Abelió - megtanítottak baszni
Feleségem átengedése másoknak
Mikor visszaköltöztem a városba tizenöt év után megismerkedtem egy aránylag már nem fiatal harminc éves csajjal. Már a második randin felvitt a lakására ahol reggelig döngettem.Elmondta,hogy 14 éves korától kefél és imádja a faszt és a tartalmát is.Eddig nyolcszor kaparták ki és a mellei azért sötét barnák a mellbimbó körül,mert az egyik alkalommal csak a negyedik hónapba volt a kürete.Már kétszer volt házas és mindegyik férje kurvát akart belőle csinálni,mert egy hónapon keresztül minden este más férfi dugott meg.Nemrég vált el és azóta tényleg kurva lett. A következő hétvégén elhívott egy vidéki kirándulásra ahol egy nagy két emeletes házba keféltünk és mindig lehetett cserélni a partnert.

Mikor megérkeztünk és leállítottuk az autót bementünk kaptunk egy féldeci pálinkát egy pohár sört és a lányok egy tablettát és a fiuk egy másik ,pálinkát.Bementünk egy terembe ahol meztelenre vetkőztünk és beálltunk a zuhany alá és megmosakodtunk. Később pár év után ezeket az összejöveteleket aztán swinger clubnak nevezték. Mikor végeztünk a fürdéssel bementünk egy uszodába ahol engemet miközben szoptam a partnerem faszát vagy hárman megbasztak ami nekem nagyon is tetszett.Később férjes asszonyként is a két nap alatt harminc negyven férfi dugott meg és számtalan nő nyalta ki a szétbaszott pinámat.

Mikor a férjem felcsinált és kezdett nőni a hasam akkor is négy hónapos terhesen is basztam még különböző férfiakkal és élveztem ahogy a számba lövellték a spermájukat.Mikor megszültem a gyerekemet és eltelt a kivárási idő megint rákaptam a gyerekorvosomra és a házban a 16 lakásból 12 lakás ura járt hozzám baszni.Az egyik alkalommal amikor sétáltam egy közeli erdőben leszólított egy néger koma és egy zártabb részen a padon megkefélt.ettől kezdve minden második nap rendszeresen megbaszott. Nagyon jól esett. Később amikor a férjem rájött,hogy baszogat valaki felhívtam a srácot magunkhoz és a férjem szem láttára megkefélt vagy három órán át.

Ebből rendszert csináltunk és ez odáig fajult,hogy sokszor amikor elkezdett baszni a néger én előtte lefeküdtem a hanyatt fekvő férjemre a pinám a szája felett volt és a néger fasza a pinámba járkált,majd amikor elsült sokszor a férjem szájba csorgatta a spermáját.Nagyon örültem ennek,mert így sikerült sokszor megmogyorózni a férjem tökeit. Persze amikor meg akart szoptatni mindig rávertem egy kalapáccsal a tökeire ami nagyon fájhatott neki,mert ritkán akart nyalni,vagy szoptatni.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa