füredi jani - Vizsgálat
levetkőzés
Régebben amikor még fiatal voltam akkor sem értettem meg soha miért kell az orvosok előtt levetkőzni meztelenre. Azt még megértettem,hogy az asszonyokat szeretik látni az orvosok,hiszen a feleségem attól kezdve miután hazajöttünk a nászutról és terhes lett lmegvizygálta egy szülész és le kellett vetkőznie meztelenre, de én nem lehettem ott a vizsgálat alatt,pedig mikor kértük akkor beleegyeztek. Később kiderült,mert így nemcsak az orvos,hanem más orvo hallgató is könnyebben meg tudta baszni amellett,hogy terhes volt nem érdekelte őket,hogy a feleségem pinájába televerjék a saját gecijüket. Persze hiába tiltakozott a száját betapasztották és így nem tudott sikitani. Később amikor az egyik alkalommal betörtük az ajtót és megsimogattuk az orvost abarátommal akkor fel voltak háborodva. Persze a vizsgálaton amelyet hatóság csinált ott lehettünk és közölték velünk,hogy a gyerek nem az enyém hanem a barátomé.Nekik mi közük hozzá Én megengedtem,hogy a barátom is megdugja a feleségemet,hiszen én is rendszeresen kefélem az ő feleségét is és külön élmény nekünk,ha kefélések között megcserélhetjük a partnereinket.

Mi azt tartjuk,hohy az az igazi házasság ha mással is kefél az asszonyunk mégha gyereke is lesz tőle. A barátom feleége nem szűzen ment feleségül a férjéhez,mert őt előszőr a testvérei kefélték meg,majd a nagy családjukba minden férfitag is beleértve a férje testvéreit és az apját is.Végeredményben a három asszonynak mindegyiknek hat férje van eéméletben gyakorlatilag meg három. Mindenki keféli a másik két asszonyt és a házasságuk már negyven éve tart és még mindig kívánatosabb bak mint másoknak az asszonya. lassan a saját gyerekeik is megbasszák a másik asszonyokat és ez ad értelmet nekik.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa