Luis - Albérlő is dugja a feleségemet 1
Éjszakánként kapuba áll meztelen
Mikor megépítettük a családi házunkat ,rájöttem,hogy az imádott feleségem a második garnitúra kőművesekkel minden héten alkalmanként kefélget. Mikor befejezték az építkezést az egyik szobában mind a hárman és a segédjük is egyszerre megbaszta,majd le is szoptatták. Mikor elmentek és kikísérte őket a kapuig meztelenül ment ki,Mikor visszajött megkérdeztem remélem most már az én farkamat is megkóstolod. Igen ha előtte kinyalod a pinámat és kiszívod a komák gecijét. Egyébként feladtam egy hirdetést és a kisebbik szobát kiadom albérlőnek.Már jött is egy újságíró aki nekem roppant szimpatikus volt és ki is adtam a szobáét amiért havi 15-öt fizet. Le is feküdtél vele kérdeztem.Még nem, de remélem hamarosan megkefél.

Amikor leültünk tetszett neki,hogy a miniszoknyám felcsúszott és lehetett látni,hogy nincs rajtam bugyi és kilátszott a szőrös puncim. Majd este ha megjön bemutatom neked is. Pár nap múlva az egyik éjszaka felébredtem és a nejem nem volt az ágyban. A hálóingje,meg az ágy szélén feküdt. Kimentem és meghallottam lentről a sóhajtásokat és nyögéseket.Óvatosan lementem és a kis szoba ajtaja szerencsére nem volt kilincsre zárva és láttam ahogy franciáznak és nyelte a srác gecijét.Hát persze nem csodálkoztam rajta amikor megláttam a srác faszát,mert bizony eléggé hosszú volt és a fasza fején nem volt bőr. Pont az ilyen faszt szerette mindig a feleségem magában érezni. Egy pillanatra felnézett és meglátta,hogy nézem ahogy szopja a srác gecis faszát.Tetszik?

gyere be és te is kapd be neked is jut a geciből,mert alig bírom lenyelni annyit adott a számba. Közeben felállt és a komát is hívta felmentünk a hálószobába és rögtön ráült a srác faszára és magába engedte az időközben megint kiömlő spermát. A srác közben elkapta a farkamat és teljesen a szájába szívta,majd addig játszott vele amíg nálam is megindult az élvezet és az egészet lenyelte és a farkamat tisztára nyalta.Élvezte közben ahogy a feleségem melleit markolászta és bele bele harapott a mellbimbóiba amit a feleségem kéjes visongással fogadott.Érdekes módon bár folyt a vére a mellbimbóból nem zavarta a feleségemet,hogy majdnem leharapták a baloldali mellbimbóját és szívták a vérét.

Ekkor én teljes erővel elkezdtem a seggét piszkálni a farkammal és csodák csodájára simán becsúszott a farkam a segge lyukába. Persze kiderült,hogy este tíz órakor amikor átment a feleségem az albérlőhöz az a seggét vette célba és amíg be nem mentünk mindig a seggét baszta, de tövig nyomta a faszát bele. Attól kezdve magam is sokszor basztam a seggét és másoknak is felajánlottam,hogy basszák seggbe a feleségemet. Ha néha visongott,mert vastag faszt tettek bele mondtam neki örülj,hogy ilyen vastag fasz van a seggedbe,mert majd otthon az albérlővel ketten fogjuk a segged lyukát baszni.

majd folytatom
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa