xop - Csodálatos élményem
Szétkurják a feleségemet
Nemrégiben kint voltunk a feleségemmel németbe ahol szerencsére megkívánták a feleségem nagy seggét is. Már a boltba ahol vásároltunk megsimogatta az apa és a fia is.Amikor megláttam és a feleségem nem figyelt rám a komák felé mutattam felfelé a hüvelyk ujjammal a beleegyezés jelét.Amíg a boltban voltunk folyton simogatták ami eleinte tetszett a nejemnek és én is adtam alá a lovat ,majd mondtam neki,jó lenne gyönyörködnöm abba ahogy élvezkednek veled. Nem vagyok kurva nembaj még lehetsz és élvezném is.Mikor kimentünk a boltból a két férfivel elmentünk a lakásukra és lassan kihámozták a ruhájából . Tetszett nekik a feleségem 95-ös mellei bár már lógtak, de a jobb oldali melle még előre nézett,mivel általában a bal oldalit szokták többet használni.

Nekem roppant tetszett ahogy a két koma bekapta a melleit a szájukba és szívták harapdálták és közben lefejtették róla a szoknyát is. Mikor eltűnt a szoknya és a harisnyanadrágot is lehúzták róla az apa a elölről kezdte lehúzni a feleségem bugyiját, míg a fia hátulról. élveztem ahogy belecsókolnak a punciba és a seggébe,majd egymás után mindegyik beletette a szép kemény faszát,majd cseréltek. közben a feleségem az én farkamat is bekapta és a már elélvező farkam gecijét is kiszívta. Lassan egymás után leszopta a két férfit és láthatóan élvezettel csámcsogva nyelte a srácok nedűjét.

Mindig is örültem annak ha keményen nagy fasszal megbaszták a feleségemet és ő is nagyon élvezte az ilyesmit és annak is nagyon örültem,hogy már egyáltalán nem szégyellte,hogy tele van a szája a srácok gecijével. Aztán meghallottam egy morgást amikor az egyik koma kinyitotta az ajtót és berohant két nagy kutya és egyből nekiestek a feleségemnek és mindegyik a seggébe nyomta a faszát,meg a szájába. Én ilyet még nem láttam, de olyan élvezettel baszták,és a nejem mosolyogva engedte ahogy a szájába próbálta nyomni az egyik kutya a gömbjét. Mikor a két kutya kielégült a két srác odament az asszonyomhoz és kiszívták a kutyagecit a szájából és a seggéből.Majd adtak sok pénzt és közölté,hogy holnap este szeretnének megint találkozni egy kiadás kefélésre amikor is öt srác kezelné a nejemet és utána egy ezressel elégítenék ki.Megbeszéltük és mire a következő reggel érte mentem alig volt annyi energiája,hogy beszálljon a kocsiba annyira szét volt marva és kefélve. nagyon tetszett a teste,hiszen totál meztelen volt. mondtam is neki és a két komának mikor hozhatom megint el mert nagyon tetszik a teste a használatok után.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa