AL - Feleségem az anyjával nyaral
Megdugatta az anyját is.
Még fiatal házasok voltunk amikor kaptam egy beutalót,hogy a feleségem el tudjon menni egy gyógyfürdőhelyre pihenni és áztatni magát. Két személyes volt és így az anyjával ment el. Mondtam neki nem lesz ez így jó.Nem hallgatott rám. Mivel a beutaló a lakásunktól vagy 350 kilométerre volt közölte amikor kitettem ott,hogy ezentúl minden nap több férfivel fogok henteregni,mint otthon és szabadon megkeféltetem az anyámat is.Tudtam,hogy megteszi,mert amikor csak módjában állt mindenkivel megdugatta magát. Eltelt egy hét és az anyósom kérte menjek érte,mert Ő nem kurva és amit a lánya csinál az felül múlik mindenen.

Két nap múlva elmentem oda és az anyósom felháborodva mondta,hogy még nem tudja mit mondok a férjemnek,mert egy hét alatt többször voltam kikötve az ágy négy részére és a férfiak sokszor egész éjszaka basztak mint az állatok.A feleséged most is bent van három koma használja és itatja a gecijével.Bementem és el voltam ájulva,mert ilyet nem igazán láttam mostanában. A nagy kétszemélyes ágyon egy koma feküdt hanyatt és rajta a feleségem hassal ép a pináját baszta a másik férfi a seggébe nyomta a faszát és az is kefélte,mindegyik lyukból folyt a geci.A harmadik a hanyatt feküdt srác fejénél szoptatta a nejemet, de az is élvezett bele a nejem szájába. Mikor bementem megkérdezte a nejem hogy tetszik ?

Látod ez az igazi élvezkedés ,ezt csinálom már egy hete, de az anyámmal is megcsinálták, de őt zavarja,hogy folyton megcsalja az apámat.Vidd haza az anyámat és te gyere vissza,mert veled is akarok baszni. Persze eszem ágában sem volt hazavinni hanem vettem ki egy szobát neki és ott maradt, de mielőtt eljöttem volna tőle hátulról átkarolt és a fülembe súgta ,ha megkérnélek te is megbasznál végre.Nagyon meglepődtem ezen,mert ezt nem gondoltam volna róla. úgyhogy aznap és éjszaka folyton basztam mindhárom lyukát.Mondtam is neki még nem láttam olyan csajt aki így szerette volna a spermát nyalni és lenyelni mint ő. Megszokhattam ,mert egy héten keresztül minden nap ezt kellett tennem a lányom jóvoltából. Ha ezentúl elmegy a lányom szórakozni és én megyek be hozzátok vigyázni a gyerekekre akkor egész éjszaka veled fogok baszni.

Másnap este elmentem az asszonnyal egy táncos helyre ahol mások is felkérték táncolni és akkor láttam meg,hogy nincs is rajta bugyi. Hogy melltartót sem hord azt mindig is tudtam és én szoktattam le,mert így sokkal könnyebb volt megfogdosni a melleit akár az utcán, a moziba,vagy valami tömegközlekedési járművön.Párizsban amikor lement a szállásadóval az éjszakába és hajnalba jött hata ,elmondta hogy akkor éjszaka hat négerrel és nyolc francia nagy faszú komával kefélt.Másnap amikor felmentünk a toronyba egész idő alatt valaki dugta a liftben is.

Mikor hazamentünk az egyik este eljött az unokaöcsém,hogy dugjon a feleségemmel és amikor lefeküdtünk behívta a srácot ,rám feküdt és bevezette magába a farkamat és a srácnak mondta te is a puncimba tedd a farkadat és keféljetek engem,hagy tudjak egy nagyot élvezni.

Ezen a nyáron felment két hétre a barátnőjével Egy hegyi nyaralóba ahol elmondása szerint három hétig csak az baszta meg aki akarta,nem válogatott a srácokban.Persze ennek az lett az eredménye,hogy ki kellett venni a méhét,mert valami nagy állat szétbaszta a méhét. Amikor hazajött és valami betegséget is felszedett attól kezdve nem válogatta a férfiakat , de én nem voltam köztük.Mindig tudtam,hogy oltári nagy kurvát vettem feleségül aki sokszor diáklányként is rendszeresen kefélt bárkivel és sok idős férfi is járt a lába között, de neki ez volt a kereseti jövedelme. Eleinte előttem is megkeféltette magát amit én is sokszor élveztem, és tetszett ahogy tágítják a már eddig is szétbaszott pináját.

Eleinte én is beszálltam a kefélésekbe és amikor teleengedtem gecivel a nejemet és a másik koma is teleengedte odafeküdtem a lába közé és kinyaltam a sok gecit. A barátaim rendszeresen baszták a feleségemet én meg kinyaltam a gecijüket. Később megundorodtam ettől és inkább visszatértem arra amit gyerekkoromba csináltam,hogy addig hajolgattam amíg le tudtam szopni magamat.Mégis csak ízletesebb volt a saját spermám, mint a másé.Bár igaz sokkal finomabb volt, ha keveredett a feleségem élvezeti levével.Mióta nem enged magához megint megnövesztette a pináján a szőrzetét és így nem látni a szeméremdombjára tetovált nagy 10 cm nagyságú pápaszemes pillangót, amit még a nászutunkon tetováltattam oda. Persze akkor a nászút alatt is sokan megbaszták és gyönyörködhetett benne egy egész bár közönsége is.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa