Ludwig - Feleségem átnevelése
Átnevelés túl jól sikerült
Még fiatalember voltam amikor megnősültem és a feleségem már két évvel idősebb volt és már benne legalább ötvenezren járhattak ha nem többen 12 éves kora óta. Amikor megismertem nagyon szeretett melltartót és bugyit viselnie. Lassan sikerólt leszoktatnom a melltartóról és csak pár évvel később engedtem meg,hogy mellemelőt viseljen amikor már a 95-ös mellei elkezdtek ereszkedni.Nekem az v olt az elvem ha valakinek szép a melle az mutogassák és szeresse ha megcsodálják,vagy megfogdossák. A bugyijától nehezen akart megszabadulni,mert szerette amikor lehúzták a seggéről.Nagyon élveztem amikor az ágyban lehúzták a bugyiját és meglátszott a szép kerek segge és vele együtt a combjai is.

Nagyon szerettem amikor láthattam ahogy pinájába dugja sok nagy faszú koma a bőr nélküli faszát. Az is csodálatosa volt ahogy a szájába ürítették a zacskójuk tartalmát azok akik megbaszták. Mindig szerettem amikor a miniruhája felcsúszott tánc közben ahogy mások a kezükkel simogatták a fenekét és közben felhúzták a miniruháját. Ezért nem akartam,hogy bugyit viseljen,mert így hamarabb észrevették mások is a formás kis seggét és a szőrtelen pináját.Ha egy táncmulatságra elmentünk és az egész éjjel tartott akkor legalább azon az éjjelen húszan minimum megbaszták. Neki különben is az volt az életeleme,hogy valakik teleélvezzék a már korábban is szétbaszott pináját,majd később a seggét is.

Ha a Nagy tónál vagy a hegyekbe is nyaraltunk mindig bugyiba szerettem ha kertészkedik és ilyenkor engedtem meg hogy bugyit viseljen,de ez is általában átlátszó volt.Sokszor előfordult,hogy ha este ment ki kertészkedni,hogy sokan beugrottak az alacsony kerítésen és megbaszták az asszonyomat.Ha nekem is szimpatikus volt a koma megkértem vigye be a lakásba és ott bassza meg meztelenül. Ilyenkor mindig az volt a feltétel,hogy ha valamelyik koma megbaszta a feleségem pinájába kellett,hogy élvezzen,mert ilyenkor megengedte a nejem,hogy kinyalhassam belőle a kanija spermáját és a legtöbbet beleengedtem a feleségem szájába is.

Több mint harminc éven át nyaltam a pináját amikor megbaszták mások gazdag termését megosztottam a feleségem szájával. Ha táncolni mentünk sokszor nem is kajált semmit ,mert a pia is azért kellett,hogy lecsendesítette a háborgó gyomrát ami sokszor tele volt a srácok spermájával.

Majd folytatom...
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa