Bözske - néger bevallás
rávettem mutassa hogy csinálták
Az elmúlt évezred kilencvenes éveiben rájöttem, hogy valaki kefélgeti,mivel nem akart velem baszni. Az unokaöcsém már nem járt a puncijába,mert más asszonyát tágította.Elmentünk a nagybátyámékhoz,mert meg akarta vizsgáltatni magát,hiszen az itteni nőgyógyászhoz nem akart menni,mert kiderült hogy valahányszor megvizsgálta mindig meg is baszta. Így elmentünk és a vizsgálat befejezése utáni este rákérdezett,hogy baszogat e még a négered.A nejem közölte sajnos már nem és én nagyon meglepődtem,mert nem tudtam erről semmit. mikor hazafelé jöttünk másnap délelőtt és elkezdtem simogatni a combjait amit mindig is nagy szeretettel csináltam különösen ha városon mentünk keresztül,mert akkor mindig látni lehetett a punciját,mert sose engedtem,hogy a kocsiba bugyiit viseljen.

Mióta kefélt tégedet a néger és hol szedted fel.Ekkor elmondta végre,hogy amikor meglátogatott a klinikán és jött hazafelé a villamoson leült vele szemben és elkezdte simogatni a miniszoknyás combjaimat,de felcsúszott a keze a bugyimig is. Mivel már több mint két hete kint voltál a klinikán és nem akadt senki aki megbaszott volna jól esett ahogy simogatott. Amikor le akartam szállni megkérdezte ugye elkísérhet -e,mire mondtam neki igen. A leszállás után a derekamra tette a kezét,ami lassan lecsúszott a fenekemre és azt kezdte simogatni. A keze egyre inkább a szoknyám alá siklott és ez nagyon jó érzés volt.

Közben a keze felsiklott a fejemre és odafordította a fejemet a szájához és nyelvesen lesmárolt.Azt hittem kitépi a nyelvemet annyira megszívta,de kurva jó volt. Mikor bementünk a kapun mer elkezdte kigombolni a blúzomat és megfogta a mellemet. Mire beértünk a lakásba már nem volt rajtam se blúzom,se a melltartóm és a szoknyám is félig a seggem alatt volt. Lehúzta a bugyimmal együtt és én nagyon élveztem,hogy mellette mehettem és a gatyájából kivehettem a vastag hosszú farkát. Lefeküdtem a közös ágyúnkba és magamhoz húztam a néger srácot.Lassan finoman kezdett szeretkezni velem és még a faszát sem kellett a pinámba helyeznie,mert az magától beletalált a pinámba.

Fenumenálisan jó volt. Bennem már az életem során elég sok különböző vastagságú és hosszú fasz járt már bennem,de ez annyira hosszan merült bennem,hogy azt hittem kiszúrja a méhemet a hasam felé. Lassan háromszor egymás után teleengedte a spermájával a méhemet és annyit adott,hogy szinte úsztam a gecijében.Mikor megfordított és a seggembe kezdte beledugni a hosszú körülmetélt faszát végre teljesen belém tudta nyomni. Mikor ott is kiürítette kétszer a zacskóját és a számba tette a még ki nem ürített faszát ,majd oda engedte a többi spermáját. Én sose szerettem, ha a számba élveztek,de ez nagyon is ízlett.Az éjszaka folyamán többször is totál leszoptam a négert.Ettől a naptól kezdve minden áldott nap jött és hajnalig kefélt,mint egy állat. Mikor haza jöttél a klinikáról akkor is jött, de a másik szobába csináltuk,hogy ne zavarjál meg bennünket. Életembe ennyi gecit nem nyeltem le még soha.

Alig vártam,hogy megint menjél dolgozni és vidékre,mert akkor már amikor elmentél már hívtam is és hamar megjött, de csak akkor ment el amikor hallottam,hogy megjöttél az autóval. Egy évig minden nap megbaszott és kétszer csinált fel,de Péter apja minden esetben kikapart. Mindig két három napig voltam ott és az fizetséget Péteren keresztül hajtotta be amikor elmentem hozzája és az éjszakát vele töltöttem. Most boldog vagy kérdezte . Tudod akkor lennék igazán az ha eljönne és a szemem láttára megkefélne és én közben csinálhatnék rólatok fényképet és filmet.

Pár nap múlva eljött a néger koma és a feleségem egy szál sennibe fogadta ,de mondta te is vetkőzzél le és mindhárman meztelenül voltunk.A néger elkezdte baszni a feleségemet majd kivettem a kezéből a farkát és bekaptam,majd amikor odamentem az arcához közel a számba kényszerítette a néger faszát. Nekem még sose volt fasz a számba, de nem éreztem valami undorító dolgot és tövig bekaptam,majd kihúzva megint beletettem a feleségem szájába. Később ezt megismételtük többször is ,de akkor már megjárta a feleségem segge lyukát és a punciját is. Mikor a srác elkezdett élvezni a farkának az ürítését a nejem pinájának szeméremdombjára ürítette én onnan lenyaltam és a nejem szájába csurgattam.

Majd felszívtam mindet és beleengedtem a nejem szájába,majd a farkamat is beletette a szájába és én is teleengedtem a száját erre ki akarta köpni, de meg szoronqattam a torkát és kénytelen volt lenyelni aminek nagyon örültem.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa