SL - feleségmmet felajánlottam
A baráti társaság kipróbáta
Még csak együtt jártunk amikor az egyik alkalommal elmentünk egy vidéki házba ahová régebben sokat járt a barátnőm másokkal. Alig mentünk be kaptunk egy féldeci erős pálinkát,majd egy szem gyógyszert és a hölgyek két tablettát .Amikor bementünk akkor az egyik szobába már megláttuk a valót és egy pár odajött és levetkőztetett bennünket. A barátnőmön egy harisnyatartó és combfix harisnya volt ,egy pamut bugyi,egy melltartó egy kombiné egy áttetsző blúz egy kardigán ,meg félmagas sarkú cipő .Az asszony pillanatok alatt lehámozta róla,de a bugyiját a férfi vette le és én is meglepődtem,mert a puncija simára volt borotválva ,még a segge lyuka is szőrtelenítve.

Mikor rábámultam nevetve mondta persze te még nem láttad mit csináltattam magammal. Mindig így akartad hogy legyek és tegnap amikor mondtam a barátnőmnek az elvitt egy házaspárhoz akik levetkőztettek meztelenre és elkezdték rajtam a szőrtelenítést és valami ragasztós csíkokat tettek a szőrzetemre és hirtelen letépték. Eleinte nagyon fájt ,de később egyre jobban tetszett és mindig jobban széttártam a lábaimat,hogy jobban hozzám tudjanak férni. A seggem környékét is és a hónaljamat is szőrtelenítették,majd bekentek valamivel amitől teljesen csúszós lett az egész testem,míg az asszony kinyalta a pinámat a férje a számba rakta a faszát.

Később megkefélt a harminckét centis hatalmas faszával és elvette a seggem szüzességét is. Persze én is kinyaltam a felesége pináját sőt a seggébe is bedugtam a nyelvemet ,majd a számba tette a férje a faszát és lenyomta a torkomra,mert mondtam neki hová készülünk ma ezért egy kis bemelegítést végzett rajtam. Ez a szőrtelenítés utáni szex oltári jól esett.remélem itt is lesz jó pár nagy fasszal rendelkező koma akivel nagyokat lehet szeretkezni,vagyis jól meg fognak baszni. Így te is megismered mekkora kúrvát fogsz elvenni.

Ekkor odajött két koma és elkezdték simogatni az asszonyomat az egyik a szájába dugta a nagy faszát a másik a seggébe,majd egy harmadiknak egy asszony jött oda és leszopta a farkam és a férje beletette a vastag faszát a barátnőm pinájába,amitől nagyot visított.Két óra múlva láttam a barátnőmet, de úgy szét volt kurva a segge a pinája és úgy itta pohárból a gecit mintha pezsgő lett volna.persze sokan basztak a négy dán dog kutyával is, sőt amikor a barátnőm is kipróbálta összeragadt a kutyával és közben a férfiak baszták a száját és teleélvezték a spermáikkal.

Mire eljött az éjfél totál szétbaszták a csajom seggét és a pináját. Persze ekkor valami port hozott be a házigazda és a lányok ,asszonyok pinájába dugta a vékony kezét és beletette azt a port a pinájukba és a seggükbe is. Ekkor a csajok üvölteni kezdtek és erre kinyitották a terasz ajtót és mind kivonult meztelenül a szabadba és kiüvöltették magukat. Mikor bejötte bezárták az ajtókat és a csajoknak összehúzódott a segge és a pinája és megint elkezdődött a baszások sorozata. Volt olyan férfi aki már nem bírta az iramot annak a faszát a csajok harapdálták és sokszor a szájukba pisiltek.

Az egyik koma akit ismertem a felesége odament hozzá és mikor a férje mondta nem áll fel a fasza a szájára ült és telepisilte a férje száját az meg lenyelte az egészet.De volt olyan is aki teleszarta a férje száját.Ha valamelyik csaj kibukott annak vállalni kellett a két kutyát egyszerre egyik a szájába a másik kutya a seggébe dugta a faszát és a gömbjét. Az ismerősöm elmondta ,hogy évek óta ide járnak már és a két gyerekük is van, de a felesége megint elkezdte a kurválkodást és négy év után ez már a hatodik éve,hogy minden hónapban egyszer itt szétbasszák a feleségét is.

Már el akart válni is, de mondta neki a felesége csak akkor ha a lakást és a kocsit valamint a pénzét az utolsó fillérig a nevére írja,hogy a gyerekeit is megtagadja.erre nem voltam hajlandó. Ha valamilyen munkahelyi bulira elmegyünk midig mindenki megbassza én meg tartom a számat,hogy oda élvezzenek a férfiak.A farkam a régebbi 28 centiből csak két centi maradt és ha nem akarom összehugyozni magam mindig le kell ülnöm a budira még pisilni is.Lassan többet basznak engemet a férfiak mint a feleségemet,mert a seggem lyuka még nem olyan tág.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa