Lois - Feleségemet ketten is használtuk
A szüleum kurvát csináltak a nejemből
Mikor hazajöttünk a szüleimtől ,már az úton is sokan megfordultak utánunk,mert a feleségem a gyerek szoptatása után nem vett fel melltartót és a blúza eléggé átlátszó volt. Mielőtt felmentünk volna a lakásba bementünk a közeli kiserdőbe és leült egy padra,majd a szoknyáját egy kicsit feljebb húzta és aki elment előttünk azok mind közölte velem,hogy ezentúl ha sétálni megy a gyerekkel mindig itt fog leülni,mert itt sokan járkálnak és hátha sikerül valakiket becserkésznem,hogy jól megbasszon.- Később ha nem találtam otthon és erre jöttem nem egyszer azt láttam,hogy valakinek az ölében ül és annak a faszán lovagol.-

Mikor felmentünk a lakásba ,a gyerekkocsit betettük a kocsitárolóba kiemelte a lányunkat a kocsiból és direkt úgy vette az ölébe,hogy a ruhája felcsússzon és kilátszódjon a segge is. Mikor morogtam mondta ezentúl sose hordok bugyit mivel te akartad,hogy mutogassam az alsó felemet.Persze amíg mentünk felfelé sokan megbámulták. Amikor már felértünk a harmadik emeletre az egyik lakásból kijött a lakás asszonya és megállított bennünket különböző kérésekkel. A feleségem odaállt a korláthoz és a legnagyobb lelki nyugalommal felhúzta a fenekéről a ruháját és ezáltal aki felfelé jött tisztán látta a szőrös pináját és a lapos seggét is.Mikor észrevettem szóltam neki érte,mire a szomszédasszony odahajolt és egy nagy cuppanós csókot adott a seggére.

Ezen nagyon meglepődtem és mondtam menjünk be hozzánk és mikor bementünk a gyerek az ölembe volt ,de a két asszony pillanatok alatt meztelenre vetkőzött és elkezdte a franciázást.Fantasztikus volt ahogy a kezükkel bányászták egymás pináját,sőt nyalták egymás segge lyukát is. Mikor a gyereket sikerült az ágyába lefektettem és is levetkőztem majd odamentem a két as0szonyhoz és elkezdtem először az én asszonyomat megbaszni,majd amikor eltaszított magától beletettem a farkamat a szomszédasszony csupasz pinájába. A puncija olyan csodálatosan tudta szorítani a farkamat,hogy úgy éreztem mindjárt el is sül.

Amikor elkezdett rángatózni a farkam a szomszédasszony kikapta magából és a szájába tette,majd a második löketnél a feleségem szájába dugta a farkam és oda ürítettem a farkam tartalmát.Eleinte próbált tiltakozni,de később már egyre jobban ízlett neki. Közben bejött a lakásba a szomszédasszony férje is és ő is ledobta magáról a ruháit és a feleségem szájába rakta a faszát. A nejem pillanatok alatt elélveztette a komát és totál tisztára szívta a farkát. Ez nagyon finom volt és a szomszédasszonynak is megköszönte, majd befeküdt a csaj pinájához és addig nyúlkált bele amíg az is elélvezett és kiszívta az élvezeti nedvét.

Lassan felöltöztek a szomszédok és megbeszéltük,hogy ezentúl bármikor ha kedvünk tartja mindig átmehetünk mi is és ők is átjöhetnek szeretkezni a párjainkkal is. Sokszor előfordult ez különösen amikor már a Petkó is ott lakott és kefélte napi rendszerességgel a feleségemet,mint az állandó kurváját.

Az egyik alkalommal amikor Vidékre kellett mennem hajnalban felkeltem és elmentem a munkahelyemre a kocsiért. Mikor beültem az autóba akkor vettem észre,hogy az igazolványaim nincsenek nálam és ezért hazamentem a kocsival. Felmentem a lakásba és döbbenten láttam,hogy a feleségem és Petkó összefonódva javában keféli az asszonyomat anyaszült meztelenül. Nagyon felháborodtam és úgy meztelenül kizavartam őket a lakásból. Szerencséjükre a szomszédasszonyt akkor kísérte haza egy fiatal srác és ő meg beengedte hozzájuk.Később mivel az ajtót idegességembe nem zártam be rendesen mégis be tudtak menni és ott folytatták ahol abbahagyták.

Persze kiderült hogy egész nap azzal töltötték az időt,hogy szinte megállás nélkül baszta a feleségemet aki saját bevallása szerint addig élveztette a srácot amíg csak jött belőle a sperma és azon a napon tizenkétszer élvezte a Petkó spermáját a szájában. Igaz elmondta,hogy volt olyan is hogy a sperma egy részét Petkó kérésére visszatolta a Petkó szájába. ettől kezdve ha elmentem vidékre mindig betették a zárba belülről a kulcsot,hogy ne tudjak zavartalanul bejönni.

Később már megszoktam,hogy a Petkó rendszeresen baszta a feleségemet mások előtt is, sőt a lakásban az asszonyom mindig meztelenül volt.Leszoktattuk a ruhájáról és én kezdtem el igaz először mutogatni a feleségemet a nyitott ablaknál, de később a környék kanijai is sokszor feljöttek megbaszni és pénzt is adtak neki.

Ez már egy másik történet,majd folytatom......
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa