Dede - NyaralÁs autóval
Feleségem közpréda 2
Másnap felmentünk a toronyba és megnéztük a várost felülről, Egész idő alatt amíg mentünk felfelé a szállóban lakó néger férfi a feleségem seggét dugta,és majdnem lebukott amikor meglökték és a farka kicsúszott a nejemből. Szerencsére nagy tömeg volt és mások is alányúltak ,bár azt mondta a feleségem nemcsak a néger baszta meg. Mikor hazamentünk este még elmentünk és élveztem,hogy a metróban úgy ült,hogy a vékony ruha szétnyílt és kilátszott a nagy pinája amibe délután a két srác a néger és a tulaj egyszerre kefélték és élvezték tele.

Azon az éjszakán aztán mikor reggelre visszajött a szállóba elmondta,hogy nagy sikere volt,mert tizennégy komával kefélt és annyi pénzt kapott,hogy még elmehetünk másfelé is. Közben másnap reggel összefutottunk egy régi még a balatoni ismeretségemből egy családdal akinek az esküvőjén részt vettem és közösen keféltük meg mind a harminc öten a nászéjszaka a feleséget. Most hogy összetalálkoztunk átköltöztünk hozzájuk,mert lakást béreltek és az ő gyerekeik akik itt jártak iskolába ismerték a várost és együtt járták be. Így aztán mi is összejöttünk a szüleikkel és a csaj férjének is alkalma volt a feleségemmel kefélni illetve vele hálni.

Amikor a reggeli órákba visszajött a szobába ahol mi voltunk elszállásolva közölte velem,hogy a csaj és a férje mondta,hogy a két nagy fia akik itt dolgoznak azok is szeretnének vele dugni egyet vagy kettőt és átengednék neked a feleségüket. Mondtam nekik biztosan belemégy az ilyen jó szórakozásba. Az asszonyok egyébként párizsiak és sokáig egy magánkupiba voltak még tizenhat éves koruktól húszon négy évesig amíg férjhez nem mentek. A végén nemcsak a két férjjel hanem a két férj barátaival is kefélt a feleségem mert rájött,hogy sokkal jobban megtudják baszni a másik két srác mint a férjek. Ezért mondták,hogy majd egy hónap múlva eljönnek ide és szétnéznek és majd felmegyek velük vagy két hétre a hegyekbe kefélni.

Ezek után másnap elindultunk visszafelé és útközben kaptunk egy telefont az öcsémtől,hogy tegyünk egy kitérőt és nézzük meg hol dolgozik most és ha elmegyünk elvisz egy operára is.
Úgy is volt, de a másnap reggel mivel leszokott arról,hogy nem zárja be a zuhanyzó ajtaját,hogy bárki bemehessen megkefélni a hathetes kiránduláson most se zárta be és az öcsém meglepte. Mondta nekem,hogy nem ártana ha bezárná az ajtót. Erre én beosontam és hátulról elkaptam ,majd kegyetlenül seggbe basztam az asszonyomat és mondtam neki mit mondott az öcsém. Sajnos ő nem olyan beállítottságú mint én és nem akarta megdugni a nejemet. Sajnos. Mikor elindultunk volna hazafelé megjöttek az öcsém középső sráca és mondta,hogy elviszi a két gyerekemet a balcsira két hétre majd érte jösztök két hét múlva ha haza jösztök.Igy mi megálltunk az oszták határon és meglátogattunk egy falusi házaspárt ahol már nyaraltunk egyszer két hétig,vagyis a két hét alatt a nejem többet kefélt a kutyáikkal és a házigazdával mint velem. Most mikor megérkeztünk nagy örömmel fogadtak és rögtön lesmárolták a nejemet,majd az asszony kivette a feleségem melleit a blúzából és élvezettel adta a fia szájába. Kidrült,hogy a z asszonyt a férje barátja felcsinálta, de ez nem zavarta a férjét se és azóta is rendszeresen kefél minden vendégével.

A két hét alatt amit ott töltöttünk a feleségem is többet volt egy szál pendejbe mit ruhába felöltözve és a környékben lakó mintegy harminc gazda oda járt hozzájuk kefélni. Msjd hazajöttünk és a két gyereket felvettük.és visszaérkeztünk a lakásunkba két hónap múlva. Megbeszéltük,hogy máskor is csinálunk ilyen utat és mondta a feleségem hogy reméli akkor is ilyen szabadon használhatja a srácokat és te is megengeded hogy bárki megdugjon.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa