-
A harmadik x-ben jártam amikor az apósom közölte velem,hogy szeretne a barátaival eljönni hozzánk egy közös ünnepségre.
Különösnek találtam,hiszen előző héten közöltem az apósommal,hogy rajtakapta a nejemet amint kefélt a testvérével és annak a két fiával.Most mégis bulit akarnak tartani. A nejem közölte,hogy fiús buli lesz.mert ő lesz az egyedüli nő ebben a buliba.nemigen tetszett amit a nejem mondott, de jó képet vágtam a dologhoz, hiszen apósom sokszor segített már rajtunk. Vettünk az asszonnyal piát töményet pálinkát,likőrt, pezsgőt,behűtöttük és rendeltem szendvicset 100 darabot. Nagyon kíváncsi voltam milyen buli lesz,mert a nejem olyan szerelésbe öltözött amibe még sose láttam. Mintha egy jobbfajta kúrva nézett volna rám.

Mikor megérkeztek mindegyik férfi szájon csókolta a feleségemet és megfogdosta a melleit is. Eddig ezt az apósom sem csinálta a lányával. Ha az ő családjából bárki jött hozzánk mindig szájon csókolták nyelvesen és megfogták a fenekét, de a melleit mindeddig nem fogdosták meg. Ez új volt számomra.Ahogy fogyott a pia úgy vetkőztek le apósomék és a feleségem is Mire pezsgőt ittuk,már csak egy kombié volt rajta a férfiakon meg semmi ruha. Közben odaszólt nekem az asszonyom te miért vagy még felöltözve. Légy szíves hozd be a fényképezőgépet és csinálj rólunk fényképeket a buli végéig mindenkivel közösen és Te is vedd le a ruhádat,mert téged akarlak először leszopni.

Mikor behoztam a gépet az apósom és a másik három férfi meztelenül közrefogták a nejemet és különböző test részeire tették a kezüket és kérték a fényképezést.Alig kattant el a gép már az apósom elkezdte kefélni a lányát az egyik barátja a seggét a másik a szájába tette a farkát. Legjobban az apósomon csodálkoztam,mert sajnos már nem először tapasztaltam,hogy a feleségem személyébe egy oltári nagy kurvát vettem feleségül,mert az egyik szüreten ahol eg csomó harminc katona is részt vett mindegyik megbaszta a második nap. Mikor morogtam a nejem közölte te miért nem jöttél legalább éjszaka és akkor nem a tisztekkel keféltem volna.

Ez volt aztán a buli,hogy mindegyik koma megbaszta és leszopatta magát a nejemmel még az apósom is. Javában folyt a kefélés amiből én teljesen kimaradtam,mert én nem szerettem a közös keféléseket csak olyanokkal akiket ismertem és mikor kimentem,hogy megnézzem ki az hát láttam,hogy a nejem unokafivérei jöttek és közölték hoztak piát meg faszt is. Reggelig még hatan beszálltak a nejem szétkefélésébe és a végén mindegyik srácnak kiszívta a farkát és a gecijüket is lenyelte.

Másnap reggel alig ébredtünk már ott voltak a nagybátyám és a két fia meg a veje is és a felesége akik szintén úgy gratuláltak nekem,hogy mindegyik megbaszta a nejemet. Az ürge nem zavarta magát és a zacskója tartalmát beleengedte a feleségembe,mondván ha terhes mindig ő kaparja ki hát akkor mégis hagy csinálja fel. Persze nemsokára a fia barátai is jöttek ,mert a sógoraim is és mindegyik megdugta a nejemet akin mindig volt valaki aki kefélte. később dél felé jöttek a szüleim és a két öcsém és azok is megkefélték a feleségemet ami aztán nálam végképp betette a kaput.

Este felé elmentek és egy óra múlva amikor lefürdött a kurva feleségem jöttek a házban lakó férfiak és mind a huszonhatan sorba baszták a nejemet,mert én ajánlottam fel nekik. A feleségem nagyon fel volt háborodva,mert mindegyik megitatta a saját levével és gondoskodtak róla,hogy le is nyelje.

Mikor egy hónappal később a válóperi tárgyalás volt nem választottak el,mert a bíró közölte ilyen megértő házaspárt aki átengedi mindenkinek,hogy a feleségét bárki megbaszhatja azt nem választják el.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa