannak és nagyon kevés azoknak a barátaik akik hasonlóan gondolkodnak és cselekszenek.

Már a buszon is megsimogatta a két gyrek a feleségem combjait és megbányászták a pináját is. A barátom felesége közölte az asszonyommal,ha felérünk a kéglibe majd ő a fürdés után csupaszra borotválja a pináját, mert a gyereklányainak apináját is és a srácok és az apjuk farka körüli szőrt is ő borotválja mindig. erre mondta a nejem,hogy akkor az enyémet is húzza le. Miért ő megint megnövesztette, Erre már a nejem nagyot nézett, mert ő nem tudta a régi eseményeket.A csaj aztán felvilágosította,hogy az ő szüzességét a férjed vette el amikor 13 éves korában náluk aludt és rájött,hogy az anyjával kefélt és közölte,vagy bejön hozzá is és megbassza őt is vagy megmondja az apjának,hogy az ismerős megbaszta az anyját. Ebből oltári nagy baj keletkezett volna,mert az apja egy borzalmasan féltéken ember volt.AZ egyik alkalommal meglátta,hogy a feleségének a seggét fogta meg egy másik koma azt úgy vágta szájon,hogy meg kellett operálni,mert majdnem szétszakadt a szája a füléig.

Az apja mindig morgott a férjedre,hogy nem tud rendesen viselkedni a lányával és teljesen kiakadt amikor másnap reggeltől kezdve úgy bánt velem mint a hímes tojással és azt hitte én leszek majd a veje nem az annak a barátja .
Akkor megerőszakolt kérdezte a feleségem? Nem életembe az volt az első olyan éjszakám amikor ő felszabadított a szüzességemet is elvesztettem, de életemben sose bántam meg mert olyan csodálatos volt,hogy mindig azt hittem ő lesz a férjem is.Aztán belebolondultam a jelenlegi férjembe és csak a barátjával szoktam kefélni ha hajlandó mással soha senkivel sem. ezt ő különben sem tartja megcsalásnak.

Ezért is örültem annak amikor a lányaim elmondták,hogy az apjuk barátja elvette az ő szüzességüket is. Elmondták,hogy csak azt nem értették,hogy nem véreztek és nem fájt smmi amikor elveszítették a szüzességüket és olyan csodálatos érzésük volt,hogy azt hitték a mennybe szálltak és olyan gyönyört éreztek amit azóta sem senkivel sem. A két lányim azóta rendszeresen kefélnek srácokkal és sajnos nem tudom lesz e férjük egyáltalán mert már az elmondásuk alapján töménytelen mennyiségű fiúkkal keféltek sőt még az apjukat is bevonták és a két öccsükkel is dugtak már. Nem vetik meg a két kutyát sem az egyik a német juhász a másik egy hatalmas dán dog és annak több mint huszonhat centis farka van.

Később mikor már megérkeztünk a mátrai üdülőbe ezt elmondta az egészet a nejem és elmondta neki azt is hogy ő is kipróbálta a kutyájukat és más kutyákat sőt a disznót és a póni és a nagy ló faszát is. Ő egyébként 28 éves volt amikor férjhez ment.Mikor az esküvőtök volt mondta a barátom felesége akkor mi Amerikába voltunk egy hat hónapos kiránduláson a férjem testvérénél, aki meghívott bennünket ezért nem tudtunk az esküvőtökön részt venni.

Persze másnaptól kezdve amikor estére már még jobban összebarátkoztak a gyerekek és a szülök is egymással mindegyik gyerek megbaszta a feleségemet is és a lányok velem is keféltek ugyan úgy mint az apjuk a nejemmel. Nem volt szégyenérzés senkivel szemben sem.A nejem elmondta nagyon élvezte amikor a két fiú bement a szobájába valamelyik nap és mind a ketten a seggébe dugták a farkukat és mondták ,hogy ez nagyon finom volt, de ezt nem engedik meg a testvéreik sem az édesanyjuk sem. Később a fiuk becserkészték a négy barátjukat a feleségem pinájába és az azoknak az apjuk is rendszeresen megbaszták őt.Pár nap múlva a nejem elment sétálni és úgy eltévedt,hogy nem talált vissza. erre másnap reggel megindult a keresés és dél lett mire megkerült. Az erdőben talált egy kunyhót és abba ment be éjszakázni . Később nekem elmondta,hogy megismerkedett két komával aki rávették keféljen velük és másik három öregúrral és egész éjszaka az öt férfi dugta ami nagyon jól esett.

Mióta aztán feljöttünk a tűzijátékra és lementünk a mátrai üdülőbe és nem közösültem a feleségemmel. Mikor hazafelé jöttünk a vonaton megint eltűnt és csak mielőtt leszálltunk akkor került elő. kiderült kegyetlenül fáj a pinája mert valószínűleg valamelyik idegentől felszedett valamit, mert a pinája az nem vörös vagy piros volt hanem sárga és folyt belőle valami gennyes folyás. Másnap elment a korházba és ott tartották egy hónapig és utána bár nekem is be kellett mennem vizsgálatra és nem kaptam ezekből a dolgokból semmit, de közölték amikor kiengedték,hogy havonta menni kell neki kezelésre és hat hónapig egyáltalán nem élhet házas életet és még maszturbálni sem szabad,mert a kezelés akkor nem ér semmit és nemcsak a méhét veszti el hanem az egész életét is.

Mikor hat és fél hónap után engedélyt kapott a házas életre elment pestre és egy hónapig a pesti szállóban megismert komákkal élt és kefélt a barátaival. úgyhogy én azóta már nem használom a feleségemet inkább máshoz járok.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa