Lali - Becserkésztem Anyámat.
Megtanított szeretkezni
Még egészen fiatal voltam amikor az egyik nap nappal fürödtem közben az anyámra gondoltam és arra ahogy kefélt az apámmal.Az egyik este a mikor lefeküdtem ,mert nagyon fáradt voltam és ha mar elaludtam éjfél tájban felébredtem és hallottam a nyögéseget.Mikor a fejemet felfelé hajtottam akkor vettem észre,hogy az anyám az apám ágyában fekszik meztelenül és szopja az apám faszát. Ez nekem teljesen új volt.csodálatos két órát éltem át ahogy kivette a szájából az apám faszát és az már nem volt kicsi,majd szájon csókolta és kölcsönösen ízlelték egymást. Később az apám befeküdt az anyám lába közé és elkezdte nyalni a szőrös pináját.

Jó lenne ha a puncidnál le lenne borotválva,mert nem szeretném a a számon szőrvágás lenne. Nagyon szeretem ezt a csodás puncidat és jó lenne ha a számra ülnél naphosszat. Később ráült az apám farkára és eleinte a puncijába engedte az apám farkát. Mikor kutyapózba kezdtek el baszni az egyik alkalommal az apám elvétette a lyukat és a seggébe nyomta a farkát az anyámnak. Nem jó helyre dugtad. Miért ez még szűz.Persze hiszen te vetted el a szüzességemet is.Erre az apám vissza húzta a faszát és bekente az anyám seggét kenőccsel és a farkát is majd teljes erővel belenyomta az anyám seggébe.

Erre ő nagyot visított , majd elkezdte nyomni a seggét az apám felé és az teljesen felnyársalta az anyám seggét. Ettől kezdve ezt amikor meglestem mindig láttam,hogy nemcsak megbassza,de bele is engedi a farkából kijövő spermát is.Később az anyám felállt és úgy meztelenül kiment a fürdőszobába zuhanyozni. Az apám utána ment és ő is beállt a kádba, de az ajtót nem zárták be teljesen.Én odalopóztam és meglestem őket,mert a zuhany alatt is dugta az anyámat.Persze mielőtt befejezték én visszafeküdtem az ágyba,hogy úgy tettem,hogy alszom.

Másnap délelőtt amikor felébredtem megint hallottam a nyögéseket ,de akkor nem az apámmal kefélt az anyám hanem az apám testvérével és már majdnem elsült a fasza amikor odakúszott az anyám szájához aki bekapta a vastag faszt és a nyelvére és a torkára engedte a nagybácsi spermáját. Mondta neki amikor teljesen tisztára nyalta a faszát,hogy ez most nagyon tömör és finom volt.Még sokszor szeretném élvezni a gecidet a számba és a torkomba ahogy csúszik lefelé.
Alig ment el a nagybácsi a másik testvér is megjött és azzal is bementek az apám szobájába és vele is kefélt az anyám. Na gondoltam ha legközelebb fürdök majd nappal lesz és én is megpróbálom valahogy becserkészni az anyám puncijába a farka.

Akkor már baszogattam egy 21 éves elvált tanárnőt és amikor a fürdőbe felállt a farkam a vízben gyorsan megtöröltem magamat és kimentem egy törlőbe az anyámhoz aki éppen vasalt. A háta mögé osontam majd levettem magamról a törlőt és az anyám otthonkáját felhúztam és hátulról meg akartam baszni.Erre megfordult és teljes erővel pofon vágott,hogy mit képzelek én róla.Mondtam neki ne add az ártatlant.Már többször láttam ahogy éjszaka kefélsz az apámmal és másnap reggel dugsz és szopsz a nagybácsival és később az apám másik testvérével.Elég szemét módon meglestél, de akkor sem fogok a fiammal dugni.Jó akkor elmondom az apámnak mit szoktál csinálni ha elmegy dolgozni.

Erre megrettent és megsimogatta az arcomat.Majd megfogta a farkamat és elcsodálkozott mekkora. A tied sokkal hosszabb és vastagabb. Levette rólam a törlőt és leguggolva bekapta a farkam végét és elkezdte szopni. Csodálatos érzés volt.Amikor kiszívta a farkamból a gecimet és lenyelte mondta,hogy régen szívott már ilyen tömör anyagot. Megmondanád miért van kiszíva a farkad töve,biztosan a tanárnéni szívta ki. Milyen tanár néni. Van egy 21 éves elvált asszony akit lassan egy éve baszogatok és az nem elég neked,neked kell az anyád is. Ezt nem lenne szabad ez vérfertőzést okoz.Igen ha gyereket csinálok neked mondtam.

Erről ki világosított fel tégedet a z apám második testvérének a felesége amikor náluk voltam és eltévesztette az ágyat és bebujt hozzám és én televertem a punciját a spermáimmal.Másnap este aztán megint odabujt, de mondta ne csináljam fel a lányát inkább ő is kefél velem.legutóbb megmondta,hogy ha megnősülök a fia fogja a jövőbeli feleségemet baszogatni és sokszor fel is csinálja,akit majd a férje fog kikaparni.Ettől kezdve rendszeresen baszogattam az anyámat és az egyik alkalommal amikor a barátnője itt aludt őt is sikerült megbasznom.

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa