AE - Feleségként kurva lehettem
Szeretem ha idegen nagy faszúak basznak
Még jóval negyven évvel ezelőtt egy fiatal srácot megismertem az egyik rokonom jóvoltából és amilyen balfasz volt sikerült elvetetnem magam vele. Eddig is számtalan srác férfiak és nők is szeretkeztek velem és szerencsémre csak négyszer kapartak ki.Hamarabb keféltem a seggemmel mint a pinámmal. Amióta megerőszakoltak és felcsináltak azóta sokszor televerték a pinámat a spermájukkal, de nehezen estem teherbe.Ennek nagyon is örültem.Nekem olyan természetesnek tűnt amikor a főnököm behívott magához és az asztalán a magáévá tett. Később a csoportvezetőm is hozzászokott,hogy ha a főnök behívott legalább másfél két órán keresztül nem jöttem ki tőle.

Amikor megismertem a későbbi férjemet és megengedtem neki,hogy megbasszon attól kezdve pláne amikor már megismertem a családját a Keresztapja is be be nyúlkált a szoknyám alá. Ez nem volt nehéz,hiszen a srácom rászoktatott a miniszoknyára és a vékony kicsi bugyikra is.Art is sokszor levetette velem és kénytelen voltam megszokni,hogy nem hordok bugyit.Ha viszont moziba mentünk mindig vettem magamra bugyit,mert akkor ha a szomszédom vette a lapot és a szoknyámat felhúzva a bugyimba támasztotta a csuklóját a pinámba fúrta az ujjait ,később az öklét is.Amikor a férjem észrevette ezt mindig kivette a melleimet és simogatta,markolászta.Nem zavarta ha mások is látták.

Amikor az egyik nyáron lementünk a balcsira és ott az egyik rokon kurvája lettem attól kezdve sose hordtam bugyit és a miniszoknyáim is mindig fel voltak két oldalt hasítva a jobb aláhatolás reményében.Később amikor az egyik alkalommal a férjem munkahelyén bulit csaptak és elmentünk ruhát venni én is meglepődtem,hogy olyan ruhát kaptam aminek a váll részén csak két pánt volt és az tartotta rajtam a ruhát.Persze a főnökei ezt tudták és amikor elvittek táncolni a férjem mondta légy kedves a főnökeimmel.Mikor már a farkuk bennem jártak akkor tudtam meg,hogy a főnökök vetették a férjemmel a ruhát,mert ebből könnyebben ki tudtak szabadítani.Az éjszaka folyamán többet basztam a két ,majd a három főnökkel mint máskor egy héten át a férjemmel.

Mikor másnap a férjem kijózanodott és odaadtam neki az új beosztásának fizetési szerződését magam is elájultam amikor megláttam a feltételeket és a fizetést. Ettől kezdve a három főnök kurvája lettem és sokszor kellett velük lennem amikor kiküldetésbe volt a férjem. Később persze átengedtek másoknak is használatra. Az egyik ilyen alkalommal amikor felcsináltak és az egyik kuncsaft egy orvos kikapart.Majd egy hónap után spirált tett fel nekem,hogy ne essek teherbe. buli után két nappal megkértem a férjemet keféljen seggbe megint,hogy a lassan elfelejtett seggem megint hozzászokjon a férfiak faszához.Persze ez nagyon fájdalmas volt és hamar abbahagyta.Erre kiszálltam mellőle felöltöztem,majd elmentem hajnali kettőkor és az első koma aki leszólított egy kocsiból elmentem vele baszni jó pénzért.leszoptam a faszát és tisztára nyaltam és le is nyeltem a tömény dús spermáját.majd megkértem a kefélés után basszon seggbe amit örömmel meg is tett.

Ezt nem gondoltam volna mondta nekem, de mondtam neki, ezt kértem az este a férjemtől,de ő nem akarta és ezért jöttem ki kurválkodni. Te vagy az első akivel kurválkodtam, de ezentúl máskor is kijövök,mert nagyon finom volt a spermád is.Erre megadta a telefonszámát és utána harminc évig minden héten egyszer vele töltöttem éjjelente négy teljes órát és egyre több pénzt adott.Később rászoktam a fiára is és többet basztam velük mint a férjemmel.Lassan egyre többet kefélte idegenekkel és az egyik nyáron azzal a komával és a fiával elmentünk külföldre és két hetet tömény baszással töltöttünk el. Persze volt olyan,hogy egy éjszakára átengedtek másoknak is és én ilyenkor egy éjszaka alatt harminc faszt engedtem be a lábam közé.

A következő nyáron egy ott megismert magyar asszonnyal mentem el kurválkodni két hónapra. Ez alatt a kélt hónap alatt mivel nem volt már bennem a méhem minden áldott nap alatt napi harmincöt kuncsaftom volt. A melleim majdnem a hasam alját verték,és a seggem is annyira ki volt tágulva,hogy ketten is vígan egyszerre tudtak baszni.Mikor hazajöttem összefutottam a volt férjemmel akivel még házasok voltunk,mert nem vált el. Ő befogadott és egy hónapig nem közösültem senkivel.Utána megvizsgált az orvosa és elmondta nincs semmi bajom. Erre még az éjjel odabújtam a férjemhez és oltári nagyot keféltem vele,majd leszoptam és tisztára nyaltam a farkát.

Persze ez volt az utolsó élményem vele,mert azóta csak mással kefélek és más asszonyoknak nyalom a pináját.Most van egy fiatal férj, aki most 23 éves és a fasza hossza 28 cm a vastagsága 6 cm, de minden héten kétszer megkefél mindhárom lyukban.Legutóbb elhozta az asszonyát akivel nagyot enyelegtünk és élvezettel nyaljuk ki egymás pináját. Lassan elhozta az egyik szomszédját aki már évek óta tágítja és a nászéjszakán is ővele kefélt a legtöbbet a részeg férje helyett. Másnap reggel az anyja is betársult,mert még a férje nem tért magához az előző napi részegségéből. Néha ha a férjem megint baszni akar velem inkább elkezdek játszani a fonnyadt farkával és addig rázogatom amíg elélvez és ekkor beleélveztetem egy pohárba és megitatom vele.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa