wulfgar - A második büntetés
az étterem
A második büntetés


Nagyszerűen indul a szombat reggel, bár furcsán esik a járás a tegnap éjszakai látogatók munkájának köszönhetően. Ahogy a három férfi távozott a lakásból Géza kissé ugyan felébredt, de nem tért teljesen magához… pár szónyi motyogás után máris újra elnyomta az álom, de a karját átvetette a melleden így tudtán kívül megfosztott a mosakodás lehetőségétől, amit úgy éreztél a belőled csurgó ondó mennyiségéből, hogy bőven rád férne. Hacsak nem akartál volna reggel kínos magyarázkodásba kezdeni a gyanús foltok végett, az egyetlen kéznél lévő lehetőséggel álltad útját a lepedő előtt a kifolyó forró magnak, az ujjaiddal. Újra és újra megmerítve a lábad között, szépen módszeresen letörölgetted a combod belsejéről, a puncid és fenéklyukad körül és közvetlen belsejéből is és más lehetőség nem lévén szépen módszeresen le is nyalogattad az ujjaidról, eltűntetve a nyomokat. Testednek hála friss, meleg és folyós maradt, a saját levedtől kissé hígabb formában de semmivel sem volt kellemetlenebb íze mint bármikor az ajtó előtt.

Ahogy mint kisgyermek torta után, lenyalogattad az ujjaid szépen lassan álomba merültél finoman átkarolva a férjedet. Reggel, alig fél órával ezelőtt, ahogy a szemed kipattant te is teli energiával keltél ki az ágyból, bár nagy hévvel kaptad fel a telefonod mikor láttad, hogy egy üzeneted érkezett, nem az írt akire számítottál. Feri írta, hogy kicsit később, csak kora délután érkezik haza.
„Hát, ezek szerint ráérek!” – vontad meg a válladat, és mosolyogva ütöttél bele két tojást a serpenyőbe, hogy finom reggelivel ébreszd Gézát. A tojás fehérjéjének állaga mosolyt csalt az arcodra és eljátszol a gondolattal, hogy a nyelvedre csurgatod, de habókos gondolatokhoz hűen ezt is elhessegette a következő pillanat.
Ahogy kész a tojás, a szalonna tálcára kerülve máris kész az ágyba-reggeli. A szobába érve Géza még mindig alszik ez esélyt ad még egyszer gyorsan átpillantani a helyedet, hogy nem maradtak e árulkodó jelek. Majdnem felnevetsz hogy milyen ügyesek voltak az ujjaid a takarítás során… egy kis kuncogás fel is szakad és ezzel fel is ébresztetted Gézát, aki lassan kinyitja a szemét és amikor meglát felül széles mosollyal az arcán.

- Aszta mindenit! Mindig így akarok ébredni!
- Kócosan? – incselkedsz vele
- Inkább tele tállal, ledér asszonykával! – most már tele szájjal vigyorogva veszi maga elé a tálcát az ágyban ülve.

Ahogy mellé ülsz és nézed amíg eszik, akkor tudatosul csak benned hogy anyaszült meztelen voltál egészen idáig. Sebaj, Feri úgysincs itthon, és olyan jól esett… amikor azonban a fenekedhez nyúl és a tányérok fölött akar magához húzni Géza magadat is megleped, amikor meg sem fordul a fejedben hogy engedj neki,

- Ne drágám, azért vagyok így mert érzékeny… szerintem meg fog jönni. Ugye nem baj? - próbálod
csábosan kérdezni, de az arcán végigfutó érzéseket nem lehet félreérteni. „na az idilli reggelnek lőttek” és bár van egy apró lelkifurdalásod, hogy nem tehettél kedvére, az alfeledben izzó zsibongás teljesen elegendő ahhoz hogy ne akarj engedetlen szuka lenni.
Ahogy ott hagyod Gézát és a fürdő felé indulsz hogy felöltözz, még mindig mosolyt csal az arcodra, hogy jó szuka akarsz lenni és örülsz hogy az lehetsz.

Ahogy a szobából a közlekedőbe érsz fülig érő arccal, anyaszült meztelenül szembe találkozol Ferivel. Az első pillanatban a néma, dermedt döbbenetben arra gondolsz, hogy nem hallottad bejönni… nem jut eszedbe más, mint bámulni rá és végignézni ahogy az arcodról a tekintete egészen a bokádig majd onnan újra felfelé vándorol, kicsit sem titkolva hogy mely részeket nézte meg leginkább. Ahogy a szemedről és a nyelvedről a béklyó egyik kezeddel a melleid másikkal a puncid igyekszel eltakarni…

- Feri – kezdenél bele
- Nyugi anyu, láttam már ilyet…. és ne takargasd ami ilyen szép. – majd a válaszodat meg sem
várva rád kacsint és ahogy a szobájába indul még egyszer, tetőtől talpig végigmér és meg sem tudod mondani miért de ismerősnek érzed a szituációt. Nem kell tükör, érzed hogy ég az arcod a pír alatt. Tökéletesen tisztában vagy vele hogy teljes egészében elvörösödtél, a szádat tátogni tudod csak hangok nem jönnek ki rajta, megkövülve állsz míg Feri be nem csukja maga mögött az ajtót. Az zár kattanása visszaránt a világba, amit mint egy rajtlövést fogadsz és berobogsz a fürdőbe.

A kád szélén ülve a könnyeid törölgeted és még soha ennyire nem szégyellted magad, mint most a történtek után…. Géza kopogása az ajtón jel arra, hogy nem kettő másodperccel ezelőtt érkeztél és ideje lenne távozni, ha nem akarsz túl nagy feltűnést kelteni. Felkelsz és még mindig jó szukaként visszacsomagolod a bugyit a komódba és azonnal a harisnyát húzod fel a szoknyád alá, ami pontosan megfelelő itthoni viselet. Hosszú, majdnem bokáig érő, kellően szellős és pontosan a menstruációs napokon szoktad hordani így Géza megint csak nem fog gyanút, miért is nem teszel kedvére. Bár most inkább a szégyen miatt, nem akarod, hogy csak egyetlen porcikád is kilátsszon Feri előtt, így a hosszú ujjú pólóval kellően elegáns és kényelmes viseletet biztosít.

Belenézel a tükörbe és látod, hogy a szemed körüli foltokat eltüntetni varázslat lenne, így inkább meg sem próbálod. Amikor kinyitod az ajtót, és Géza kérdő pillantásai megtalálnak csak annyit mondasz:

- Bocsáss meg kérlek, tudod, ilyenkor kicsit kitör belőlem… - lassan megsimogatod a hasad alját,
ahol menzesz idején fájni szokott.
- Hát jó - mondja Géza – és berobog melletted, hogy végre kedvére pisilhessen.

A konyhában megfordulva, Feri szembe jön veled és mintha mi sem történt volna korábban el is halad melletted, ez könnyebbé teszi a helyzetet de attól még nem kellemes. Örülsz a ruhának, hogy teljesen fed és eltakar. Elhaladsz a pulton heverő telefonod mellett és látod hogy villog a pici lámpácska, így a torkodban dobog a szíved amikor feloldod a képernyőzárat és megnézed az üzenetet.

„Ügyes ribanc voltál ma. Az első büntetésed le is róttad… de van még kettő. Ma este nyolckor Ronetto étterem… egész családdal! Megtudom ha engedetlen ribanc leszel. Nem baszhatsz senkivel amíg azt nem mondom. Ne késs!”

A torkodban dobog a szíved akkor is amikor Feri elhalad melletted és közben egy almába harapva, megkérdezi, mi ilyen fontos egy sms-ben hogy levegőt is elfelejtesz venni olvasás közben?
Fel sem nézve magyarázod, hogy nem érted miként tudhatja meg mindenféle reklámcég a telefonkönyvből kitiltott telefonszámodat… majd duzzogva elrakod a telefont a szoknya zsebébe. A zseb mély és furcsán befelé lejt mint egy nadrág zsebe, így majdnem a puncidig csúszik a telefon. Felpillantasz a falon lógó órára és elbambulsz amiből Géza tarkóra lehelt csókja ébreszt. Kezét átkulcsolja a hasadon, finoman, óvatosan és védelmezőn ahogy nehéz napokon szokta

- Na hogy van az én királyném? Mit csináljunk ma édes? Valami nyugis film?
- Nem tudom, még nem tudom mi esne jól, bocsánat… kicsit kótyagos vagyok.
- Semmi baj… nagyon finom volt a reggeli. Ebédre mi lesz?

Na ennyit a kedvességről, de nem baj úgyis fárasztott a színjáték:

- Szerintem szendvics, estére meg elmehetnénk valahová.
- Hová szeretnél? Moziba?
- Nem úgy értettem, étterembe. - ahogy Géza arcán a kellemetlen érzés átsuhan megérted, hogy ez is a büntetés rész… az idegen jobban ismer mint hitted – A Ronetto jó lenne.
- Nagyon szeretnéd igaz? – kérdezi kellemetlen hangon – Hát akkor legyen. Foglaljak asztalt? Kilencre?
- Ne olyan későn ha szendvicset vacsizunk, legyen inkább fél nyolcra. Három főre… Mostanában Feri alig van velünk.
- Remek ötlet – mondja kissé savanyúan és elindul hogy megkeresse a saját telefonját hogy
telefonáljon. Elvégre ő a férfi a házban, neki kell megrendeli az asztalt és érzed hogy a füled megint égni kezd ha belegondolsz miért kell neked az a foglalás.

Nézed ahogy bemegy a szobába és az fülednél egyetlen forróbb testrészedre gondolsz, a lobogni kezdő puncidra. Szemrehányást akarsz tenni magadnak amiért engedelmes szuka vagy, de azok a bögrékbe ejtett altatókkal elsüllyedtek úgy érzed, és különben is, a jó szuka a büntetést is vállalja. És ami minden érzésnél erősebb, ami most fontosabb, hogy jó Ribanc akarsz lenni. Nagylevegő és nekiállsz kávét főzni.

A nap úgy telt el mint minden másik szokott, a közös programok alkalmával Feri semmi jelét nem adta hogy ne lenne az a fiú aki mindig is volt, Géza pedig úgy látszik tényleg a kedvedben akar járni, hiszen egyetlen egyszer sem próbált meg lebeszélni az esti étteremlátogatást, bármennyire is ódzkodott tőle. Tudtad nagyon jól, hogy Géza gyermekkori félelme ugyan kényelmetlen érzéssé alakult de még mindig benne él hogy nem szeret nyilvános helyen wc-re menni, és inkább keres egy közeli bokrot a pisiléshez mint, hogy akár egy ötcsillagos étterem mosdóját használja. Furcsa szorongás, de emiatt ritkán mentek étterembe. A mozi más, onnan haza lehet hajtani, de egy étteremből nem szokás elrohanni. Az idegen talán ezt is tudja? Vagy csak véletlen? Nem számít, és összesen csak egyszer jut eszedbe ez a gondolat, amikor ebédre Feri szendvicseit majszoljátok egy családi vígjáték előtt a kanapén. Se előtte sem utána nem jut eszedbe az idegen, egészen addig míg készülődni nem kezdesz. A hálóban a gardrób előtt válogatod a ruháidat mikor a zsebed rezegni kezd…

„Rövidet! Had lássák mekkora ribanc vagy!”

Egyetlen nagyobb szívdobbanás, a kérdés, hogy mitől ilyen ördögien jó az idegen időzítése, és máris a piros ruhát akasztod le a szekrényből. A komódból nem kell válogatnod, ehhez a ruhához egyértelmű a választás, mindent magadhoz véve nekilátsz a készülődésnek. Az előszobába kilépve látod Géza arcán a vágyakozást és az értetlenséget is vegyülni, hiszen ez a ruha nem éppen elmenetelre, vagy akár menzesz idejére lett kitalálva, de az erőlködés mindent űberel így egyetlen negatív szó nélkül igyekszik a kedvedben járni, megdicséri a csinosságod és elmegy ő is öltözködni. Az egészalakos tükör elé állva még inkább szerelmet érzel Géza iránt, nem lehetett könnyű megállni szó nélkül az öltözéked.

A ruha felső része nem más mint egy fűző, amit a sok sétának köszönhetően kellően szűkre sikerült húznod ahhoz hogy a melleid felől akarjanak kitörni a szorításból, és alig férjenek el a C-s kosárban és gyönyörű kerekded formáit majd a bimbók vonaláig látni engedik, épp afelett takarják csak el… a nyakadba csatolt fekete pántnyaklánc magában nem rejt izgalmakat, de a fűző felett viselve nem tudsz másra, csak pórázra gondolni ahogy nézed. A derekadra, csípődre és fenekedre feszülő ruha alsó része olyan tökéletesen követi a tested vonalát hogy a legfinomabb bugyi is kirajzolódna rajta, ha vettél volna fel… de te eltökélted, jó ribanc akarsz lenni. A ruha természetesen alul nyitott, szoknyában végződik pontosan a combod felénél, ahonnan a lábaid végig fekete harisnyában futnak a szintén tűzpiros, ruhához illő magas sarkúig. A fekete csipkéből készült harisnyakötőd pontosan a szoknya vonaláig ér fel, így minden lépésnél kikandikál a ruhád alól. A szádat tűzpiros rúzzsal kihúzva magad sem jellemeznéd máshogy az öltözködésed – olcsó ribanc vagyok – suttogod magadnak, és így nem csodálkozol, hanem magad is meglepve Ferire kacsintasz amikor szobája ajtajában megjelenik és halkan, röviden füttyent.

Géza, úgy mint Feri, elegáns nadrágban és ingben – véleményed szerint a ruhád szabadsága miatt – nyakkendő mellőzésével ülnek be melléd, illetve mögéd a kocsiba. Az autóhoz sétálva is érzed magadon a járókelők figyelmét, az étterem parkolója szórtan van autókkal, a benti így is jéggé dermed amint beléptek. Tudod jól, ez a figyelem – a férfiaké, akiknek valószínűleg azonnal az jut eszébe, vajon mennyiért adsz egy éjszakát, illetve a nőké is akik ostoba, szégyenletes kurvaként tekintenek rád – nem a férjednek, vagy fiadnak szól. Az ajtónálló az asztalotokhoz kísér, és szépen lassan visszatér a terembe a hang és a beszélgetések zaja. Alig ültök le, a pincér máris mindhármatok elé megérkezik az étlap

- Had rendeljek én! – kéri Feri – Mindig olyan menő megrendelni az italokat. Mintha én lennék a valaki. Légyszi.
- Rendben van – néz rád Géza miközben beszél – De magadnak csak üdítőt rendelj mert én szeretnék meginni egy két sört, itt van az a finom csapolt barna is.
- Rendben drágám, akkor te vezetsz hazafelé nagyfiú de apádnak és nekem is alkoholt rendelj. –
kacsintasz kacéran Géza felé. Most fellobban benned a bűntudat, de hamar elapad amikor kinyitod az étlapot és egy papírcetli fogad benne celluxal beleragasztva:

„Jó ribanc, hát ideértél! Egyenlőre jó. Most pedig legyél jó és szófogadó ribanc és tény úgy ahogy illik a ruhádhoz. Amint elüti az óra a háromnegyed tízet, mindegy milyen okkal de minden férfi után aki wc-re megy kimész utána és megteszel nekik mindent amit kérnek… megtudom ha engedetlen ribanc leszel. Élvezzen el mindenki aki a retyóra megy. Látlak ribanc, hát úgy viseld magad!”

Most a pír ellentéte, hideg árad szét az arcodon és tudod jól hogy fal fehér lehetsz, amikor körbepillantasz az étteremben, nincsenek túl sokan de nem látsz mindenkit. Talán itt az idegen a tömegben?

Még akkor is a fejed forgatod amikor a pincér leteszi eléd a dupla Gin-t amit a fiad rendelt neked, és a nagy korsó barnát amit a férjednek kért egy dupla wishkey mellé. Maga előtt egy Coca-Cola-t szorongat és mosolyog:
- Na eltaláltam, ki mit szeret?
- Igen fiam, pont jó! – Géza mosolyogva megveregeti Feri vállát és szembe rád néz – Ugye Édes?
- Ó… persze igen, nagyon jó választás. – az agyad zakatol de nem azon hogy mi helyes, nem azon mit kellene tenni, csak a kifogást keresed… a combodon már most érzed hogy meggyötört puncidból hő sugárzik.

Az órádra pillantva negyed tízet aposztrofálsz, és három nagy kortyban eltünteted az italodat, koccintva a férjeddel és a fiaddal is. Alig teszed le a poharat az asztalra Feri máris igazi profi módjára inti oda a pincért és kilenc óra negyvenre már a harmadik korsót szopogatja Géza és a harmadik duplás pohara ürült ki és te is a második Gint fejezed be mire megérkeznek az vadas tálak amiket szintén a fiad rendelt.. de ennél is fontosabb dolog történik. Pontban 21 óra 44 perckor egyszerre két férfi áll fel az asztalától… mindkettőnek feltehetően a szükség parancsol. Az egyikük Géza, aki szelíd mosollyal közli, hogy pisilnie kell – hangja suttogni próbál de kissé erősebb már a szesz – és hogy kicsit sétál egyet míg kellemes bokrot nem talál.

A másik férfi minden teketória nélkül a mosdó felé indul.
A poharad tartalmát fenékig húzod, és félhangosan „a buszos fasz a kedvencem” csúszik ki a szádon, de Géza nem figyel már, Feri meg valószínűleg eddig sem figyelt.
- Mond meg apádnak ha visszatér, hogy görcsölök…. elmegyek a mosdóba, ha kicsit elmaradok nem kell aggódnia. – mosolyogsz a fiadra és abban a pillanatban amikor az óra elüti a háromnegyedet, amikor a férjed a kijárat kilincsét lenyomja felállsz és elindulsz a mosdók felé.

Lendületből haladsz, egyetlen pillanatra sem fordulsz hátra amikor a mosdók folyosóján haladsz, jobbra biliző lány míg balra állva pisilő fiú figurája az ajtón és lendületből de óvatosan balra nyitsz be. A Gin hatására foghatod, mégis buzog benned a kíváncsiság, vajon az Idegen van bent?

A fehér csempe, a fehér falak és szaniterek vakítanak amikor belépsz a helyiségbe alig látsz egy pillanatig de kirajzolódik a hófehérségben azért az apróbb szennyeződések, kisebb hibák. Letörött csempe, zárhatatlan wc ajtók és sárgás piszoárok… szám szerint kettő mert a harmadik előtt áll valaki. A férfi aki az előbb jött be. Talán férfi etikett de nem néz fel a dolgából, halk csurgás jelzi hogy pisál. A vakság elmúltával tudod jól mit kell tennie egy ribancnak, hangosan a kövön kopogva – amit meg kellett hogy halljon a férfi – odasétálsz a vendég mögé és megállás nélkül, minden gátlástól levetkőzve, magad kérdéseit elnyelve belelehelsz a férfi nyakába és előre nyúlva megfogod a farkát amiben meglepetésében elakad a húgy.

- Mi a…. – kezdene bele a férfi

Szabad kezedet a szájára tapasztod miközben jobboddal húzogatni kezded a lankadt faszon a bőrt és a fülébe búgod:

- Jó ribanc vagyok!

Az ellenállás azonnal megszűnik, pedig nagyon jól tudod, hogy valószínűleg a felesége mellől állt fel az asztaltól. Tétlenül nézi, ahogy szépen lassan keményre vered a farkát a piszoár felett… akkor sincs egy szava sem amikor elkezded szembe fordítani magaddal és szépen lassan letérdelve a nagyra tátod a szád és azonnal tövig benyeled a kissé rövidke faszt. A makkig kiengedve majd újra tövére csúszva hokizol neki most már szájjal, még akkor is amikor minden előjel nélkül beleélvez a szádba. Sem egy hang, sem egy mozdulat nincs amivel segítene, csak csöndben a nyelvedre lövi forró magját. Farka azonnal zsugorodni kezd és zavartan, talán még az utolsó cseppel együtt elgyömöszöli a nadrágjába és kisiet. Te is kifelé haladva konstatálod hogy semmi nyomot nem hagyott rajtad ez a kis játék, épp csak egy korty engedelmesség, semmi több.
Nyúlsz a kilincsért amikor kinyílik az ajtó és egy újabb pasas áll benne. Rád néz, kissé értetlen pillantást vet a mosdó ajtaján lévő ikonra de amikor elmondod:

- Jó ribanc vagyok!

Kajánul elvigyorodik és becsukja maga mögött az ajtót. Hanyagul nekidől, és zakója előtt keresztbe fonja a karját:

- Szóval jó ribanc vagy?
- Igen, jó ribanc vagyok – az automatikus szöveg tetszik neki
- Láttalak megjönni. A férjeddel jöttél?
- Igen – nem mondták kivel hogyan kell beszélned, de úgy gondolod egy jó ribanc nem hazudik. Talán ő az idegen?
- Szóval kint ül a férjed meg az a fiatal srác, a fiad? És te idebent akarod szopni a faszom?
- Igen.
- Akkor kérjed ribanc. Azt mondtad jó ribanc vagy. – a férfin érződik hogy nem lepted meg eléggé ahhoz hogy kiessen a dominanciájából, talán tényleg ő az Idegen… térdre ereszkedsz:
- Kérlek, had szopjam a farkad?
- Míg?
- Kérlek, had szopjam a farkad míg a férjem kint ül a vendéglőben…

Válasz helyett széles mosollyal lehúzza a sliccét és majdnem teljesen merev, körülmetélt faszt himbál a szemed elé. Ezek szerint nem az Idegen, de nem is az esti látogatóid egyike… térdelve közelebb lépsz, de mielőtt bólinthatnál megfogja a fejed, megfordul és téged háttal az ajtónak támaszt úgy térdelve és kérdés nélkül beletömi a szádba a farkát. Az íze kissé kesernyés viszont már komolyabb méret mint a korábbi… amikor az orrod a hasfalhoz ér a szádban mozgó hús végét a torkodban érzed. Nem érted miért, de eszedbe jut hogy Gézát talán még le sem szoptad soha… most pedig ez… lelkesen nyeled a faszt, büszkén vagy jó ribanc. A pasas a homlokod és a torkod fogja míg mozog néha teljesen kirántja belőled a lőcsét. Egyik ilyen alkalommal kint is marad… elenged az fogásból, hátrálni kezd, te pedig utána mész négykézláb. Mosolya az arcán biztosít arról hogy jól feleltél a reakciód megfelel, feléd lép és egyetlen gyors mozdulattal a segged partján túl rántja szűk szoknyád… kicsit beléd vág de az anyag enged, a felvágás tovább hasad…

- Bugyi nélkül ribanc? A férjed tudja hogy ribanc vagy?
- Nem tudja!
- Baszol vele?
- Csak ha megengedik… de veled baszhatok.
- Hát fog is – azzal kigombolja a nadrágját és mögéd térdel.
Kertelés és bemelegítés nélkül siklik a pinádba a fasz. Forró és nedves lyukad méltó egy igazi ribancra. Éppen elkezded élvezni a szolgálatot mikor az erős marok a feneked megszorítja és a benned mozgó fasz rángatózni kezd. Azzal a kéretlen átmenet nélküliséggel ahogy az aktus kezdődött, azzal lesz vége is. Kirántja belőled elélvezett farkát és a piszoárhoz megy, magadra hagyva.
A „megtenni mindent” és a „buszos fasz a kedvencem” igék mindkettője elhagyja halkan a szád miközben a férfi után mész négykézláb és meglátva a sárga sugarat a piszoár mellé ékeled a fejed és nagyra tátod a szád… a férfi megdöbbenését most nem tudja leplezni, de láthatóan tetszik neki:

- Jó ribanc – azza a szádra irányítja vizelő faszát. Alig pár csepp jut rád de arra jut lehetőséged hogy tisztára nyald…

Szádban a fasszal amiről a sós nedved tisztogatod figyeled, amint szélesre nyílik az ajtó amin két erősen spiccel férfi lép be. Mellettük kitekintve láthatod ahogy Géza egy újabb korsót emel a magasba neked háttal, semmiről sem tudva és ahogy Feri a Cola-ját letéve egyetlen pillanatra talán mintha a mosdó felé nézne… de az ajtó zárul.
A két ittas egyén az ajtóban vigyorogva nézik a műsort, míg a férfi aki végzett nyíltan átad nekik, hiszen végzett már… a srácok, hiszen alig többek talán Ferinél, összesúgnak és az egyik kimegy a metélt férfival egyszerre, míg a másik odaguggol eléd:

- Nem is tudtam hogy ilyen jó műsor van itt – azzal meghúzza a fűződön a madzagot és azonnal szabaddá teszi a melleid.
Fenekeddel a hideg járókövön ülve megfogja a ruhád és felemelt kezeden át teljesen lemeztelenít egyetlen mozdulattal, majd a ruhát a kézmosóba dobja míg feláll…
Lehúzza a sliccét és kissé vékony de tetemes hosszú farkával a szádra céloz

- Táccsad!

És te tátod… és vastag, erős, sós ízű sugár tölti meg a szád és csurog végig az álladon a melledre, miközben a kiosonó srác még három barátjukat magával hozva benyit a mosdóba. A több ember hosszabb ajtónyitás… nem látod sem Gézát sem Ferit az asztaloknál pedig nem csak a szád, a szemed is végig nyitva van. A srácok körbe állják a piszoárként üzemelő szádat és egymást túlharsogó obszcén megjegyzések közepette mind előveszik a farkaikat…

- Ez az a lotyó aki azzal a gyökérrel jött?
- Ja amelyik picsarészeg… ez meg itt a mindenki kurváját játssza ingyen….
- Mekkora Lúzer…

és hasonló megjegyzések a zippzárok zizegése mellett és megérkezik mind az öt sugár… mire az első elakad a négy megmarad, és mindnek a kedvenc céltáblája a szád. Van aki ellocsol a melledig, van aki az arcodat telibe de mind visszatér. Egy két nagyobb kortyban kiüríted a szád amikor megtelik, de a sugár nem apad.
Aztán mintegy varázsütésre, mintha elvágták volna egy ollóval megszűnik a pisizuhany, de alig nyitod ki a szád az utolsó nagy korty után egy vihogó srác lőcse máris betömi. Faszával ami majd valamikor az idővel tetemes méretűre duzzad minden teketória nélkül ütemesen baszni kezdi a szád a többiek nagy megelégedésére… valahol itt esik legjobban becsukni a szemed és sodródni mint a bizonyos zsúrkocsin… szép sorrendben és módszeresen öt különböző faszt számol a nyelved amin megjáratod a piszoár mellett a falnak dőlve, mire az egyik belemarkol a hajadba ami teljesen átázott, és középre húz. Közben a fiúkák elkezdenek beszélni hozzád:

- Mi van ribanc? Kell a faszom? – az ital és a tapasztalatlanság hiába bosszant a jó ribanc engedelmes..
- Igen – feleled – akarom a faszod!
- Szereted a faszt ribanc? Hogy szereted a faszt ribanc?
- Igen szeretem a faszt…. – többen kérdeznek egyszerre, próbálsz válaszolni – mindet szeretem egyszerre. Keményen…
- A férjed fasza nem elég? Nem basz meg rendesen?
- Nem. Nem baszhat meg… nem engedem.
- Miért nem engeded? Ugye kis fasza van a lúzernak?
- Igen, Lúzer – „kedvében járni a férfiaknak minden áron” – Rövid fasza van.
- Nesze akkor itt az én faszom, könyörögj!
- Könyörgöm… basszatok meg mind.

A többi szöveg vagy csak hörgés vagy nem figyelsz eléggé mert ha felelsz is nem tudatos… néha mintha említenék a fiad faszát, de nem vagy benne biztos. A szemed előtt cserélődő faszok fölötti srácok arca teljesen összemosódik, tudod jól, hogy ők járnak körben körülötted te pedig csak állsz négykézláb, aki az előbb a szádban volt nemsoká a picsádban lesz, és fordítva… a szádban újra és újra megjelnik a puncid íze. Egy erős kéz oldalra borít, kicsit toccsansz a padlón gyűlt tócsában… az oldaladat érintő hidegre felszakadó kis sóhajod elnyomja a szádba tóduló farok és nevetés, hogy most megkapod ami egy ribancnak jár.
Bár nem kérdeztek de a közelgő orgazmus hullámai és a Gin hatása megnyitja a szád:

- Basszatok ahogy tudtok fiúk. Így a férjem egyedül is meg tud baszni lankadt fasszal…

A hergelés hatott. Azzal a lendülettel ahogy beszélsz beszívod az első faszt amit a szád elé kerül, és kétszer rácsapsz a fenekedre… meg is lesz a hatása. Azonnal tövig vágja valamelyik a pinádba és azonnal érzed is a végbeledbe nyomuló faszt is. Egyszerre mint a dugattyú mozog benned három faszocska… nem elég vastagok hogy fájdalmat okozzanak de pont elegek hogy a csúcsra juttassanak. Csukott szemeddel az öreg ágyába vagy a lépcsőház kövére képzeled magad és ha nem lennél teletöltve hangosan sikítanál a kéjtől. Az első hörgés mögülled érkezik és követi azonnal a melleden a forróság – a kis hülye kiverte… gondolod magadban, de a másik négy már nem ilyen ostoba.
A második adag gecit a nyelvedre kapod, mint a harmadik és negyedik spermafolyamot is. Mohón nyeled és minden egyes dorongot addig szívsz teljes erőből míg lankadt csigaként vissza nem húzódnak a házukba…

- Állj fel ribanc. Mutatok valamit. Kész vagy jó ribancnak lenni?
- Igen, jó ribanc vagyok!
- Akkor nézd!

Az arcodat a wc ablakának nyomja, ahol a fekete éjszakában Gézát látod hányni az egyik bokor tövében, és egy pillanatra sem veszed le róla a szemed míg a fiatal fasz benyomul a végbeledbe és azonnal kemény tempóban baszni kezd. Minden lökésnél nekikoccan a homlokod az üvegnek és nézed, magad akaratából nézed a férjed ahogy megint seggbebasznak, nem messze tőle. Az ajtó nyílik és csukódik, nyilván távoztak akik végeztek. A segged ostromló iram egyetlen kemény lökéssel ér véget de te a falhoz tapadva maradsz mikor kihúzza belőled a faszát… Gézáról nem tudod levenni a szemed, mikor az utolsó srác is távozik és a magja a seggedből a combodra folyik.

A homlokod még mindig az üvegnek szorul amikor újra csapódik az ajtó, még egy tekintet Géza felé és megfordulsz de a látványtól elakad a szavad. Újra négyen állnak az ajtó innenső oldalán. Hárman széles vigyorral és az ágyékukat markolászva. Nyilván nem véletlenül jöttek ide a pincérek egyszerre. De nem is ez a három bika aki beléd fagyasztja a szusz… a negyedik személy Feri, aki a kézmosónak támaszkodva a ruhád az orra emelve figyel téged átható tekintettel.
Mozdulatlanságod nem tartja vissza pincéreket, ahogy elindulnak feléd az egyik egy ajtó nélküli wc fülkében a lehajtott deszkára ül letolt gatyával míg a másik kettő két oldalról megfogja a könyököd és odavezet hozzá. A szemkontaktust Ferivel sem ő sem te nem vagy képes megszakítani, a könnyek, a szégyen elönti az arcod. „A buszos fasz a kedvencem” és a „jó ribanc vagyok” imádság hangtalan formálódik az ajkaidon, végig Feri szemébe nézel amikor az ülő pincér elé állítanak és nyújtott lábbal előre döntenek. Egészen addig nem csukod be a szemed amíg a fasz be nem siklik az ajkaid közé… egy könnycsepp végigfut az orrodig, de ezt a fiad már nem láthatja mert a pincér aki a szádba csúszik már fogja a fejed és húzza a szád a farkára.
Van olyan hosszú mint a srácoké de sokkal vastagabb. Az ütem, a lendület sem kisebb mint az előbb, egészen a torkodig lökdösi magát közben pedig hátulról a másik kettő felváltva kerül mögéd. Az első finoman, lassan kezdi először a makkját dugja be a seggedbe de nem áll meg… finoman de akadályt nem tűrően csúszik mind mélyebbre benned. Kissé fáj de a jóleső fájdalom már nagyon hiányzott. Azonnal elélvezel. Ahogy tövig beléd ér a fasz hátulról máris elindul kifelé, de csak azért hogy újra utat találjon beléd mélyen. Nem gyorsít a tempón de kérlelhetetlen, ellentmondást nem tűrő erejével teljesen elveszi az eszed… semmi másra nem tudsz gondolni mint hogy a szád is a segged legyen és ugyanúgy szorítod az ajkaddal a faszt mint a seggeddel a másikat.
A fenekedből kicsúszó farok tátongó űrt hagy benned és nem csak fizikailag, lelkileg is. A váltótársa azonnal megérkezik, de ő a puncidat kívánja birtokolni. Az elődje finomkodásának semmi nyoma sincs, azonnal tövig vágja beléd magát és mint őrült dugattyú kezd mozogni benned. Hüvelykujját a fenekedbe akasztva rángat magára, úgy ahogy a szád is lendületből kezd mozogni… szinkronban a másik lyukaddal. Számodra nincs különbség a szád, a pinád vagy segged között… mind mind csak egy egy lyuk amiben fasznak van helye.
Ahogy a második fasz is elhagyja az alfeled, az ülve szopató pincér a hajadnál fogva emeli fel a fejed… finoman megpofoz…
- Igazi ribanc vagy?
- Igen, igazi jó ribanc vagyok!
- Mi a legfontosabb neked ebben a budiban? – kezével keményen a fiadra fordítja a fejed – Mi a legfontosabb ribanc?
- Az a legfontosabb, hogy keményen megbasszatok – a válasz alatt végig könnyek között nézel Ferire aki mosolyog és újra megszagolja a ruhád.

A pincér visszafordítja magára a fejed, állad szorításától a szád nyitva marad, a férfi nevet és arcul köp. A szádba csobban a nyála. Felfele löki az állad, felállsz és szemből a férfira sétálsz és a pinádba igazítod a farkát miközben hangosan mondod „Köszönöm!”. Azonnal tövig ülsz az ölébe és lovagolni kezdesz de alig pár mozdulat után egy pár kéz megállítja a csípődet. Amint megérzed a segglyukadnál a másik pincér farkának fejét, ráborulsz az ülő vállára és annyira pucsítassz amennyire csak tőled telik. A mozdulat beválik, kellően kitágult hátsó bejáratod hálásan fogadja a pincért. A plafonra emelve az arcod hangosan elélvezel azonnal ahogy kitölti a segged és a puncid is az ott tartózkodó. Te kezdesz mozogni, ösztönösen hintázni a férfi ölében, így a hátad mögött álló kedvére mozoghat benned… az ütem más. Teljesen ellentétesen mozognak a két járatodban ami szinte azonnal újra az orgazmus felé kerget. A fenekedben mozgó pincér a hajadba markol, a nyakadba harap mikor egyetlen erős lökéssel utoljára tövig vágja beléd a faszát, mélyen beléd robban forró spermája. Fejeden taszítva kiszakítja belőled magát, és érzed hogy a puncidat kényeztető férfira folyik tág seggedből a magja. Nincs időd a közelgő orgazmusod elsiratni mert máris megérkezik a harmadik farok. Pöcse hegyével simogatja a feneked és alig bírod már hogy onnan folytasd ahol az imént abbamaradt, így az előbb bevált technikával kitolod az alfeled.
A férfi körbe körbe járatja a makkját a hátsó bejáratodnál de amikor elkezd beléd hatolni kikerekedik a szemed és benned akad a hang. A hátulról érkező farok a puncidban tomboló mellé igyekszik és nem a fenekedbe. Mindkét kezének mutatóujját beleakassza a szád, hátrahúzza a fejed közben kérlelhetetlenül szinte szétszakítja a picsád. A kipeckelt szádban az orgazmus robbanó hangja artikulálatlan morgássá torzul ahogy záróizmaid engedve egyszerre két méretesen vastag fasz ellentétes ritmusban mozogni kezd benned. Esélyed sincs lovagolni de nincs is szükség rá… minden finomkodást mellőzve mind a ketten teljes erejükből basznak egyetlen, hosszú percekig tartó, kegyetlen, egybefüggő iramban amíg szinte egyszerre hörögve robbannak beléd. A kétszáz százalékig kitömött pinádba robbanó dupla adag forró geci újra a csúcsra röpít…
… nem is tudsz megállni már a lábadon amikor a wc-n ülő férfi leemel magáról és félreállít a fülkében, a földre csúszol, a lábad terpeszben marad és érzed amint tátongó pinádban lötyög a férfiak magja. Kinyitod a szemed, Feri rád néz, valószínűleg a méhedig lát.

- Ideje menni Anyu! – csak ennyit mond

Feri az ajtóban áll és mélyen beléd, téged néz. Pont úgy mint reggel. Kapkodva rohannak a gondolatok de itt nincs mit mondani…
- Hogy? Mióta?
- Elég ideje hogy tudjam hogy jó lotyó voltál ma is… na gyerünk. Ideje menni. – azzal kiveszi a ruhád a csapból a hóna alá csapja… - na gyere, nem érek rá egész este… - kisétál, de az ajtóban megáll, kitárva azt és te mint megsemmisült jó szuka, valószínűleg a sokk miatt követed… a lábaid gyengék, négykézláb indulsz el a wc ben, ahogy lenézel mert érzed hogy nem csak az arcod ég, éppen látod amint egy tetemes adag sperma csöppen ki belőled odalent.
Az ajtófélfa segítségével felállsz, Feri megy elől, te pedig fejed lehajtva, a szégyen teljes egészében kijózanított, ballagsz utána keresztül a vendéglőn ami már teljesen üres. Egy pincér utánad köp, eltalál de te csak mész tovább. Az autóhoz érve látod hogy Géza a hátsó ülésen fekszik és tökrészegen alszik, Feri kinyitja neked az anyósülés ajtaját és a kocsi mellett álló kukába dobja a ruhád. Egyetlen szó nélkül beülsz a kocsiba, fejed végig lehajtva, nem tudsz megszólalni, meredten bámulod a pinád amiből csurog kifelé a saját és mások nedve. Az útból nem sok minden veszel észre, a csöndben a változás akkor áll be mikor a házatok előtt Feri leparkol…

- Nézz ide anyu. Nézz ide! – A második már parancs, nem kérés, odanézel
- Ugye tudod, hogy engedetlen voltál?
- De én… de te… megtettem mindent. – a magyarázkodás tovább süti az arcod
- Nem mindenki élvezett el a slozin – azzal kigombolja a nadrágját és előlendül teljesen megkeményedett fasza.
A pillanat tört része alatt Gézára nézel, aki hátul alszik míg a fiad a hajadba markol és ellenállást nem tűrően a faszára nyomja fejed. Alig három lökés és elerednek a könnyeid és elindul a fejed magától mozogni. Ütemesen mozogva, ha túl lomha lennél Feri rásegít… Fejedben végig a hátsó ülésen fekvő Géza jár, mikor Feri megfogja a fejed, a fasza tövére nyomja a szád ….
- Szeretlek Anyu! – és beleélvez a szádba, zokogsz és vele élvezel el te is…


Örülök ha tetszett: véleményeket, szíves örömest fogadnék az anonemailcime@gmail.com címre.
Elismerő hogy valakit megihlettem :D ő is írhat ám :D

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa