örzse - Tavi nyaralás 3 házaspárral
Közös szeretkezések
Még fiatal házasok voltunk és az egyik nyáron megbeszéltem a két barátnőmmel menjünk el a férjeinkkel nyaralni a nagy tóra.Én gondoskodok szállásról a kaját meg megoldjuk háromfelé osztva. Persze a másik két barátnőm közölte,hogy csak abban az esetben megyünk el veletek hiszen a szállást ti biztosítjátok. Az üdülési adót meg mindenki kifizeti saját maga. Így is történt Kérdezték a lányok és a férjeik is amikor az egyik szombaton eljöttek egy közös házastárs cserére a három éjszakás hétvégére,hogy lehet e monokinizni. lehet aki akar. A közös hétvége nagyon jól sikerült, mert mindegyik fér meglovagoltatta a másik feleségeit énnekem meg különösen jól esett,mert már nagyon hiányzott a félrekefélés.

Mikor elmentek megkérdeztem a férjemet tetszett e a három éjszaka .Ő közölte láttam,hogy te is nagyon élvezted,hiszen akármelyik férj megkefélt utána mindig leszoptad a farkát. Persze tudod hogy imádom a geciteket. Már alig várom a nyaralást. Az utazást egy mikrobusszal csináltuk,mert így mind a hatan egy kocsiba lehettünk és nyugodtan lehettünk csak egy bugyiban ha valaki akart még melltartóban. Mikor megérkeztünk és beálltunk az udvarba elfoglaltuk a szobákat a két másik barátnőm majdnem totál összeveszett melyikük aludjon a tetőtérben mert ott nem volt függöny az ablakon és így szabadon mutogathatta magát a fent lakó feleség is.

A matracokat az udvaron hagyva a férfiak felfújták őket mi meg mikor kipakoltunk felmentünk a tetőtérbe és nyalakodtunk egymással és élveztük,hogy mutogathatjuk magunkat a járókelőknek. Nemsokára lementünk a partra és egy nagyot fürödtünk , de már az első percekben is összekeveredtünk,mert engem is elkezdett mind a másik két férj fogdosni. igaz a férjem se maradt el mellettük,neki is nagyon tetszettek ezek a felállások. A parton levő napozók csak lestek,mert biztosan nem igen láttak még ilyeneket. Mikor nagyot hancúrroztunk a vízbe a mélyvízig is bementünk ,mert ott már levettük az asszonyainkról a bugyit is és meztelenül fektettük a matracokra. persze ha baszni akartunk azt a vízbe kellett csinálnunk.

Mikor meguntuk kijöttünk napoztunk egy keveset a lányok monokiniztek majd felmentünk a villába kajálni. A férjemre rájött a kefélés és a teraszon lehúzta rólam a bikini alsót és ráfektetett az asztalra ,majd hátulról elkezdett kefélni. Amikor meglátta az egyik barátnőm férje alig fejezte be a férjem már oda is férkőzött és egyik a másik után megkefélt és a zacskója tartalmát is belém engedte. Hát ez igazán jól esett mondtam nekik. Az hogy ezt végignézte az egyik szomszéd vagy az utcán sétálók az nem zavart bennünket.

Délután volt egy kis szunyókálás majd estére elmentünk egy bárba ahol a másik két asszony kidekorált,mert én nem szoktam kifesteni magamat , de ők befestették a körmeimet a lábon is és kirúzsozták a szájamat,majd a blúzom felső két gombját levágták,hogy ne lehessen begombolni. Az egyik barátnőmnek a mellei a tánc közben mindig kiestek a blúzból, de mondta őt ez nem zavarja. persze mindenki megfogdosta engem meg egyenesen kurvának tartottak,mert a négy szünetben minden alkalommal a partnereim megbasztak. Mikor valahányszor visszamentem a szünet végén mondta a férjem jó volt mire mondtam csodás. A többi barátnőm is kiélvezgette magát és közölték ide minden este eljövünk mert itt nem szégyellősek a férfiak és szeretnek baszni

Ez így ment egész idő alatt amíg lent voltunk és megbeszéltük,ha lehet jövőre is eljövünk,mert annyit egész évben nem basztam idegen srácokkal mint itt a pár hét alatt és ez az igazi nyaralás.Egyik férj sem szólt azért,hogy a feleségét más is bassza szinte egész nap. Volt egy kirándulásunk is ahol összefutottunk másokkal is és a vége az lett,hogy mindegyik asszonyt megbaszták a arra sétáló férfiak ami igazán élvezetes volt. Míg nyaraltunk senki sem hordott bugyit, de nem is kellett,mert csak útban lett volna.Amikor elmentünk egy egyetemistákkal zsúfolt kétemeletes szállás mellett és mi a három férj felemeltük a lányok szoknyáját még aznap délután kihívtak bennünket egy nagy sétára ahol a három asszonyt mindegyik srác /voltak vagy huszonöten/ megbaszták és élveztük ahogy vonaglanak.

Az egyik férj akinek az elmúlt januárjában volt az esküvője elmondta,nem gondolta volna,hogy ilyen kefélőgép a felesége,mert mindig olyan szendén viselkedett. Nagyon örül neki,hogy ilyen mert így nem fog sose csalódni benne és mindig élvezni fogja valahányszor megbasszák a feleségét.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa