xop - opreráció
végre megbaszták a beteghordók is
A feleségem kint volt Németbe a lányunknál amikor nem figyelt a lépcsőn lefelé menet és eltévesztette a lépcsőt és hogy az ölében lévő gyereket megvédje a balesettől inkább ő esett el ami azt eredményezte,hogy eltört a bokája mindkét lábán.
Ez kb tíz éve volt és akkor még miniszoknyát hordott és amikor elesett nemcsak a szoknyája szakadt el de a bugyija is .Aki segített neki felállni és segített abban,hogy felvigye a lakásba végig tapogatta a punciját és a seggét is. A feleségem először tiltakozott, de aztán megbékélt és amikor másnap indultam haza vele megint segített és akkor amikor levitte a lépcsőn sikerült a pinájába dugni a vastag faszát. Nekem roppant tetszett amit csinált és a nejem morgott,de mondtam neki miért morogsz hiszen tegnap is meghágott nem is egyszer és akkor elfogadtad a faszát.

Azért morogtam,mert most már más is látta,hogy engem ez a koma baszogatni fog valahányszor eljövök ide. Az csak előnyödre válik mondtam neki.
Mikor betette a kocsiba hátulra ő is beült mellé,hiszen megbeszéltem vele,hogy elviszem Bécsbe és addig nyugodtan kefélheti annyiszor ahányszor akarja. A feleségem így legalább teljesen le lett vetkőztetve amit én nagyra értékeltem. Bécs után kiszállt a kocsiból az ipse és felöltöztette a feleségemet, de bugyit nem húzott rá mert elszakadt. Én egyenesen a kórházba vittem és az ápolók kivették és rátették egy kocsira,majd feltolták az orvoshoz. Az orvos megvizsgálta majd szólt egy beteghordónak aki elvitte az osztályra és a cuccából ráadott egy hálóinget. Közben persze láttam a szemén,hogy kocsányon lógott a szeme és mikor rám szólt a nejem megkérdeztem miért zavarja,hogy látják és gyönyörködnek a szőrös puncijába. Mondta neki a beteghordó,hogy holnap reggel kilenckor lesz az operáció, de ő nyolckor jön érte és mielőtt még elviszi le kell borotválnia a szőrzetét még a hónaljában is. Meztelenül fekszik fel a műtős lepedőre és azzal együtt másodmagával teszik rá a hordágyra,majd letakarják egy másik lepedővel. Én is ott voltam és nagyon tetszett a borotválás,mert rengeteg felvételt csináltam róla ráadásul a beteg hordó gyerek meg is szoptatta a feleségemmel a faszát amit direkt én kértem és imádtam ahogy nyelte a sok gecijét. Mondtam a komának ezt bármikor megteheti és ha meg tudja oldani,hogy egy különszobába kerüljön mással is megbaszhatja és szoptathatja mert nagyon szereti.

Valahányszor bementem látogatni mindig valamelyik orvos volt nála és kefélte ,majd szoptatta. Amikor én is bejutottam hozzá én is megcsináltam ugyanezt sőt nemegyszer ketten is keféltük. Persze míg bent volt sohase vittem be neki bugyit,mert így biztos voltam benne hogy nem tudja kicselezni a kefélőit.Mire két hét múlva kiengedték,már a fél osztályon lévő dolgozók ,orvosok és sok ápolónő is kinyalta a pináját és vagy ötvenen baszták meg. Néha volt nála masszőr aki egy néger gyerek volt és persze az is megkefélte sőt az egyik alkalommal nekem is sikerült végignéznem ahogy meghágta még a seggét is.

Mikor kiengedték utána is sokszor eljött hozzánk és mint később kiderült két évig minden áldott nap megbaszta amikor nem voltam otthon.Szerencsére nem csinálhatta fel,mert kivették már korábban a méhét. Mikor elmúlt a hat hét és visszament hogy kivegyék a platinát a lábaiból megint oda került és ugyanaz a beteghordó kefélte amíg bent volt. Most is leborotválták a pinájáról a szőrt és bekenté egy szerrel ami azt eredményezte,hogy egy fél évig nem nőtt szőr a pináján és a segge lyukán sem.

Mindig is tudtam,hogy nagy kefélőgép a feleségem,hiszen mikor elvettem már túl volt a félmillió férfi faszán és azóta meg már legalább kétszer annyian baszták meg.Mikor hazajött és kiírták dolgozni egy olyan osztályra került ahol sokszor kellett vidékre menni ellenőrzésekre és általában vonattal ment vagy busszal és sokszor stoppal jött haza azért hogy ne csak odafelé hanem hazafelé is legyen öröme,hogy meghágja valaki.

Mikor másodszor bent volt a sebészeten megismerkedett egy ápolónővel akinek a férje egy barna bőrű félcigány volt aki annyira rákapott a feleségemre,hogy mivel a nővér éjszakás volt mindig élvezték egymást és a nővér férje is rendszeresen baszta a feleségemet is. lassan az egész rokonságával kefélt és amikor hazaengedték és itt is be akarta vezetni a rokonsággal való kefélést közöltem vele rendben, de elmégy egy négerhez akivel már voltál vagy abbahagyod ezekkel a keféléseket. Inkább abbahagyta.Sokáig nem lépett félre aztán mikor megint kiment ott rákezdte és már nem voltam hajlandó vele baszni,mert valamit összeszedett és fél évig nem is közösülhetett senkivel. Közben teljesen megundorodtam tőle.

Persze később már megint szerettem volna vele lenni, de akkor már őneki nem kellettem.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa