Lalo - eljött a barátom
Előttem kefélte meg a feleségem
Már sajnos nem csinálja nyíltan, de régebben a barátaimmal rendszeresen kefélt a feleségem.egyszer aztán közöltem,ha megint itt alszik valamelyik barátom akkor vagy előttem keféltek vagy én hozok fel agy arab férfit akinek a fasza a fejénél legalább tíz centi.

Erre megbeszéltük,hogy ha velem is kefél rendszeresen és a barátom valamelyike eljön és itt alszik akkor láthatom amint a pinádba dugja a faszát.Így is történt. pár napra az egyik barátom aki már a középiskolába is még a tanárnőnket is megbaszta a nagy vastag faszával felhívott és megkérdezte aludhat e nálunk,mert arra lesz dolga és válaszoltam neki persze meg akarod baszni a feleségemet is. Hátha megengeded,rendbe, de én akarom tartani a fejét és látni akarom ahogy fintorog és hallani ahogy nyüszít amikor keféled.

Még aznap este közöltem a nejemmel két nap múlva jön az egyik osztálytársam és itt akar aludni.Erre megkérdezte baszhatok e vele .Ha mindenáron baszni akarsz vele is akkor úgy,hogy én tartom a fejedet és miközben kefél szopod a farkam.Úgy állsz hozzá mintha kúrva lennék Kérdezte.Sajnos nem az vagy mert akkor elmennél mással is kefélni pénzért.Persze amikor hazaértem pár perc múlva jött a srác és elhívott bennünket vacsorázni. Míg kihozták a vacsorát elvitte táncolni és örömmel vettem tudomásul,ahogy simogatta a fenekét.Látszott a srácon tetszik neki az asszonyom,mert állt a vastag fasza és a nejem hasát bökdöste. Amikor vége lett az egyik táncnak a barátom a feleségem kezét a farkára vonta és láttam az arcán,hogy meglepődik azon mekkora farka van.

Mikor abbamaradt a tánc a srác visszakísérte és elment a budira. A nejem közölte a barátod két tánc közben a faszára tette a kezemet és elszörnyedve vettem észre borzalmas vastag farka van. Mondtam neki tudom,hisz nemegyszer láttam amint a háziasszonyomat meg a barátnőmet is megbaszta. Rengeteg geci van a srácban és amikor még fiatalabbal voltunk az egyik alkalommal egy ágyban basztuk a barátnőmet is és én majdnem megfulladtam,mert az én számba is ürítette a faszát,mert a csajom nem tudta nyelni olyan gyorsan a gecijét. Az volt az egyetlen alkalom amikor másnak a gecijét nyeltem le a sajátomon kívül eddig.

Mikor megkajáltunk és megint felkérte táncolni akkor már sokan táncoltak és látni lehetett ahogy felhúzta a miniszoknyáját és elkezdte turkálni a pináját a bugyiba.
Majd jött leült és fizetett, és elindultunk visszafelé. Mivel gyalog mentünk és nem kocsival egész idő alatt a feleségem szoknyája hátul fel volt húzva és a seggét tapogatta a barátom. Mondtam a srácnak ha lehet ne itt az utcán keféljed meg. Rendben, de ha hozzátok érünk akkor már az udvaron kihámoznám a bugyijából. Mikor bementünk és elkezdtünk piálni az asszonyom egy kicsit spicces lett aminek én nagyon örültem.

Lassan levetkőztette meztelenre a feleségemet és sokszor azt hittem leharapja a melleit,mert bekapta az egészet pedig 95 ös mellei vannak. lassan lefektettük az ágyra és elkezdtem szoptatni aminek én nagyon is örültem,mert mindig az volt a vágyam ha más bassza a csinos feleségemet akkor az én farkamat szopja . A barátom elkezdte a szájával ingerelni az asszonyom pináját,majd megfogta a faszát és a feleségem lába közé helyezte . Előtte én jó erősen bekentem síkosítóval,hogy könnyebben becsússzon és ne fájjon először annyira,majd a srác elkezdte nyomni befelé.

A barátom faszának a makkja aránylag simán becsúszott,majd amikor már félig bent volt akkor ébredt fel és mondta hogy fáj egy kicsit. Erre a barátom kijjebb húzta a faszát és síkosítót nyomtunk rá majd benyomta teljesen . akkor elkezdett visítani a nejem és lassan lehiggadt ahogy kezdett élvezkedni. Lassan megszokta a barátom farkának a vastagságát és amikor a srác kihúzta a faszát és hátradőlt meglovagolta a faszát ami megint egy kicsit fájdalmas lehetett neki, de én előredöntöttem az asszonyomat és a seggébe nyomtam a farkamat és pillanatokon belül kiürítettem a zacskómat.Közben amikor kihúztam a fonnyadt farkamat és csorogni kezdett a seggéből a gecim megfordult , de nem engedte ki a barátom faszát a pinájából. eddig ilyet még nem láttam tőle. erre aztán a barátom közölte úgy látszik nem ez az első ekkora fasz ami a nejedben járt. Igen mondom sokszor félrekefél és ha élvezel engedd bele az egészet nyugodtan mert úgy sem lesz gyereke. azért maradjon még a farkában is ,mert szeretném megízlelni mondta a feleségem. A barátom ezután még háromszor élvezte tele a feleségem pináját és a negyedik élvezést pohárba kérte amit aztán megivott. ezen még én is csodálkoztam. erre közölte az elmúlt szombaton egy egyetemi buliban tízen nyolc egyetemista kefélt meg és a gecijüket pohárban ittam meg.

Alig tudtam ezután szóhoz jutni.ott hagytam őket basszanak ha még bírnak.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa