Gergő - Szandi 1.rész
Egy régen látott barát és maszázs
Sziasztok! Az egyik kalandomat szeretném nektek elmesélni, egy kicsit hosszú lett, de próbáltam minél izgalmasabban elmesélni.

Éppen sétáltam haza a bankból mikor megláttam az egyik gyerekkori legjobb barátomat Szandit egy feszes farmer rövidnadrágban és egy feszes kék topba aminek pont a mell részére rávolt írva hogy ”Don’t touch me” hát,,, nagyon szexy nézett ki.
Szandi egy 18 éves lány, 170cm magas és úgy 48kg tehát nem az a normál test súlyú inkább az a vékonyabb, tenyérbe illő feszes melle és szép kerek feneke volt, szőkés barna vállig érő haja és barna szeme volt . Már vagy 6 éve nem láttam szépen kinőiesedett régen nem találkoztunk, de egyből felismertük egymást, én 19 éves voltam 180cm magas a crossfittnek hála sportos testalkatom volt. Beszédbe elegyedtünk és mondtam neki hogyha nincs jobb dolga akkor üljünk be egy italra a közeli preszóba és beszélgettünk hogy kivel mi történt, viccelődtünk,de én láttam rajta hogy valami nagyon nyomassza eleinte úgy kelet mindent kihúzni belőle, átültem mellé és megöleltem fülébe súgtam hogy nekem bármit elmondhatsz. Szandi elsírta magát és előtört belőle minden, szegénykém mellől minden pasi meglépett vagy megcsalta és nem tudja miért, könnyes szemmel felnéz és megkérdezi:
- Tudom hogy kicsi a mellem de már hordok push-upot, így is kicsik?
Pont lenéztem és gyönyörű szép dekoltása volt, egyből megmozdult valami a nadrágomban.
- Nem dehogy, pont ellenkezőleg pont tökéletes így is.
- Tudom hogy egy lapos deszka vagyok de már fél éve járok spiningre és én úgy látom hogy már van fenekem is.
- Szandi te így vagy jó ahogy vagy
- A ruhatáramat is már lecseréltem, néha mikor felveszem a szűk minimet már úgy érzem magamat mint egy kurva, mi a baj velem?
- Veled semmi a srácok hülyék hogy egy ilyen jó csajt eldobnak.
Ere csak mosolygott, egy zsebkendővel megtöröltem a könnyes szemét ebben a pillanatban azt hittem hogy azt akarja hogy megcsókoljam de én azt mondtam, nagyon feszült vagy tudom én hogy mi kell neked egy ellazító masszás,gyere mennyünk fel hozzám, egyből beleegyezett.
Mikor felértünk hozzám akkor megkínáltam egy kis édes fehér borral és körbevezettem a lakásban, a lakásnak egy óriási előnye hogy van egy nagy erkély amit fák takarnak. Az erkélyen még beszélgettünk egy darabig aztán kérdeztem tőle hogy milyen fajta masszásokat szereti? Azt mondta hogyha én csinálom akkor mindegyiket,ennek örültem mert nem vagyok valami nagy masszőr. Bementem és leterítettem egy lepedőt a franciaágyra és adtam neki egy törülközőt és mondtam neki hogy öltözzön, kimentem a fürdőbe és hangosan kérdeztem hogy jó lesz a fahéjas mandarin masszás olaj? –Persze
Visszamentem a szobába és ott ált még mindig ruhába
- Nem voltál még soha masszőrnél?
- Nem, nagyon látszik?
- Csak vetkőzz le fehérneműre és feküdj az ágyra hassal
Szandi semmilyen szégyenlőség nélkül előttem elkezdett vetkőzni, megint megmozdul valami a nadrágomban persze. Szép volt a teste, szexy csipkés fekete lila tanga és melltartó volt rajta, instant akkora merevedésem lett tőle, amit ő is észrevett de nem szólt semmit csak mosolygott és lefeküdt az ágyra én meg csak néztem a feszes fenekét és szóhoz sem tudtam szólni.
- Na, mi lesz? Lemeredtél?
- Iigen… gyönyörű szép vagy!
- Ő köszi és huncutul vigyorgott és persze köze rázta a fenekét nekem.
Kettéhajtottam a törülközőt és ráterítettem a fenekére, vettem egy mély levegőt és kikapcsoltam a melltartóját és elkezdtem egy adag olajat a vállára,nyakára és a hátára önteni ezt elkezdtem rajta szétkenni és elkezdtem masszírozni a vállát amiben nagy görcsök voltak elégé stresszes életet élt és ez látszott is rajta. Egy párnát húzott a feje alá és azt átölelte, hangosan vette a levegőt miközben masszíroztam nagyon élvezte. Még egy kis olajat öntöttem a csípőjére és elkezdtem masszírozni fentről lefelé oldalát gerince mentén végig és a csípőjét, a farkam nem akart férni a gatyámban. Elkezdtem a teste alsó részét is bekenni s masszírozni a combját, a combja belsejét és a lejebb haladva a vádliját amin meglátszott a spining, körkörösen mindegyik vádliját jól átmasszíroztam és elindultam vissza felfelé és láttam rajta hogy nagyon élvezi a dolgot mert mikor a vádliját masszíroztam halkan nyögött,kérdeztem:
- jó
- mennyei! Ezt minden edzés után megcsinálhatnád
- persze
Megint a combját masszíroztam át és annak is a inkább a belső felét, már tényleg nem kerülhettem el hogy a fenekét is megmasszírozzam, bármennyire kanos voltam Szandi a barátom volt. Levettem a fenekéről a törülközőt és a látvány és az illat leírhatatlan volt, a tangálya teljesen átvolt ázva és lepedőn is volt egy kis folt azt hittem rögtön belenyalok a csillogó pinájába. Ezt észrevette ő is és nagy csend lett Szandi biztos kellemetlenül érezte magát, de én törtem meg a csendet elsőnek:
- Látom élvezed a masszást
Ekkor bekentem a fenekét is olajjal és elkezdtem masszírozni külön-külön, persze közben markolászgattam egy kicsit amit ő sóhajokkal dicsért,baromi jó segge volt, nem rögtön de válaszolt teljesen elpirulva
- Tudod jól masszírozol
- Ó köszi ezt bóknak veszem
- Barátnődet nem zavarja ez?
- Tudod nekem sem úgy alakultak dolgok ahogyan számítottam, de tudod hogy-hogy masszírozhathatnálak jobban?
- Hogy?
És a középső és a gyűrűs ujjamat végighúztam a tocsogó punciján, erre ő hangosan felnyögött,
- Így jobb? Vagy
És egyből elkezdtem lassan érzékien csókolni a nyakát, közben az ujjam a nagyajkain táncolt előre-hátra és körbe-körbe.
- Így mondta sóhajtozva
- És ha levenném a tangát?
- Geri én még nem, nem…
- Mit nem? Nem akarod?
- De nagyon, de én még szűz vagyok.
Szájon csókoltam és megfordítottam, nem ellenkezett sőt még tetszett is neki a dolog, föléhajoltam és újból megcsókoltam de most lassabban, nyelveink kardoztak aztán lassan végighúztam a nyelvemet az ajkain és az alsót ajkát megszívtam gyengéden,azt mondtam neki:
- Ha fáj vagy azt szeretnéd hogy hadlyuk abba akkor szólj.
Levettem a pólómat és szemtől szembe kerültem a gyönyörű melleivel egy kicsit kissebek voltak az átlagnál de pont az a tenyérbe illőek, kb a mellbimbó udvara egy 50Ft nagyságú volt és a bimbói mind az égnek eredtek. Erre ő nem mondott semmit csak magához húzott és erősen megcsókolt. Az egyik kezemmel egyből a mellére tértem és azt simogattam, gyúrtam ez tetszett neki, Szandi egyik keze a mellkasomon és a hasamon végig csúszott a nadrágom övéhez amivel magára rántott és egy darabig csókolóztunk élveztük egymás száját és nyelvét.
Újból megtámasztottam magamat és elindultam lefelé a nyelvemmel, a nyakát azt körbe csókoltam oda vissza és indultam lejebb a dekoltását is lassan körbe lágy csókokat nyomtan és végre elérkeztem a melléhez. Közben Szandi kiszabadította a nadrágom övét és próbálta letolni rólam kevés sikerrel ezért benyúlt a boxerembe és rámarkolt a farkamra amit igen-igen megéreztem, markolásztam a melleit és nyalogattam a mellbimbóit enyhén megszívogattam hol a jobbot hol a bal ez neki nagyon tetszett főleg mikor vissza-vissza tértem a nyakára vagy a szájára,de már elég hangosan sóhajtozott.
A két kezem a mellén volt és azt markolásztam közben a mutató és a hüvelykujjammal a mellbimbóit morzsolgattam néha-néha bedugtam az egyik ujjamat Szandi szájába hogy jól benyálazza és azzal morzsolgathassam tovább a mellbimbóját. Én a számmal haladtam lejebb a hasát végigcsókoltam és elértem a szeméremdombját felnéztem és láttam hogy már nem sokáig bírja arca nyaka és a dekoltása teljesen kivolt pirulva és vigyorgott, közben mélyen sóhajtozott.
Felemeltem a két lábát, megemelte a csípőjét és lehúztam róla a tangát ami már annyira átvolt ázva hogy csavarni lehetett a nedvességet a lepedőn pedig már egy elég nagy folt volt. Letoltam a nadrágomat, a farkam az már nagyon szökni akart,
ott volt előttem életem legszebb puncija nem volt egyik ajak sem megnyúlva, puncija tökéletesen levolt borotválva,a csiklója hegye éppen kibújt a külső szeméremajak védelme mögül. Elsősnek a két combja belső oldalát kezdtem el nyalogatni és végül a nyelvem hegyét lassan végighúztam a combja hajlatában és belenyaltam a puncijába az érzés leírhatatlan volt, nedve édes volt mint a méz és az illata gyönyörű. Széthúztam a szeméremajkakat és körbe-körbe elkezdtem nyalni teljesen fel a csiklóig, Szandi zihálva vette a levegőt és beletúrt a hajába, egyszerűen ráhúzott a puncijára, nekem sem kellett több nem finomkodtam tovább „benyaltam neki méhig”.
A mutató ujjamat bevezettem a hüvelyében ami tényleg elég szűk volt de könnyen tágult, és jó nedves volt, az ujjammal hívogató mozdulatokat csináltam felfelé a hüvelyében, szép lassan bedugtam mellé a középső újamat is, miközben minden kör nyalás után megszívtam a csikóját gyengéden ettől Szandi megbolondult és hangosan elkezdett nyögni percek múlva elkezdett remegni aztán rángatózni majd az egész teste megfeszült. Az orgazmusa közben sem hagytam abba a kényeztetés és sikoltozva elélvezett el,a számat megtöltötte a finom nedvével, a farkam már kőkemény volt, Szandit hagytam pár percig lenyugodni addig elmentem gumit keresni találtam 4doboz óvszert mindegyik fajtából volt benne egy, egy spermicides, bordázott, vaníliás ,és egy gyümölcsös.
Visszamentem Szandihoz aki már végig volt terülve az ágyon és engem várt, megálltam az ágy mellet és mutattam neki a négy gumit hogy válasszon, Szandi kiült az ágy szélére és csillogó szemeivel felnézett rám és elmosolyodott, megfogta az oldalamat és lehúzta rólam a boxert a farkam mint valami katapult egyből kiugrott a szűk helyéről, ott meredezett előtte. Rám nézett és egyik kezével a farkamat kezdte el verni másik kezével pedig a heréimet masszírozta, lassan körbenyalta az ajkait és lassú csókokat kezdett adni a köldököm alá és haladt lejebb a szeméremdombomra és végül a farkamat a tövétől kezdve a hegyéig végigcsókolta,nyelve hegyével a makkomon körözött és nyaldosta és szívogatta. Életem legjobb kézimunkája volt és pár perc elteltével bekapta a makkomat éreztem hogy a szájában a nyelve egyre gyorsabb tempót kezd venni ahogy egyre erősebben morzsolgatja a golyóimat míg végül be nem kapta az egész farkamat.
Mikor már azt éreztem hogy közel a vég hátradöntöttem az ágyon és fölétérdeltem a heréim pont a mellén voltam a farkam hegye pedig pont az állánál adott még a makkomra egy utolsó puszit aztán a lábaközé térdeltem és felhúztam a vanilliás gumit amire mutatott. Felhúztam a gumit Szandi pedig a lábát egyik kezemmel megfogtam a farkam tövét és a pinájához igazítottam a másikkal pedig megtámaszkodtam a válla mellett és mélyen a szemébe néztem:
- Akarod? Nem válaszolt hanem egyből megcsókolt.
A farkammal elkezdtem a szeméremajkait dörzsölni fel-le, figyeltem minden egyes arcmozdulatát nem akartam neki fájdalmat okozni, egy egy fel-le mozdultnál mikor leértem betoltam egy kicsit aztán megint végighúztam a szeméremajkain és beljebb toltam mind addig míg bent nem volt teljesen a makkom és éreztem a szűzhártyáját ekkor már csak előre hátra mozogtam nagyon óvatosan és lassan beljebb toltam. Szandi arcán látszott az élvezet, de amikor átszakítottam a szűzhártyáját akkor halkan felszisszent ránéztem és megcsókoltam, a farkammal egyre mélyebbre hatoltam benne, amíg meg nem éreztem a méhszáját amire ő felnyögött ezután beljebb már nem mentem csak a tempón gyorsítottam.
Az egyik kezemmel a mellével játszottam és a nyelvemmel pedig a nyakát csókolgattam vagy épp őt,de ekkor már hangosan vette a levegőt, mélyen a szemébe néztem és elkezdtem gyorsabb tempót diktálni és ő elkezdett nyögni. Elkezdtem a csípőmmel köröket leírni behatoláskor ez Szandinak nagyon tetszett, Szandi a kezeit vagy a derekamon tartotta vagy a fenekemen és amikor gyorsabb lett a tempó vagy épp túl mélyre hatoltam egyszerűen a körmeivel belém mart eleinte izgatott de a későbbiekben már zavart és megkérdeztem tőle hogy kipróbáljunk egy másik pózt? Hogyne? Nyögve válaszolta.
A két lábát a nyakamba vettem és előredőltem, így a farkammal mélyebbre tudtam hatolni és persze a tempón is gyorsítottam, most a másik kezemmel markolásztam a mellét, egyszer csak Szandi kapkodta a levegőt felnyögött és megint elkezdett remegni, görcsberándult és eltolt magától. Az egész mellkasa és arca hót vörös és zihálva veszi a levegőt, megkérdezem tőle:
- Tetszik nagylány?
Erre ő csak bólogatott és magához húzott megcsókolt és fülembe súgta:
- Köszönöm!
- Ne köszönd még nem végeztünk!
Hátamra feküdtem és magamra húztam Szandit és csókolóztunk egy darabig míg ő fel nem egyenesedett és meredező farkamra rá nem ült és előre hátra csúszkált nedves puncijával rajtam. Egyik kezemet a mellére tettem a másikkal bevezettem a farkamat a már kitágított puncijába és elkezdtem az ujjammal a csiklóját izgatni. Szandi erre hatalmas nagy vonaglásba kezdett rajtam és hangosan nyögött. Kezeimet váltogattam és perceken belül Szandi ismét felsikított és elkezdett remegni és egyből felültem és átöleltem közben ráhúztam a farkamra mi iszonyú jó érzés volt hogy az egész hüvelyfala ütemesen rászorít a farkamra. Percekig csak néztük egymást csendben míg én őt meg nem csókoltam és eldőltünk oldalra szemtől szembe, átöleltük egymást szorosan és csókolóztunk, közben amennyire a csípőm engedte előre hátra mozogtam benne egy darabig így voltunk. Szemébe néztem és egyből kitalálta amire gondoltam:
- Új póz?
- Igen ereszkedj négykézlábra.
Nem kellet kétszer mondani már fordul is és megláttam azt a gyönyörű szép szűzies punciját ami már tűzpiros volt a keféléstől, és csillogó nedve végig folyt a combján. Egy kicsit nagyobb terpeszbe rakta a lábait és belenyalta a puncijába másodjára viszont már nem csak a punciját hanem az ánuszát is végignyaltam erre ő hangosan felszisszent, betettem neki a makkomat és hírtelen tövig nyomtam neki amitől felsikított és elkezdtem őrült tempóba dugni, puncija selymes volt és meleg, a két kezemet a csípőjére tettem és minden egyes lökésnél még jobban ráhúztam a farkamra ettől Szandi hangosan nyögni kezdett. Minden egyes behatoláskor csattogó hang volt, mellei csak úgy pattogtak előre-hátra, feszítő herém előre hátra ugrált a zacskómban, éreztem hogy ha ez így megy sokáig nem fogom bírni, az egyik lábammal kiléptem mellé a másikkal még térdeltem, a háta fölé hajoltam az egyik kezemmel átnyúltam alulról és a csiklóját izgattam a másik kezemmel pedig a mellét markolászgattam. A tempón gyorsítottam és csak Szandi nyögését és egy cuppogós hangot lehetett hallani, mígnem újból remegve felsikított és összeesett, ott feküdt hason alattam az ágyon levegő után kapkodva, elkezdtem csókolni a nyakát vállát hátát és így teljesen le a fenekéig, majd széthúztam a fenekét és végignyaltam a hüvelyétől kezdve az ánuszáig. Szandi ettől egy nagyot sóhajtott, a combja mellé térdeltem és bedugtam a farkamat a hüvelyébe megtámaszkodtam és elkezdtem csípőmmel körözni miközben dugom meleg nedves punciját, közben az egyik kezemmel az ánuszát izgattam.
- Nem bírom már sokáig, elfogom sülni.
- Na. végre!
Szandi megfordul és levette a farkamról a gumit,elkezdte verni a farkam és szopni a heréimet, éreztem hogy a heréim már nagyon teli vannak és felakarnak robbanni.
- El fogok sülni, hova élvezhetek?
- Ahova csak szeretnél
Kivettem a kezéből a farkamat hátradöntöttem az ágyon ő megtámaszkodott a karjával és nézte lüktető farkamat, nem kellett sokat rántsak a farkamon és egy halk nyögésemre, elkezdte a herém kipumpálni magából az összes ondómat. Elkezdtem kispriccelni az első adagot azt majdnem túl lőttem Szandin mert a hajába ment, második az arcára és a szájába, harmadik a nyakára és a mellére, negyedik a mellére és a hasára, ötödik a köldökére a maradék pedig kifolyt belőlem a pinájára és a combjára, életem egyik legjobb élvezése volt és szerencsémre elég nagy mennyiségben.
Szandi erre csak annyit mondott hogy:
- Finom és jó sok, régen voltál nővel?
- Nem, csak te veled jó dugni.

Elég sokáig az ágyban maradtunk mert Szandi azt mondta nem érzi a lábait én meg a heréimet.
Megbeszéltük hogy legközelebb elmegyünk neki venni egy szexy push-upot, de ez már egy másik történet.
Remélem tetszett a történetem és hogy megmozgattam néhányatok fantáziáját.


Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa