Laj - erőszakos kefélések
Feleségem élvezkedik
Mikor megismertem a feleségemet ég nem tudtam róla milyen szexéhes egy teremtmény. Csak a házasságunk után a nászutunkkor jöttem rá,hogy neki egyetlen célja az minél több férfivel keféljen és az is nagyon fontos számára,hogy imádja az erőszakosan kefélő férfiakat. Még nászúton voltunk és véletlenül összefutottunk az egyik szállodába egy régen nem látott barátommal akivel sokszor diák korunkban is közösen keféltünk csajokat egymás után. Mikor leültünk az egyik presszóba beszélgetni és én elmentem rendelni kávét meg piát addig a feleségem a kezébe nyomott egy papírt és azon kérte ha szeret baszni este jöjjön és kefélje meg őt.Mivel ő is a feleségével volt aki éppen vásárolt és utána jött a presszóba kiakadt ezen a levélen és odajött mellém,hogy gyere be a budiba mondanék valamit.

Persze miután beszéltem a felszolgálóval bementem a budira és ott elmondta a barátom és a kezembe nyomta a levelet amit a feleségem adott oda neki.Mondta én eddig minden alkalommal megbasztam a barátnődet és te is az enyémet de ez neki most furcsa,hiszen ő amióta ismeri a feleségét annak hat éve még sose csalta meg és nem is akarja. Mekkora kefélőgépet vettél el. Ezt nem tudtam, de engem is átvert,mert sose engedte,hogy a nászéjszaka előtt megbasszam. Megköszöntem és kijöttem utána a budiról.

Mikor elváltunk egymástól és ők elmentek mi is elindultunk másfelé. Bementünk egy erdőbe ahol már nem volt közel senki és megkérdeztem ez mit jelent. Nem gondoltam volna,hogy ilyen jellemtelen a barátod.Szerettem volna vele is baszni egyet,mert úgy láttam szép farka van. Mondtam neki én ismerem a farkát és nagyon sok barátnőmbe már betette és volt,hogy az illető hölgyet közösen keféltük is, de most már házas vagy és ezek szerint nagy kefélőgép vagy már régebben. Amióta megesküdtünk,már a vonaton három komával basztam a WC-ben és a szállóba ahol a nászéjszakát töltöttük nyolcan basztak meg, mert te aludtál a portól amit becsempéztem a borodba.

Én tizenegy éves korom óta kefélek mindenkivel.Az apám kefélt meg mikor elvette a szüzességemet és a négy fiú testvérem is megkefélt utána egy hónapon belül. Mire elértem a 18 éves kor már több mint százezer férfi megdugott és jelenleg az ötszázezredik fasznál járok akik megbasztak.Erre fogtam és otthagytam . Elmentem a szállóba kifizettem a szobát és közöltem a portán ha megjön a feleségem mondják meg neki elmentem külföldre és ne is keressen. a mai éjszaka ki van fizetve, de a többi már nem az én költségem.

Hát így higgyen egy nőnek az ember.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa