Diákos - Az anyám szeretője
Élveztem basznianyámat.
Még egészen fiatal voltam alig múltam 16 éves amikor felszedtem egy 55 éves elvált asszonyt aki tanárnőnek készült és az egyetemre járt,de már tanított az iskolába.Éppen a moziba akartam bemenni amikor észrevettem,hogy egy hölgyet nem akarnak beengedni,mert nem volt nála az igazolványa és eléggé fiatalosan nézett ki. Erre én odaszóltam a jegyszedőnek a csaj velem van mire mellém lépett és beengedték.Később a moziba az ülésnél majdnem mellettem ült le és szerencsére sikerült találnom valakit akivel helyet cserélt és így egész idő alatt végig simogathattam a testét.

Mikor vége lett a filmnek megkérdezte haza kísérem e,majd a lakása ajtajában lesmárolt,majd bementünk hozzá. Ahogy beértünk elkezdtem simogatni ,majd benyúltam a melléhez és simogatni kezdtem és kivettel a ruhájából és elkezdtem szopogatni. Nagyon gyorsan haladsz mondta és levette a ruháját,mire n a bugyiját húztam le. Akkor láttam először sima pinát.Ő kigombolta a sliccemet,mire én letoltam a nadrágomat a gatyámmal együtt és a leányzó bekapta a farkamat. Nemsokára már a puncijába dugtam a farkam. Mikor kielégült már kétszer teleengedtem a farkam tartalmával és megkért szeretné megkóstolni a farkam tartalmát.

Persze ezt még nem csináltam,de nagyon tetszett neki és alig mentem el megint bekapta és hamarosan tele lett a szája megint.Megkérdezte hány éves vagyok mire megmondtam,hogy 16 és teljesen kiakadt,hogy engem beengedtek a moziba.Hol tanultam meg baszni.Kérdezte ,mire mondtam neki az anyám testvérét basztam meg 15 éves koromba egyik náluk történt ott alváskor,majd rákaptam az anyámra is és a nagybátyám feleségére , a 18 éves lánykájukra is.Mikor hajnal felé kiengedett a lakásból ő meztelenül jött ki és az utcán még lesmárolt. Mondta hogy estére elvár,hogy egy jót keféljünk.

Ez a kis kalandom majdnem három hónapig tartott,majd közben megismerkedtem a húgával és az anyjával akikkel majdnem egy évig élveztük egymás testét.Közben otthon rájöttem,hogy az anyám megkeféltette magát valakivel,mert felcsinálták,de szerencsére sikerült az egyik orvossal lefeküdnie és így elvették a gyereket.Lassan elértem a 18 éves kort és találkoztam egy családdal akik felvettek a kocsijukba,mert stoppoltam. Később pár hétre rá összefutottam a tulaj feleségével és a két leányával akikkel vásárolni mentek-Persze elkísértem őket és a próbafülkébe először az anyjukat,majd a két leányzót is sikerült megbasznom.

Attól kezdve rendszeresen basztam mind a három nőt és amikor a férj rájött,hogy baszogatom a feleségét és a két lányát közölte vagy leszopom,vagy kiheréltet a két barátjával akik orvosok.Így aztán kénytelen voltam rákapni a férfi faszra és őket is leszopnom.Megmondom őszintén egyre jobban ízlett a férfiak farkának a tartalma.Lassan annyira meg akartak a zsarolni a három férfi,hogy becserkésztem a két leányt és az anyját,hogy megbasszák az egyik lányt az apja a másik lányt és az anyját az apjuk barátja,Persze mikor reggel felébredtek és meglátták kit basztak meg teljesen kiakadtak.Ettől kezdve már nem velem keféltek,hanem a lányok az apjukat használták és az anyjukkal együtt kurvává lettek.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa