Dingo - Stella az Állatok kurvája
II. rész- Az Animalsex Kastély
II. rész- Az animalsex kastély

Stellát nagyon megrázta ami vele és Boxival történt. A klub szabályai szerint Boxit el kellett altatni, mert nem tudta produkálni a párzáshoz szükséges minimális idő intervallumot. Stella hónapokig maga alatt volt, de a klub nem hagyta magára.
A Klub szabályai szerint akivel ilyen történik kötelezően részt kell hogy vegyen egy-egy éves rehabilitáción, amely a társaság saját kastélyában bentlakással történik. Stella fél évet kapott arra, hogy civil életének dolgait elrendezze és hogy felkészüljön az egy évig tartó testi és lelki rehabilitációra.
A kastélyhoz egyik klubbéli barátnője vitte el a lányt, aki már szintén volt ilyen helyzetben.
- Tudom hogy szörnyű dolog amin átmentél drágám, de hidd el, a rehabilitáció mindenért kárpótol majd. Én is azt hittem, hogy nem fogom túltenni magam a dolgon, de olyan élményekben volt részem, amik teljesen elfelejtették velem a tragédiát.- Mondta Sissy Stellának.
- Nem tudom Sissy, és értem is amit mondasz, de annyira friss az élmény… Boxi spermájából el is raktam emlékbe egy kicsit. Néha kieszem a hűtőből és bele nyalok, hogy érezzem az ízét… imádtam Boxit…
- Én is csináltam hasonlókat drága, de hidd el, minden meg fog változni a rehab után. Összetörve mész be és kivirágozva jössz ki. Csak az eleje lesz egy picit nehéz, elhagyni ezeket a dolgokat.
- Nem tudom Sissy… majd meglátjuk. A levegőváltozás minden esetre jót fog tenni, úgy érzem.
Ezzel rövid diskurzusuk abba is maradt. Stella üveges szemmel nézett ki az autó ablakán, nézte a fákat, amint egymás után hagyják el őket. Arra gondolt, hogy milyen lesz az élete négylábú szerelme nélkül, és ilyenkor mindig könny szökött a szemébe.
Fél napot autóztak, mire a Társaság eldugott kastélyához értek. Magas sövénykerítés vette körbe az egész birtokot, ahova csak egy helyen, a főbejáraton lehetett bejutni. A bejárat kovácsolt vas kapu volt faragott kőoszlopokkal. Az oszlopok tetején kutyákkal párzó női alakok voltak kivehetők, a kapun pedig különféle állatokkal párzó női alakok díszítették.
- Én eddig kísérhettelek drágám, én sajnos nem léphetek be ide engedély nélkül.- mondta Sissy.
- Nincs baj szívem. Megleszek…- mondta Stella lehangoltan.
- Nézd… amint kijössz keress meg. Egy év múlva találkozunk. Jönni fogok érted.- mondta Sissy, majd közel hajolt Stellához és forró, nedves csókot adott neki, amit Stella azonnal viszonzott is.
Sissy beült az autójába és elhajtott a kastély elöl.
Stella fogta a kis kézi poggyászát, és a kőoszlopba épített kaputelefonhoz lépett. A kaputelefonon egyetlen gomb és hangszóró volt látható. Megnyomta hát a gombot, majd rövid csengetés után megszólalt a kaputelefon.
- Igen, tessék.
- Stella vagyok, azonosítóm 15472837, rehabilitációra jelentkezem.
- Oh Stella, üdvözöljük! Már vártuk. Kérem fáradjon be.
A kapu automatikusan kinyílt. Stella belépett a kapun és meglátta a kastély udvarát. Hatalmas terület volt, gyönyörűen parkosítva, és a kés a késő őszi napfényben lélegzet elállító látványt mutatott. Hatalmas lombhullató fák alatt kis padok és hozzájuk vezető kövezett utak hálózták be az egész területet. Megszámlálhatatlan óriási felizgult állatokat ábrázoló szobor volt szétszórva a park területén. Az állat szobrok teljesen realisztikusak voltak, csak sokkal nagyobbak, mint az állatok a valóságban. A Társaság mindig is adott a környezetre, és az eleganciára. Hosszú kövezett út vezetett be a kastély bejáratához, azonban a kaputól mindössze 40 méterre egy kis ellenőrző pont volt látható. A kis bódéban egy hajlott korú öregember volt látható, aki a Társaság uniformisát viselte.
Stella ez előtt csupán egyszer kétszer találkozott férfival, azonban ez ebben a világban nem is volt meglepő. Az ismeretlen betegségnek köszönhetően a férfiak száma rettenetesen lecsökkent. A férfiak 99.5%-a eltűnt a járvány következtében. A néhány szerencsés túlélő pedig az emberi faj fennmaradását tűzte ki célul. Mivel a betegség terméketlenné tette a férfiak 100%-t ezért új alternatívát kellett találni a fajfentartásra. Így született meg a Társaság, ami a lányok állatokkal való megtermékenyítését tűzte ki célul. A kutatóknak hála a terv meg is valósult. Elkészítettek egy szérumot, amit az arra érdemes lányoknak, asszonyoknak beadtak, és így lehetővé vállt az állatok és emberek közötti utódnemzés. A szérum rendkívülinek bizonyult. A kutatók segítségével úgy állították be a szérumot, hogy a teherbe esett lányok, ha női utódokat szülnek, akkor azok emberek, míg ha a magzatok a hím nemet veszik fel, akkor az őket nemző faj szülöttei lesznek.
Stella a harmadik generáció tagja volt, így elsőként a nagyanyja, esett teherbe állatoktól, majd pedig az édesanyja, aki őt is szülte. A szérum egyetlen hátránya az volt, hogy az állati apák nem tudni miért, de 99%-ban hím utódokat nemzettek, bármely fajból való is volt. Így a “szukáknak” életük során a lehető legtöbbször kellett teherbe esniük, a megfelelő négylábú partnertől. A szérumnak hála azonban a vérfertőzés esélye teljesen megszűnt, így egy egy szuka a saját kölykétől is újra és újra teherbe eshetett.
Stella a kis bódé felől egy idősebb úr integetett Stellának. A lány kis csomagjával elindult a bódé felé, s kisvártatva oda is ért.
- Jó napot kívánok. Stella vagyok és rehabra jöttem.
- Ó igen kedveske, már vártuk nagyon. Kérem foglaljon itt helyet addig amíg a golfkocsi ide nem ér önért.
- Köszönöm szépen.- mondta a lány, majd leült a felkínált helyre a kis bódéban.
Pár perc múlva meg is érkezett az említett kis kocsi, amit egy szép fiatal lány, Nika vezetett. Nika tipikus szép lány volt. Vékonyabb volt mint Stella, de a cicijei kisebbek voltak sokkal, mindazon által nagyon szép formásak. Ezt nem is rejtette véka alá, hiszen a kis golfkocsit ruha nélkül vezette. Rózsaszín bimbói a langyos őszi időben gyönyörűen meredtek a magasba. Megállt a kis bódé mellett és felkelt a vezető ülésből. A bőr ülésen sűrű fehér, szinte zsellé szerű folyadék volt látható, mitán a szögenyes, hátközépig érő vörös hajú, kék szemű démon felkelt. Odasietett Stellához.
- Szia csajszi, én leszek a pártfogód az egy év alatt. Nika vagyok, 10 hónapja vagyok itt és 9 hónapja és három hete gyógyult vagyok.- Mondta Nika és egy hatalmas nedves csókot nyomott Stella ajkaira.
Stella olyan ízt érzett a szájában, mint azelőtt soha. Érezte hogy valamiféle állat spermája az, de nem tudta beazonosítani. Végignézett pártfogóján és látta, hogy a lány nem régen mászhatott ki partnere alól, mivel bőrén piros dörzsnyomok, voltak láthatók és ahogy állt puncijából folyamatosan folyt le a lábán a szexpartnerének még meleg adománya. Stella hirtelen egy lökést érzett puncijában, amit mellbimbóinak égnek meredése is kísért. Régóta nem érzett már ilyet. Utoljára akkor érzett lüktetést a puncijában, amikor Boxival megcsinálták a búcsúpárzás rituálét. Stella végig élvezte és sírta a párzás minden percét. A párzás után puncijából kipréselte Boxi spermáját, amit egy kis üvegcsében lefagyasztva őrizgetett. Néha elővette a fagyott kutyaspermát és megnyalogatta, vagy puncijába dugta. Az összegyűjtött sperma körülbelül fél literre volt tehető, de mára már csak szűk 1 decinyi maradt belőle, amit Stella kincsként őrizgetett.
Nika látta, hogy mi történik Stellával, hogy kavarognak benne az érzések, ezért úgy döntött, hogy inkább eltereli a lány figyelmét a múltjáról. Megfogta a kezét.
- Gyere drága, menjünk a kastélyba, mert kicsit fázom már ilyenkor már. Gyere szépen, nem lesz semmi baj, pár nap múlva már minden rendben lesz.
Miközben ezeket a szavakat mondta elindultak a kis golfautóhoz, aminek vezetői ülésén még mindig ott volt a zselé szerű, sűrű ragadós nedv. Stella az anyósülésre ült, Nika pedig beletoccsant a már kihűlt állati spermába.
- Hopszi- mondta Nika Stella felé fordulva, vállait felvonva és mosolyogva…- Ma Töfi nagyon kanos volt, én pedig siettem ki eléd, és most nézd meg itt az eredmény. Mielőtt kijöttem volna hozzád, azért mindenképpen ki akartam elégíteni, mert ha nem kapja meg a napi háromszori punciját, akkor nagyon morci lesz a drága és másnap engesztelhetem ki szex előtt. Az pedig sok értékes időt vesz el a napból.
- Neked Nika milyen állat a szerelmed?- kérdezte Stella.
- A szerelmem? Ezt most nem értem, ne haragudj.
- Hát, hogy milyen állattal párzol!
- Jaaa, úgy érted! Hihi, hát ha úgy vesszük akkor minden állat a szerelmem.- válaszolt mosolyogva Nika.
- Minden állat?
- Igen! De mindent csak idejében.- mosolygott Nika.
Stella ismét érzett valamit a puncijában, valahogy felizgatta egy kicsit amiket Nika mondott neki, de egyenlőre nem is akart az élvezetre gondolni a gyász miatt.
- Kíváncsi vagyok meg tudod-e mondani hogy Töfi milyen állat a spermája alapján.- mondta Nika és se szó se beszéd benyúlt a lábai közé, a tócsához, nyomott egyet a puncijával és tetemes mennyiségű állati spermát préselt ki magából.
A sperma, mintha kis rögökből állt volna. Stella soha nem látott ilyet azelőtt. A kis rögöket kicsivel hígabb folyadék fogta körbe, amiben a kis állati spermiumok vígan úszkáltak Nika pinájának melegétől.
- Tátsd ki a szád!
- Ne… váá……- mondta volna Stella, de ahogy beszédre nyitotta a száját Nika máris az arcára és ezzel együtt a szájába kente a spermát.
Stella mellbimbói önkéntelenül megkeményedtek, olyannyira, hogy szinte üveget lehetett velük vágni. Puncija három nagy lüktetés után előváladékot lökött ki magából, átitatva fekete csipke tangáját és fekete tapadós nadrágját. Szája kiszáradt volna, ha az enyhén sós nagyon sűrű állati mag nem tartotta volna nedvesen.
- Úr Isten… Ez nagyon jóóó... Milyen állaté ez? Nekem még csak kutyaspermához volt szerencsém, de ez sokkal jobb!- mondta a lány hirtelen megfeledkezve bánatáról.
- Naaa, látod… Mondtam hogy gyorsan fog ez menni.- mosolygott Nika.- Ez kérlek Töfi spermája. Töfi pedig a társaság 300 kilós vadkanja…
Ahogy ezt Stella meghallotta hirtelen szédülést érzett. Lábait elhagyta az erő, csak a szájában, és az arcán lévő disznó sperma perverz érzésére tudott gondolni. Hirtelen képek villantak át az elméjén, képek, amin Nika, a kis törékeny vékony, vörös hajú szép seggű lány egy 300 kilós nyáladzó vadkan alatt sikoltozik az élvezettől, miközben a csavaros disznó faszból megannyi sűrű és forró sperma lövell bele a lányba. Nika látta hogy Stellát nagyon felizgatja a dolog. Lenyúlt saját puncijához és még egy kis disznó spermát a kezébe nyomott. bal kezével ugyan a golfkocsi kormányát fogta, de jobb kezével akadály nélkül bele tudott nyúlni Stella bugyijába. Stella magatehetelenül élvezte a történéseket. Nika alaposan alaposan bekente Töfi spermájával Stella mostanra gyöngyöző pináját, majd először egyik, később pedig két ujjával igyekezett beletömködni a meleg, ragadós állati spermát. Stella vágya az égbe szökött. Kinyitotta száját, és ami még marad benne disznó sperma a kezébe folyatta és blúza alá nyúlva bekente vele meredező mellbimbóit. Miután kihúzta kezét blúz alól, az, a nyál és a sperma keverékének köszönhetően azonnal rátapadt alkatához képest nagy melleire.
- Úgy látom nem lesz veled baj.- mondta Nika mosolyogva és kihúzta kezét a lány bugyijából.
A kastélyhoz vezető pár perces úton Stella a saját kezébe vette a dolgokat és hatalmasat maszturbált a kis golfautón.
A kastély bejáratához vaskos kő lépcsőkön vezetett az út. A kastély ajtaja hatalmas volt, erős fém pántok tartották a helyükön a súlyos, vastag fából készült ajtószárnyakat. Annak ellenére, hogy ilyen robosztus ajtói voltak a kastély fő bejáratának igen könnyen nyíltak. Nika kinyitotta Stella előtt az ajtót, majd utat engedett neki, a kastély hűvös, de a boltív ablakainak köszönhetően fényben úszó előterébe.
Az előtérben hatalmas festmények lógtak a falon. Egy egy mesterien megfestett tájkép is fellelhető volt a zömében állatokkal párosodó lányokat ábrázoló műalkotások között. Nika követte Stellát, amint belépett a kastélyba. Elmondta neki, hogy a festményeken olyan lányok és párjaik láthatók, akik valamiféle rekordot állítottak a lányok és az állatok közötti szexkapcsolatok terén.
Kisvártatva megjelent egy 40-es évei felé járó dekoratív, rózsaszín kosztümöt viselő nagycsöcsű nő. A kosztüm úgy volt kialakítva, hogy a kabátka alatt mellei szabadon voltak, csak alulról emelte meg őket a kosztüm, hogy még nagyobbnak tűnjenek.
Nika azonnal térdre ereszkedett, és fejet hajtott. Stella is ugyan így tette, hiszen nem tudta, mi az illendő a kastély berkein belül. A hölgy közel lépett hozzájuk és ennyit mondott:
- Szopi!- és széttárta kabátkáját, hogy csöcsei szabadon elérhetőek legyenek.
Nika azonnal felemelte fejét és száját a jobb oldali mellre tapasztotta, és elkezdte szívni. A szopizó vörös ránézett Stellára és szemével a másik szabadon ringó mellre mutatott. Stella is rátapasztotta a száját és már ketten szívták az asszonyság hatalmas melleit. Mohón szívták és szopták a csöcsöket, s a hölgy meg is ajándékozta őket saját tejével. Stella először kicsit furcsállta a dolgot, de látta hogy Nika hatalmas beleéléssel szívja magába a hölgy tejét, olyannyira, hogy szája szélén, nyakán és mellein már csöpögött a padlóra a nedű. Stella is rákapcsolt. Túrta és szívta a nagy mellet és érezte hogy minél jobban szívja, annál több tej megy a szájába. Nyelvével a bimbót izgatta, ami minden egyes izgatásnál tetemes mennyiségű tejet spriccelt a szájába. Fekete ruháján a tejcseppek mind mind nyomot hagytak.
- Szopi álj!- hangzott az utasítás.
A lányok hangos cuppanással engedték el a szinte szájukhoz ragadt melleket.
- Nagyon jó kislányok! Nika, mutasd be a kis barátnőd, őt még nem ismerem.
- Igenis Hölgyem!- mondta Nika és felállt, majd felsegítette a tejes szájú, és ruhájú Stellát.
- Hölgyem, ez itt Stella, az új lakónk. Éppen most érkezett. Ő jelentkezett rehabilitációs kezelésre.
- Óh, szóval te vagy az kedveském. örülök, hogy megismerhetlek. Én Erika vagyok, fő-szoptató, a kis kanjainkat szoptatgatom. Emellett az újoncok program- beosztásával is foglalkozom. Tegnap este a kezembe került az anyagod. Az egyik leg intenzívebb terápiát fogod kapni nálunk. Ami azt jelenti, hogy Nika és Én fél óra múlva felkeresünk a szobádban és kezdődik az képzés. Nika kérlek vezesd Stellát a szobájába. Ó.. és Stella… Nálunk nem megengedett hogy így takargasd magad. Remélem ilyen nem fog előfordulni többet.
- Hölgyen, nem persze!
- Nagyon jó! Ez esetben fél óra múlva találkozunk. Lányok, viszlát!
Ezzel Erika tejtől szivárgó melleivel hátat fordította lányoknak és elsietett a dolgára. Nika gyorsan megmutatta Stella szobáját, ahol a következő 1 évet tölti majd. Gyönyörű szoba volt, igaz arisztokratikus berendezésekkel, faragott fa bútorokkal, hatalmas ággyal, festményekkel, kandallóval. Stellának csupán annyi ideje maradt hogy takaró ruháitól megszabaduljon, felvegyen valami igazán erotikusat, és már jöttek is vendégei. Szám szerint tizenketten.
Igen, tizenketten voltak kíváncsiak Stellára, de ebből csak ketten voltak emberek. Nika és Erika, a szoptató. A többiek kis termetű kutyák voltak. Öt tacsit, 3 mopszot és 2 jagd terriert hoztak neki vendéglátóba… orgiára…
Mindegyik kis kutya pórázon volt. Ringó csöcsű Erika és Nika alig tudták őket bevezetni Stella szobájába. Nika még mindig egy szál semmibe rohohangált, Erikán is ugyan az a melleit fedetlenül hagyó felső volt, mint amikor először találkozott Stellával. Stell azonban igazodott a kastély és a társaság elvárásaihoz öltözködésben, anyaszült meztelen volt.
- Mit gondolsz, hány kis fickóval bírsz el? - kérdezte Nika csengő hangon mosolyogva.
- Hogy érted? Egyszerre?
- Nem is rossz ötlet!- vágott közbe Erika.- Habár mi egyesével gondoltuk hogy megnézzük mit tudsz, de a többes mindig izgatóbb! Szóval hány kis fickót kérsz elsőre?
- Hmm nem is tudom…-mondta Stella a csípőjére rakva a kezét.- Talán próbáljuk meg kettővel...
Ahogy kimondta négylábú szexpartnereinek számát Erika rögötn el is engedett 2 tacsit. A tacsikák azonnal célba vették a friss húst és mohón elkezdtek ugrálni rá.
- Hát sziasztooook, hát kik vagytok tiii?- hajolt le Stella vidáman a kis aranyos kutyusok közé.
kezeivel felváltva simogatta a kis kanokat, csöcsi szépen ringtak közben. Kissé lógósak de nagyon szép formásak voltak. Láthatóan élvezte a dolgot, mert mellbimbói a szoba melegének ellenére kőkeménnyé meredtek. A kis tacsik körbe körbe rohangáltak körülötte, és ő próbálta minél többször simogatni őket. A kiskutyák nagyon örültek Stellának, csóválták hátsó, és alsó farkukat is. Stella letérdelt közéjük és úgy játszott tovább velük. Hirtelen azt vette észre, hogy Erika és Nika összesúgnak, majd elengedik a maradék három tacsit is a pórázokról. Most már öt kis termetű, de annál mohóbb és édesebb kutyuska ugrálta körül és nyalogatta Stellát. Stella lefeküdt közéjük a puha szőnyegre és játszott velük
Míg kezeivel egyszerre csak két kiskutyával tudott foglalkozni, addig a többi három kis kanos ördög próbált befurakodni Stella minden testnyílásába puha, nedves orrukkal, érdes kis nyelvükkel.
Stella nagyon élvezte, hogy a kiskutyák nyálukkal borítják be az egész testét, lefeküdt a hátára, lábait kis terpeszbe rakta, hogy a kutyusok ha akarják tudják nyalogatni mostanra benedvesedett punciját. Így is lett. Két kutyust a keze alá kerített… Simogatta és maszírozta őket, amit a két kis delikvens nagyon jó néven vett, mert nem akartak tágítani a gondos kezek munkája alól. Másik két kiskutya felváltva, hol pedig egyszerre nyalogatta Stella lángoló punciját, melyből a kutyusok nyálával elkeveredett puncinedv folyt le egészen Stella segglyukához. Stella benyúlt a két kis kutya hasa alá, amiket simogatott és elkapta a szőrös tokban nyugvó hímvesszőjüket. Érezte, hogy sokkal kisebb farkuk van, mint amikhez ő szokott, de nagyon izgatta a dolog, hogy több kutyusnak is a kedvére tehet. Boldog volt a tudattól, hogy a kis tacsik tőle várják el hogy kielégítse őket. A kis kutya kukik Stella gondoskodásának köszönhetően elő is buggyantak rejtekükből, de méretük korántsem volt elhanyagolható. Mielőtt Stella megnézhette volna keze munkájának lüktető és állati előnedvet spriccelő, rózsaszín gyümölcsét az ötödik kiskutya Stella arcához vette asz irányt és elkezdte nyalogatni azt. Stella viszonozta a szívességet és nyelvük összeért, nem is egyszer.
Stella puncija lüktetett a kéjtől. Azonban kezeiben a két tacsi farkával, nem tudott mit tenni, mert nem akarta elengedni a sprickoló kutyafaszokat. Hirtelen azt érezte, hogy valami szőrös és nedves a pinájához ér, elhúzódik tőle, majd újra és újra elkezdi bökdösni. Mivel a tacsik alacsonyak voltak, azért nem okozott nekik gondot, hogy fekve magukévá tegyenek bárkit. Stellával is ezt tették… A két kis puncinyaló tacskó és az amelyikkel Stella az előbb nyelvet érintett most felsorakoztak a lány kutyafaszra váró puncija előtt. Az egyikük szépen fel is ugrott a lány csípőjére és hímvesszőjét próbálta beilleszteni Stella síkos barlangjába.
- Jahhj ti kis huncut tacsik… ne… nee.. ne hagyjátok abba… rakd be szépen a kukidat anyucinak... - mondta Stella kéjtől elhaló hangon...
A kutyus aki soron volt Stella puncijánál nagyon óvatos volt. Lassan próbálta berakni a nedves lány lyukába a farkát. Először csak a hegyét dugta be egyszer kétszer, mire Stella enyhe kélysikolyokat hallatott. Érezte amint a kutyus kőkemény, de vékony és formás farka megtalálja az utat sikamlós szeméremajkai között és három- négy próbálkozás után teljesen betalál és elkezdi gyors ütemben kefélni újdonsült barátnőjét. Stella kezei elengedték a nedves kutyafaszokat, átsiklottak jelenlegi szexpartnerére. Átölelte a kis tacsit aki nagyon lelkesen dolgozott puncijában. Miközben a kutya kefélte faszéhes pináját Stella a száját nyalogatta és a tacsi fejét simogatta. A kutyus ütemes mozgásától mellei remegtek és kis köröket írtak le.
- Ufff.. kefélj meg a kis faszoddal… jól járasd meg bennem kicsim…- nyögte a szuka.
Kopasz, meleg és nedves puncija lazán tartotta a benne ki be járkáló kutyafaszt. Volt hogy a tacsi teljesen kihúzta belőle a farkát, majd pedig teljesen tövig is nyomta benne. AMikor érezte, hogy kis partnere fárad Stella segített neki. Megfogta mindkét kezével a kiskutyát és puncijához nyomta, majd elkezdte mozgatni ő a csípőjét, hogy a kiskutya mihamarabb el tudjon élvezni forró puncijának ölelésétől. Vad ritmust diktált a lány, aminek nem is oly sokára puncijából szivárgó meleg kutyasperma lett az eredménye.
- Jaj,j kicsim nagyon ügyes voltál, de a néninek nem volt elég ennyi- mosolygott Stella- Hölgyem, Nika, legyetek szívesek segíteni..
Két tacsit megfogtak és az ágyra vittek, ahogy Stella kérte tőlük. A két kutyusnak Stella szépen kibuggyantotta a farkukat, és megkérte Nikát, hogy tegye egymásra a két kutyust és tartsa a farkukat, hogy ő rájuk tudjon csusszanni. Ezután Erikát arra kérte, hogy segítsen neki egy fotelt az ágyhoz vinni. Erikának az volt a feladata, hogy a maradék három kutyust faszukkal kifelé a fotelon tartsa.
Stella a fotelnek arccal az ágynak pedig seggel, négykézláb foglalt helyet. Gyönyörű látványt nyújtott, amint a kutyusok spriccelő lándzsái között négykézláb görbített háttal és ringó mellekkel azon manőverezett, hogy minden testnyílásába egy egy kutyus hímvesszője kerüljön.
- Nika, az egyik a puncimba a másik a seggembe megy.- szólalt meg és elkezdett rátolatni a meredező kutyafarkakara.
Nika szépen beállította a két lövellő kutyapéniszt. Ahogy Stella közeledett feléjük érezte, hogy a kutyusok forró testnedvei telespriccelik formás fenekét és combjait. Az a tudat hogy mindjárt két kutya fasza fog ki be járkálni benne nagyon felizgatta a lányt és az előbbi pakolásban elernyedt mellbimbói most ismét mutatták felfokozottságának állapotát. Ahogy közeledett a kutyafaszokhoz széthúzta seggét, hogy a kutyusok előnedvéből jusson puncifalára és segglyuka köré is.
A kis kutyafaszok egyszerre értek a seggéhez és a szeméremajkaihoz. Stella az érzéstől megremegett, mellei pedig követték a rezgés útját és szépen ringtak alatta. A puncijába talált kutyafasz könnyedén becsusszant a helyére, a seggénél lévőnél pedig Nikának kellet egy kis tágítási segítséget adnia Stellának, de ő ezt készséggel meg is tette és a második kutyafasz is a helyére került.
- Uhh nagyon jók a kiskutyák…- mondta Stella az alsó felét teljesen feltöltve állati péniszekkel. - Erika kérem, húzza ide a fotelt azokkal a szépségekkel.
- Amikor nem hivatalosan vagyok tegezz nyugodtan drágám.
- Ahhh- mozdult Stella párat a kutyák faszán- értettem. Mmmm… ahhh… kérlek húzd ide azt a fotelt nekem Erika.
Stella hirtelen három meredező kutyafaszzal találta szemben magát, de ez csak még jobban felizgatta a hátulról már megtöltött szukát. Felkönyökölt a fotelra és a kezébe vette két kutyus faszát, majd be is kapta, mind a kettőt. És elkezdte a táncát. Előre hátra mozgott. Amikor előre tolta magát fenekéből és puncijából kifelé jöttek a kutyák faszai, viszont ekkor szájában éppen fordítva, befele mentek a kutyusfarkak.
Erika és Nika is elismerően nézték az attrakciót, de Stellának nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy böjtre fogott punciját, seggét és száját is minél jobban megtömhesse meleg és sprickoló kutyafaszokkal. Előre hátra mozgott, és a szájában lévő kutyafaszokat állandóan cserélgette. A cserélgetés hatására mindhárom fotelben levő kutyus fasza csillogott Stella nyálától. Érezte, hogy a punciját és a seggét kitöltő kutyafaszok egyre keményebbek lesznek. Elképzelte magát kívülről, és ez nagyon felizgatta. Puncija nem várt nedvesedéssel hálálta meg az izgalmas gondolatokat, és így a kis kutya farka még jobban tudott siklani a lány telhetetlen vaginájában. Nikának igen nehéz dolga volt, mert Stella nagyon erősen döngette a fenekét az ágyhoz. A puncijában lévő kutyus csomója is ki-be járkált a tátongó punciban, de Stella éppen ezt élvezte. Kezeivel két faszt tartott az arca felé és ritmusosan szopta, hol az egyiket, hol a másikat, hol pedig mohóan mind a kettőt. Amikor mindkét kutya fasza a szájában volt és spricceltek, akkor nem tudta teljesen bekapni őket, így a kutyusok spermájából elég sok lefolyt Stella állán és nyakán keresztül a melleire, ahonnan a bimbói végéről csöpögött le a padlóra.
Erika most hirtelen felállt és a többi kutyushoz ment. El is engedte a mopszokat, akik már nagyon türelmetlenek voltak. A kis krémszínű mopszok egyenesen Stella csöcseihez vették az irányt és elkezdték szopizni azokat. Nyalogatták a ringó melleket, amikről folyamatosan csöpögött le társaik spermája. A fotelról az a tacsi, amit Erika már nem fogott, leugrott és Stella hasa alatt talált magának helyet, ahol is szintén tetemes mennyiségű sperma volt található, ami Stella seggéből és puncijából folyt ki. A kis tacsi két hátsó lábára állt, mellső kettővel pedig az ágyhoz támaszkodott és nyalta Stella puncijának tetejét.
Stella érezte a puncijában lövellő kutyafaszt, és tudta, hogy ez már közel sem az előváladák, hanem a kutyus rendes spermája. Ezért lökött egy nagyot a fenekén, hogy a kutyus csomója puncijának ölelésébe kerüljön. Azonban arra nem számított hogy a popsiját kényeztető kis fickó hímtagjának csomója is bekerül a segglyukába.
Hatalmas lüktetést érzett a pinájában… tudta, hogy most ő következik, és hogy hamarosan el fog élvezni.
- Ahhhhh.. aaahhhh.. oh istenem… ahhhhh…- nyögött fel hangosan Stella- Uram Isten… de jóóó… élvezeeeek… elélvezeeeeek!
Puncija megremegett és hatalmasat élvezett. Izmai hool megfeszültek, hol pedig elernyedtek. Miközben élvezett a kezében tartott két kis fickó ágaskodó faszával a száját csapdosta, és élvezte, hogy a kis kutyusok elégedett lihegéssel jelzik, hogy bizony ők is elmentek már. Ez mondjuk Stella gecivel borított arcán és csöcsein is látszott.
Nikának siekrült kiszabadítani a tacsi Stella fenekébe ragadt hímtagját. Hangosan cuppant, amikor szinte kirobban stella kitágított fenekéből. Stella felállt a kiskutyák közül, akik folyamatosan nyalogatták. Mosolyogva így szólt hozzájuk:
- Hát ti édeskék? Hát ti mit szeretnétek a kis rózsaszín kukitokkal?
A válasz Erikától érkezett:
- Hát még neki is meg kell baszniuk az új lányt.
- Ez a hagyomány!- vágott közbe Nika mosolyogva.
- Minddel kell kefélnem?
- Igen, igen, mindnek meg kell hogy keféljen, de ne aggódj, kicsi a farkuk, ezért gyorsan fognak veled végezni. Kezdetnek talán megteszi ez a kis tacsi aki kiamardt az előbb.
- Áh igen… nem menekülsz gyere csak…- mondta Stella és el is kapta a fotelon árválkodó szomorú tekintetű tacsit.
Összekulcsolt lábakkal leült a fotel és az ágy közé, úgy hogy a hátát az ágynak támasztotta. Csípőjét kicsit lejjebb engedte, úgy hogy a tacsi elérje a punciját ha kell. Két kezével felemelte a tacsit úgy, hogy a péniszét elérje a szájával. Úgy hogy volt bekapta neki a tokban lévő kukiját. Szívta, szopta, nyalta a tacsi tokban lévő farkát, néha a tökeit nyalogatta, hogy előcsalja kéz nélkül a kutyus farkát. A tacsi rövidesen meg is hálálta a szorgos szájjmunkát, mert kiengedte a farkát. Ekkor Stella a puncijához engedte a kutyust, aki tudta a dolgát és bele rakta a lány kutyaspermás pinájába a rózsaszín farkát. Stella érezte amint keféli a kutyus, de máris a következőt kérte, hogy tartsák a szájához. Nika és Erika is vitt egy-egy mopszot. Stella lába között szorgosan dolgozott a kis tacsi, ütemesen verte Stella puncijában a tamtam-ot. A lányt nagyon felizgatta hogy ilyen kis kutyák teszik rajta kedvüket, perverz érzéssel töltötte el és nedves puncija ezt nemsokára kis orgazmusokkal jutalmazta.
Kezeivel Stella, most az arcához emelt két mopsz fiút vette kezelésbe. Ügyesen elővarázsolta a farkukat a tokjukból és ajkainak ölelésével jutalmazta meg mindkettőt. Miután a tacsi befejezte dolgát és telespriccelte a szuka pináját a jobb oldali mopsz került helyére. Sokkal kisebb farka volt, mint tacsinak, de Stell örömmel őt is magába engedte. A folyamat egészen addig nem ért véget míg az utolsó mopsz is meg nem baszta Stellát. De hátra volt még két kutyus a két jagd terrier.
Ezzekel Stella kutyapózban párosodott, mégpedig úgy hogy míg az egyik megkefélte a lányt a másikat szopta, majd miután az első befelyezte a dolgát Stella őt kapta a szájába és a másikat igazították a puncijába.
Így telt el Stella első napja a Kastélyban.

Ha kíváncsiak vagytok Stella újabb kalandjaira nincs más dolgotok, mint várni a következő részt.


Ha szeretnél egyik ismerősödről, családtagodról hasonló animal történetet olvasni jelentkezz a digitaldingo86@gmail.com e-mail címre.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa