Luis - Feleségemet többen is hasznátuk
Szüleim kzrvát csináltaűk a feleségemből
Amikor rájöttem,hogy a feleségemnek mát nem elég,hogy Petkó baszogatja elmentem vele kirándulni és elmentünk egy magas villa tornyába. Persze mögöttem is sok fiatal srác jött és a feleségem előttem mászott felfelé.Közben elkezdtem feljebb tolni a szoknyáját,hogy minél többen lássák az alsó testét. Amikor rám szólt,hogy ez mire jó ,mondtam neki azt hittem már nem viselsz bugyit. Most csak azért vettel fel,hogy mások ne lássanak alám. erre fogtam és lehúztam,sőt a szoknyáján lévő cipzárt is lehúztam ami által az egész alsó teste szabaddá vált. Közben a mögöttem jövő férfi kérte cseréljünk helyet ,majd utána beletette a hosszú és vastag faszár a feleségem szétnyílt pinájába.

Most már teljesen kiakadt. Mikor felértünk a koma leült és a faszára húzta a feleségemet és aminek aztán nagyon örültem,hogy egymás után négyen megbaszták. Közben az idegenvezető is feljött,majd elvitte a feleségemet egy kis szobába ahol majdnem minden férfi aki a csoportba volt megkefélte.Másnap átmentünk csehbe ahol bementünk egy szórakozó helyre ami tulajdonképpen egy kupi volt és ott pillanatok alatt meztelenre vetkőztették és vagy tizenöten megbaszták. A végén más könyörgött,hogy hagyjuk már abba.Mikor hazafelé mentünk közölte ezután sokszor fogok kurválkodni és ha hazamegyünk felveszem a nyári ruhámat és elmegyek az éjszakába.

tehát nem volt elég a srácokból. Azok állatok voltak nem emberek. Alig értünk haza a nejem lefürdött és felvett egy kis bugyit majd felvette a nyári mini ruháját és elporzott. Másnap déltájba jött vissza és amikor bejött elment zuhanyozni és lejött meztelenül. Az egész teste ki volt szíva a mellein látszott,hogy összeharapdálták és a segge is szét lett baszva.megkérdeztem tőle jó volt. Nem ,mert teljesen kizsákmányoltak.

Mikor már hazafelé jöttem leszólított egy kocsiból egy ürge és pénzt ajánlott nekem.Erre mondtam neki nem vagyok kurva.Mire mondta,hogy nem úgy nézel ki.Sajnos a korábbi vadállatok elszakították a mellemnél a ruhát. Megkérdezte mennyi a tarifád mondtam neki egy nagy összeget hogy békén elmehessek,mire kinyitotta a kocsi ajtaját,hogy üljek be.Alig ültem be máris a kezembe nyomta a kért összeget majd becsatolta az övet és elvitt egy szállóba. Ott bementünk egy szobába és beküldött a fürdőbe zuhanyozzak le. Mikor megkértem jöjjön be bejött és lesmárolt,majd bekent egy krémmel és lemosdatott. a pinámat is kimosta teljesen.

Nem győztem csodálkozni rajta. Amikor megtörölt kivitt a szobájába az ágyra és elkezdett csókolni. Lassan simogatta a melleimet a hasamat a combjaimat és a puncimat is. Majd megfordult és elkezdte nyalni a már szétbaszott pinámat és amikor már úgy találta megint megfordult és belém tette a nem kis farkát.eleinte viszolyogtam mert alig fért be a pinámba a hosszú és vastag farka, de nagyon jól esett. én már te is tudod sok férfi farka megjárta a pinámat, de ekkora még nem volt bennem,még a négeré sem és eszméletlenségig fokozta a gyönyörömet.amikor elkezdett rángatózni a farka gyorsan kikaptam és a számba engedtem az egész adagot amit kilövellt a farka.

Semmit sem engedtem mellé csorogni és nagyon ízlett a spermája. te tudod nem szerettem eddig senki spermáját lenyelni sem számba engedni, de az övé nagyon finom volt és még az éjjel háromszor ízleltem a farka tartalmát. Ti ezt lenyelitek kérdezte amikor leengedtem a torkomon a spermáját. Nem, de a tied nagyon finom és ízletes. Ekkor megkérdezte a seggedet is megbaszhatom ,igen, de vigyázz vele mert te leszel az első és ne élvezz bele hanem a számba engedd megint. Úgy is tett. Később elkezdte egy tíz perc után megint megbaszott és annyira jó volt,hogy nem vettem észre,hogy mikor élvezett belém. Ekkor ráültetett a szájára és a hosszú nyelvével kinyalta a puncimat.

Közben csengett a telefonja ezért beküldött zuhanyozni,majd elengedett. Mikor kijöttem a szállóból fogtam egy taxit és hazajöttem.A feleségem levetkőzött meztelenre lefeküdt mellém az ágyba és megcsókolta a számat. a kezemet a pinájára tette és megköszönte,hogy beengedtem a lakásba. Másnap reggel egy nagyot keféltem vele és megmondta ma este veled szeretkezem,de ezentúl minden másnap este lemegyek kurválkodni,hogy egy kis pénzt összeszedjek.ebből sportot űzött.Közben a nagybátyámmal aki idejár hozzánk fürödni jóba lett és nemcsak Petkó hanem a nagybátyám is rendszeresen baszogatja a lakótársakon kívül.

A nyáron elmentünk keletnémetbe egy csere üdülésre kocsival.
ott hamar összejött egy kollégámmal aki majdnem minden nap megbaszta. Mikor elhívott sört venni megkérdeztem tőle mikor baszhatom meg a te feleségedet.Amikor akarod,mert mikor és a te feleségedet kefélem ő mindig otthon van és meztelenül takarít a lakásba. Attól kezdve rendszeresen átmentem és a csaj megkért ne dugjam meg gumival inkább engedjem bele a spermámat hátha sikerül felcsinálnom őt. Hat éve házasok azóta mindig baszogat a férjem, de a spermája magtalan és nem sikerült még senkivel felcsináltatni magamat. Eddig négy szeretőm volt a férjem mellett,de egyikük sem tudott gyereket csinálni nekem. A feleséged is baszhat a férjemmel gumi nélkül nyugodtan.

Mi a kélt gyerekkel voltunk ott és sokszor én voltam a gyerekekkel,mert a nejem másokkal is kefélgetett. Három hétig voltunk ott és az utolsó héten egyszerre basztuk a két asszonyt,mert azok is összejöttek egymással,de mi nem akartuk egymást leszopni hiába akarták az asszonyaink.
Mikor hazafelé jöttünk az egyik cseh kempingbe a nejemmel elmentünk táncolni ahol két koma istenesen megbaszta.Úgy kiszívta a nyakát és a combjait,hogy alig tudtam eltekerni sállal meg pokróccal a helyeit.

Itthon is folytatta a kurválkodást és amikor az egyik gyárban ő lett az igazgató elment egy német körútra a céges kisbusszal és a sofőrrel összeszűrte a levet,majd két évig minden nap órákon át kefélt vele.Később már magán céget csinált és a kuncsaftokkal dugott.Azóta hiába akarok vele baszni és nyalni a pináját nem engedi,még összejött két néger sráccal is és nem zavarta,hogy a hálószobai ágyon keféljen velük.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa