Kabóca - Ismerkedés 1.
Vártam,mig kijön a főnőkétöl
Még én is egészen fiatal voltam és amikor még egy ÁG-ban dolgoztam sok leányt és asszonyt megbasztam,némelyiket fel is csináltam.Mikor kijött a csaj a főnökétől eléggé zilált állapotban volt és elment lemosdani,majd kb fél óra múlva rendesen megtisztálkodva odajött és megkérdezte mit akarok. Mondtam neki ki küldött és szeretném közelebbről megismerni. Lassan vége lett a munkaidőnek és ekkor amikor a többiek elmentek bezárta az ajtót és odajött hozzám és az ölembe ült. Erre lesmároltam és a jobb kezemmel benyúltam a melléhez,majd kivettem és elkezdtem szopogatni. lassan levetkőztettem, de a bugyiját nem engedte lehúzni csak benyúlni a kezemmel és izgatni a pináját.

Csodálkoztam rajta,hogy milyen szőrös volt a pinája és a környéke,majd egy vétlen pillanatban lehúztam a bugyiját és megpróbálta a farkamat a pinájába tolni, de nem sikerült és így a seggébe szaladt be a farkam. erről nem volt szó,mert ott még eddig szűz voltam.Most már ott se vagy ezentúl mindig meg foglak baszni ott is. Nem biztos,hogy lesz alkalmad hozzá. Mikor nagy nehezen sikerült felöltöznie,mert felkapta a bugyiját és a ruháit és kiszaladt a budira.Ott öltözött fel. Nem éltél,hogy meglát valaki.Nem mert már sokszor megláttak és meg is basztak,de ez azzal jár. Most legalább megismertél egy olyan csajt aki mindenkivel kefél,mert azt nagyon szereti.

Mikor elindultunk a lakása felé egy beugrónál szembe fordultam vele és szájon csókoltam és mire észbe kapott már a farkam a puncijába volt.Persze addig ki sem húztam ami tele nem lőttem a spermámmal.Mikor kielégültem megfogtam a fejét és lehajtottam a fejét és a szájába dugtam a farkamat,hogy tisztítsa le.Persze még volt a farkamba egy ki geci amit a csaj élvezettel ki is szívott,majd közölte ez nagyon finom volt és kért még egyet a szájába. persze azonnal teljesítettem kérését és mondtam neki nem lehetne e bemenni hozzád,ne az utcán csináljuk ezt.Nem érdekes már az itt lakók megszokták azt. erre visszatettem a szájába és elkezdetem baszni,majd pár perc múlva telelőttem a száját, de annyi jött ki,hogy majdnem megfulladt tőle annyi volt.

persze bementünk a szobájába ahol aztán elmondta,hogy azért használ bugyit,mert a főbérlő fia eleinte amikor ott kezdett lakni éjszaka bejött és hiába tiltakozott megbaszta őt. Mikor el akart költözni és megtudták miért attól kezdve nemcsak a srác,de az apja is megdugott. Mikor észrevette,a srác,hogy nem egyedül jött a csaj ő is be akart jönni és elkezdett őrjöngeni,mire kapott tőlem két pofont és a tökön rúgást. Abban a pillanatban abbahagyta a molesztálást.Még aznap elköltöztettem a csajt egy másik albérletbe ahol egy idős asszony lakott és ő inkább a lányokat szerette,mint a férfiakat.

Később derült ki,hogy ott meg ő kezdeményezte a szeretkezést,mert fürdés után mindig meztelenül jött ki és ingerelte az öregasszonyt.Valahányszor felmentem hozzá előre megbeszéltük,hogy mikor megyek és már ilyenkor mindig kiállt a az erkélyre,meztelen,hogy mutogassa magát.Később nekem is sikerült megbaszni a főbérlőt aki még ne volt ötven éves se és a az asszonynak a szeretője egy negyvennégy éves menye volt aki imádta a női test élvezetét és azért ment az idős asszony fiához hozzá,hogy az anyósával is tudjon szexelni.Később a férj is rákapott a barátnőmre,de már nem zavart.Lassan mindenki meztelenül volt a lakásukba. Lassan a postás és a két pénzbeszedők is betársultak a barátnőm kefélésébe.

Ha néha elmentem már szombat reggel a csajomhoz és mikor megékeztem akkor akart lemenni a boltba vásárolni. Visszahívtam és mondtam neki mi lenne,ha a nyári ruhádat vennéd fel és alá nem vennél se bugyit se melltartót. A boltba meg ha viszket a pinád nyúlj oda és vakard meg. Hát egy jó óra múlva jött csak vissza a csaj,mert kiderült,hogy amikor viszketett a pinája és megvakarta az egyik eladó meglátta és szólt a főnökének,hogy eldugtam valamit a szoknyám alá. Persze azonnal bevittek a főnöki irodába és a főnök megkérte vegyem elő amit eldugtam.

Mondtam neki nem dugtam al semmit, de hogy megértse és lássa levettem a ruhát és ott álltam előtte meztelenül.Teljesen ledöbbent majd magáéhoz húzott és megkérdezte megdughatlak e.Ha nem csinálsz fel. erre beültetett az ölébe és háromszor élvezettetem el. Mondta nekem,hogy minden második szombatot ő itt a főnök és ha bemegyek hozzá,minden egyes alkalommal feldug nekem egy vastag szalámit aminek a végét odaköti a combomhoz és fizetség gyanánt elmehetek.Én belementem ebbe, mert nekem is jól esett,hogy a vastag faszával tágította a pinámat.Neked is köszönöm a jó ötletet.

Később elmentünk vásárolni fehérneműt, de csak mellemelőt vettünk és pár olyan blúzt ami átlátszó vagy áttetsző volt.
Vetünk még olyan miniszoknyát ami alig takarta a segge partját.Elmentünk egy nőgyógyász barátomhoz ,hogy tegyen fel a csajnak egy spirált,hogy ne kelljen kotont használni.persze később kiderült ,hogy a doki ki is próbálta a munkáját. Elmondta még,hogy hogyan mossa ki a pináját,ha valamilyen okból le kell venni a spirált és a telelőtt gecit ki akarja mosni. Persze később elmondta a csaj,hogy a doki megbaszta és bevonta az unokaöccsét is a csaj kefélésébe,majd még két másik szomszéddal is basztak vagy egy órát. Majd folytatom
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa