Józsa - feleségem megmutatása
meztelenül az utcán
Még fiatal házas voltunk amikor rájöttem,hogy a feleségem felvette megint a leánykori szórakozását,miszerint felhasított miniruhába és a seggét alig takaró köpenybe járkál a kertben. Mondtam neki ki foglak vinni az utcára hátha elpttem dugnak meg.Erre közölte annyira nem vagyok kurva. erre bevittem a nyaralóba leveztkőztettem meztelenre és kivittem az utcára megmutogatni a járókelőknek. Közben jött két srác akiknek tetszett a látvány és odajöttek megfogdoaták a melleit és nekinyomták a kerités oszlopnak és az egyik előlröl a másik hátulról a seggébe és megbaszták.Közben megkérdezte most jól érzed magad igen mondtam és remélem meg is szoptatnak,majd mindkét srác a szájába dugta a faszát és beleürítette a gecijét. Mialatt bementünk még sokan megfogdosták a melleit és a seggét is.

Este elvittem egy szórakozó helyre ahol bár felvett egy blúzt és egy szoknyát, de nem vett fel bugyit és én örömmel néztem végig ahogy vagy nyolcan megbaszták. Végül azért menteünk haza mert sírva kért bocsánatot.

Persze nem sokáig tartott az egész bocsánat,hiszen innét az ország másik részébe mentük egy kicsit még pihenni és ott meg a kertben úgy gyomlált,hogy a köpeny a seggén felülre csúszott. Amikor egy koma meglátta ejött és hátulról megbaszta és elvitte magával. Két nap múlva hazahozta és a nejem elmondta,hogy megbaszták vagy negyvenen ,de mocskos szemetek voltak,mert ha szomjas volt csak gecit adtak neki inni.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa