Laló - Feleségem élvezkedései 2
fiatallal is csinálta
Ahol lakunk ott pár évvel ezelőtt a szomszédba albérlők laktak akiknek volt egy 17 éves srácuk. A srác amikor az egyik alkalommal elvittem egy hegyi nyaralóba és megálltunk útközben pisilni ahogy befejeztük odafordult és bekapta a farkamat.Ezen nagyon csodálkoztam, de megmondom őszintén nagyon jól esett. Pillanatokon belül elélveztem,pedig amikor a szájába vette még pisiltem,de hamar felállt a farkam. Mikor visszaültünk a kocsiba megkért hogy szopjon engem menet közben,mert nagyon ízlett a spermám. Elmondta,hogy őt már 13 éves kora óta a barátai rendszeresen szoptatják és ő is sok férfit leszopott.


Van az apjának egy barátja aki megtanította a szopásra és ha nincs partnere saját magát szokta leszopni.Már rászokott az anyja is ,hogy néha leszopja a fiát is. Most elmennek nyaralni két hétre és szeretné ha a feleségem felszabadítaná Persze nagy nehezen sikerült rávennem a feleségemet,hogy szabadítsa fel a srácot,mert megzsaroltam amikor előző héten rajtakaptam amikor egy általam ismeretlen négerrel rajtakaptam. Eléggé nehezen akart ráállni, de végül amikor elmentek a szülei másnap felébredtünk.mondtam neki mosakodjon le és vegye fel az otthonkájáét és menjen át a sráchoz. Nézze meg mit csinál és csábítsa el.

Én szeretném látni ahogy megmutatja magát neki és magára húzza.Megtette amiért később nagyon megdicsértem és mondtam neki,hogy ha jön a négered azt is szeretném látni ahogy lovagolsz meztelenül,ahogy a pinádba és a seggedbe nyomul be Ettől kezdve két héten át minden reggel és éjszaka a szomszéd srác fasza járt az asszonyomba és nekem nagyon tetszett is. Volt,hogy amikor elsült a srác fasza az én számba ment bele, de sokszor a feleségem szívta ki a nedvét.Sose éreztem azt ,hogy ez hűtlenség lenne és amikor a szülei visszajöttek és mi mentünk el a nyaralásra ott is folyton kefélt másokkal is a feleségem.

Nemegyszer előfordult,hogy meztelenül ment ki a strandra és ott előttem baszták meg.Nagyon tetszett ahogy a sok fasz nyomult a szétbaszott pinájába.Volt egy alkalom amikor összevesztünk és ekkor elment egy vagány szerelésbe, de majd csak három óra múlva jött haza. Mikor megkérdezte hol járt elmondta,hogy leszólította egy autós és húszezer forintért elment vele egy szállóba ahol először leszopott egy ürgét,majd az megbaszta és a seggét is és a spermáját élvezettel megitta. Mikor kijött tőle fogott egy taxit és a taxis másik két barátjával mind a hárman egyszerre baszták meg és ezért is kapott harmincezret.

Ezután hazaballagott és a lépcsőházban két fiatal is megbaszta , de mindkét srác leszopatta és ők mondták is,hogy holnap is igényt tartanának rám ,majd a kezembe nyomtak ötvenezret. Ezentúl esténként férfiakkal fogok kefélni,ami nagyon jó kereset lesz. Mikor máma kurvának tituláltál még nem voltam az, de mire hazajöttem már az lettem.remélem ezentúl ha odaadsz valakiknek azok is fizetnek nekem,sőt te is ha baszni akarsz.megbeszéltem az egyik kuncsaftommal,hogy feltesz nekem egy spirált és ezért elmegyek vele egy hétre külföldre nyugodtan baszni.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa