Dingó - Erika, az állatszexes pornósztár
1. A kezdetek
Erika készülődött. El kellett mennie Magdihoz és Tituszhoz, mert a fia megverte Tituszék nagyobbik fiát, Krisztiánt és mivel jóban voltak, nem akarta, hogy ebből baj legyen, és a két család rossz kapcsolatban legyen egymással.
Fekete csipke tangát vett fel, ami nagyon csábítóan állt asszonyosan nagy seggén. Hiába volt nagy segge az anyukának, dereka vékony volt. Mellei csöcsök voltak. Körteforma, lógós, de elég nagy csöcseit nem fedte el mással, csak egy fekete pántos toppal. Asszonyos seggét egy fekete miniszoknyába gyömöszölte be, ami éppen hogy lejjebb takart, mint ahogy a feneke kezdődött.
Felült a kerékpárjára és eltekert Magdi barátnőjéhez. Már az úton élvezkedett, volt egy szakasz, ami elővette az egyik csöcsét és úgy tekert egy darabig. Élvezte ahogy a csöcsei szabadon ringanak, és csapódnak egymásnak, minden kis buckánál. Az ülés dörzsölte a pináját és ettől, mire Magdiékhoz ért be is nedvesedett.
A kerékpárt letámasztotta a bejárati ajtó mellé, majd bekopogott. Csavart egyet mindkét bimbóján, hogyha Magdi, vagy Titusz nyit ajtót, akkor egyből legyen min, hogy megakadjon a szem.
De hiába kopogtatott, csak nem akart senki ajtót nyitni neki. Benyitott. Az ajtó nyitva volt, és Eri be is ment.
- Hali! Sziasztok! Van itthon valaki?!
Válasz nem érkezett, de a konyhából zajokat halott, ezért úgy döntött, hogy bemegy, hátha csak nem hallották, hogy jött valaki. Kilépett a kis nyári papucsból és tovább ment. Belépve a konyhába tátva maradt a szája. Titusz és Magdi volt ott, Magdi kikötözve az asztalhoz, és Titusz vadul töcskölte hátulról.
- Ahh ezaz Tibi, basszál, kúrjál... ahhh de jóóó kefélj meg! Még! Gyerünk!- nyögte hangosan Magdi.

Erika hirtelen megállt, nem tudta mire vélje a dolgot, de felizgatta a látvány, hogy Magdi teljesen ki van szolgáltatva. Titusz, a heves kefélésben nem vette rögtön észre a vendéget, de amint meglátta azonnal kihúzta, meredező, vaskos faszát a felesége termetes, picsájából.

- Bassza meg!- kiáltott fel.
- Mi az, miért húztad ki?!- kérdezte Magdi nyögve. De ahogy elfordította fejét a kis előszoba irányába rögtön tudta a választ. - Ó bassza meg!

- Öö... azt hiszem rosszkor jöttem.- mondta Erika.
- Hát most már mindegy.- mondta Titusz- nem rosszkor, mert jó ez, csak nem számítottunk közönségre.
- Jó neked Magdi! Velem az embör nem csinál soha ilyet, pedig bírnám rendesen.- mondta Eri, miközben mosolyogva nézte az asztalhoz kötözött barátnőjét.
- Hát én nem vagyok irigy kurva Eri, ha ki akarod próbálni én belegyezem.- mondta a kikötözött asszony mosolyogva.- Beszállsz?
- Most komolyan?- kérdezte Erika, miközben bimbói is lángoló pinája, már régen benne volt a dologban.
- Igen! Titusszal már beszéltük, hogy jó lenne egy harmadik fél is. Ha benne vagy mi szívesen látunk!
- De a férj....
- Nyugi, ami itt történik nem tudja meg senki. Köztünk marad!
- A felvételeket is, csak mi fogjuk visszanézni saját szórakozásra.
- Fe.. felvételek?
- Igen, minden akcióról csinálunk filmet Magdival.- válaszolta Titusz nem lankadó férfiasságával a lába között- megdit izgatja az ha visszanézheti magát baszás után.
- Hu... rendben benne vagyok!- mondta Erika és ezzel a lendülettel elő is kapta a lógó és himbálózó csöcseit.

Mindhárman mosolyogtak. Erika odament Titusz mellé és megfogta a vastag faszt, majd húzott rajta néhányat. Miután érezte, hogy Titusz farka a beszélgetés közben kissé megtikkadt, úgy döntött előkészíti neki az utat Magdiba. Odahajolt barátnője nagy fenekéhez, széthúzta azt, és belenyalt a még langyos pinába. Magdi egyből felnyögött.
- Jó kislány! - dícsérte meg Titusz.
Erika mohón vetette bele magát a már foglalkoztatott pinába. Nyelve alaposan, mélyre hatolt, és bőven engedett nyálából is barátnője kagylójába. Egyik kezével megmarkolta Titusz vastag faszát, a másikkal pedig nyalás közben ujjazta barátnőjét.
- Most a rudat egy kicsit!- hangzott az utasítás Magdi szájából.
Erika tudta mi a dolga és elhagyta szájával a lucskosra nyálazott húsos pinát és bekapta Titusz faszát. Bőnyállal szopta, élvezkedett rajta, aminek meglett az eredménye, mivel a fasz egyre vastagabb és forróbb lett. Idő közben előkapta másik csöcsét is, hogy mindenki jól láthassa, mennyire odaadó kurva is ő.
Titusznak tetszett a látvány, hogy a fia barátjának anyja szopja a faszát, és nem is akárhogyan…
Erika teljes beleéléssel szopta a brét. Arca és csöcsei már tocsogtak a nyáltól..
Uhh Titusz… mennyire jó a faszod… sokkal nagyobb mint a férjemé, legalább kétszer akkora!- mondta Erika egy pillanatra kivéve szájából a nyáltól csillogó faszt - nagyon tetszik!
Ajánlom is hogy tetsszen, mert ezek után nem fogsz a férjedével foglalkozni… csak azéval, akit én mondok neked.
Ameddig ezt szophatom, addig nem lesz belőle baj!- mondta Erika.

Így jött össze Erika Titusszal és Magdival. Aznap rengeteget keféltek, és Erika ezt nagyon élvezte. Titusz megbaszta mindkettőjüket, pinába és seggbe is. Sokszor el is élvezett, de a végén Magdival egyszerre szopták élvezetig a szőrös faszt, majd abban maradtak, hogy Erika hozzájuk költözik.

Erika ezután minden nap átjárt hozzájuk hatalmasakat baszni. Titusz jól meg is tolta az anyukát minden alkalommal.

Az első nap:

Erika elhagyta a kis faszú férjét és fiával együtt oda költözött Tituszhoz és Magdihoz. A gyerekek már elmentek lefeküdni, amikor Magdi, Erika és Titusz a szobában ültek. Magdin fehér csipke melltartó és fehér normál bugyi volt. Nagy csöcseit alig tudta megfogni a melltartó. Titusz gatyában ült Magdi mellett és a faszán tartotta a kezét. Erika a fotelben ült egymaga, egy kinyúlt fekete trikóban, alul pedig egy fekete tanga volt rajta.
Nincs kedvetek valamit csinálni? A kis ördög fattyak már elaludtak biztosan. Mókázhatnánk egyet.- vetette fel Magdi.
Én benne vagyok! -mondta Erika.
Ma már hetedszer? Nektek lányok egy baszógép kellene, nem pasi!- mondta Titusz nevetve.
Hát ha nem bírod előpakolhatom a játékaimat is.
Kezdésnek nem is rossz. Eri, mássz fel ide az asztalra kutyapózba.
A bevállalós anyukának nem kellett több, fel is pattant a kis dohányzóasztalra. Magdi a szekrényben kereste a játékszereit, ameddig Titusz beállította Erikát. Titusz felhajtotta erika seggéről a rálógó trikót, így elébe tárult a nő mosolygós nagy segge. Titusz is mosolygott, mivel már régóta szeretett volna magának egy ilyen nőt, mert Magdival ugyan jó volt perverzkedni, meg ő volt a felesége, de vágyott másik lyukra is.
Vedd elő a csöcseidet.- mondta neki.
Erikát nem kellett győzködni, elő is kapta két formásan lógó mellét, hogy közszemlére tegye a szobában lévőknek. Magdi eközben megtalálta a dildó gyűjteményét és erika seggét simogatta velük. Titusz erikával szemben volt, a faszával pontosan szájj magasságban. Magdi lehúzta erika tangáját és pináját kezdte simogatni az ujjaival. Erikának ez tetszett ugyanis pinája nem is sokáa bőséges nedvességgel hálálta meg a törődést. Lógó csöcsein a bimbói megkeményedtek és arca kipirult. Titusz eközben Eri kemény bimbóit csipkedte, a csöcseit masszírozta.
Magdi nem tudott ellenállni a csábításnak, és arcát belefúrta Erika popsijába, amitől az anyuka kissé meglepődött, de egyáltalán nem vette rossz néven. Ahogy Magdi a nyelvével, szájával dolgozott Erikából egyre inkább előjöttek a sóhajok, majd a halk, aztán egyre hangosabb nyögések. Titusz látta, hogy a nő nagyon fel van izgulva és tetszik neki, ez a felállás. Magdi nem csak a puncit nyalta. Kíváncsi volt rá, hogy Erika hogy fog viselkedni ha kinyalja a fenekét is. A hatás nem maradt el…
Magdiii…. jajjj… az a seggem!
?mmm.. tudom drága, de nem tudok neki ellenállni. olyan kívánatos….- mondta miközben nyelvével a nő segglyukán körözött, ujjaival pedig a punciját izgatta.
Ez… ohhh… mmmm ez nagyon jó érzés….
Tudom drágám, mi minden nap szoktuk ezt csinálni egymásnak…- mondta Magdi.
És ahogy ezt kimondta Titusz hirtelen ledobta a gatyáját.
Ha gondolod te is kipróbálhatod.- mondta Titusz.
Ahhh igen, akarom, gyere ide…
És Erika belefúrta arcát Titusz seggébe, ráadásul úgy, hogy elkapta előtte a farkát is. Nagyon jól néztek ki így hárman. Erika mindeközben elképzelte magát kívülről, és ettől nagyon begerjedt. Lógós mellein a bimbói megkeményedtek, pináját elöntötte a forróság. Titusz farka egyre keményebb lett, Magdi pedig egyre hevesebben nyalta Erika seggét, miközben a kurvás anyuka hatalmasakat nyögött. Magdi kutatott a dobozában és megtalálta kedvenc játékszerét, ami egy hatalmas kutyafasz alakú műpénisz volt. Ezzel kezdte el izgatni Erika pináját, aki a közeledést bőséges nedvességgel hálálta meg. Titusz is megfordult és most Eri ajkait simogatta a már meredező, szőrös faszával. Az anyuka néha kinyitotta a száját és engedte, hogy új párja néha beledugja a faszát. Amikor kihúzta belőle hangos cuppanással tetemes mennyiségű nyál is kifröccsent Eri szájából.
Erika tekerte a seggét, furcsa volt neki, a kutyafasz alakú műpéniszt magában éreznie, de egyáltalán nem volt neki rossz érzés, csak szokatlan. A formája sokkal jobban tetszett neki, mint az emberi péniszé, és Magdi tevékenységének köszönhetően nemsokára öröm közeli állapotba is került.
Titusz már nem kínálgatta neki a faszát, hanem a folyamatosan a szájában tartotta, amit a nő bőséges nyállal, vad, csöcshimbáló szopással és némi faszveréssel jutalmazott.
Magdi egyre hevesebben tömködte a rózsaszín műpéniszt barátnője pinájába, aki ettől teljesen megvadult. Mohón szopta barátnője férjét, miközben elképzelte, hogy egy valódi kutya keféli meg és ettől nagyon beizgult..
“ Egy kutya… egy koszos kutya keféli meg a pinámat és én élvezem… basszál kutyuska basszál jól meg!”
Ahogy elképzelte magát kívülről amint egy kutya keféli meg iszonyatos orgazmus tört rá! hatalmas adagban spriccelt ki a pinájából a nedv, még Magdi is kapott belőle, aki miközben erika punciját ápolta a kutyafasz alakú dildóval a segglyukát is nyalogatta és néha ujjazta. Titusznak nagyon tetszett a felállás, és ahogy Erika folgalkozott a meredező faszával az sem volt mindennapi. Ennek meg is lett az eredménye, mert szinte egyszerre élvezett el Erivel, aki a cuccot a szájába és arcára engedte. Titusz sűrű gecije telespriccelte az arcát, és ő a még meredező és lüktető fasszal kente szét, majd kapta be újra és szopta ki belőle a még benne maradt anyagot. Még szopogatta egy kicsit, Magdi pedig még nyalogatta a kitágított puncit, aztán lassan lenyugodtak a kedélyek.
Mindenki visszaült a helyére. Erika úgy ahogy volt gecisen, összeélvezve a fotelban ült le, és nézegette a kutyafasz alakú műfaszt.
Ez jó volt!- mondta végül.
Nekem is tetszett!- vágta rá Titusz.
Most az szerintetek gáz, ha én közben arra gondoltam, hogy tényleg egy kutya kefél meg. Azoknak tényleg ilyen alakú a faszuk, mint ez a kis fickó itt a kezemben?- kérdezte a gecis arcú anyuka.
Határozottan!- mondta Magdi.
Honnan tudod?
Onnan hogy van jópár animalszex filmünk. Titusz nagyon szereti a témát, de én nem.
Komolyan?! Nézzünk már, légyszi meg egyett kettőt.
Ahhj, ti nézzetek, én elmegyek lefeküdni, mert holnap korán kell mennem munkába. Meg én nem is szeretem.
Titusz? Megnézünk párat?
Rajtam ne múljon, én bármikor megnézném.
Akkor jó éjt, én elmentem lefeküdni.- mondta Magdi.
Jó éjt neked is drága.
Jó éjt.
Magdi mielőtt kiment még megfogdosta barátnője csöcseit, és csókot adott neki a gecis szájára, és Titusznak is.
Milyet akarsz nézni? Van kutyás, lovas, ezek a leggyakoribbak, de van disznós, szamaras, kecskés, halas, mindenféle.
Úr Isten! Ennyi féle? Én nem is tudtam ezekről eddig. Ez nagyon izgató. És komolyan megdugják a lányokat az állatok?
Persze, hát azok is szeretnek baszni! Próbálnál meg egy kandisznónak nemet mondani… Az megbasz mindent, ami él és mozog.
Húúú, még engem is?- kérdezte a gecis arcú anyuka kacéran.
Téged meg főleg! - válaszolta Titusz nevetve.
Na, de nézzük akkor a filmeket. Gyere ide mellém, innen jól látod majd.
Erika odaült Titusz mellé, hátradőlt a kanapén és elkezdték nézni a tv-n, teljes képernyős módban a filmeket.
Titusz először először egy kutyásat rakott be, amint egy szép, sima barna hajú tini lányt kefél meg egy nagy fekete kutya. A lányok, láthatóan élvezte a dolgot, hangosan nyögött, élvezte hogy a blöki megrakja kutyapózban hátulról, olyannyira, hogy amikor a kutyus befejezte a dolgot még szájjal is kielégítette az ügyes jószágot.
Eri nagyon felizgult a látottaktól. Ezelőtt még sohasem látott ilyet, még csak eszébe sem jutott a dolog, de most hogy látta élőben nagyon felizgatta. Lábait szét is rakta, és a keze ügyében lévő kutyafasz alakú dildóval elkezdte magát izgatni.
Titusz látta, hogy az anyukának nagyon tetszik az állatos szex és ennek ő is nagyon örült, mert neki ez volt a legfőbb perverziója.
Eri először csak simogatta a pináját a dildóval, miközben Titusz is lassan újra keményedett a látottaktól. A nő előkapta a csöcsét is, és a bimbóit csipkedte, miközben elkezdődött a másik film, amin két lány egy szamárral szexelt. Erit ez is nagyon felizgatta, de a kutya jobban érdekelte. A kutyafasz alakú dildó egyre mélyebbre hatolt a pinájában, és egyre gyorsabban kefélte magát vele. Engedte, hogy Titusz, miközben a faszát fogdosta, a csöcseivel játszon. Az utolsó videón egy szőke csaj volt látható, amint egy kandisznónak adja oda magát. Erika erre nagyon beindult. A kutyadildót nagyon gyorsan rángatta ki-be a pinájában, aminek az lett az eredménye, hogy a csomó beszaladt a pinába. Pont akkor amikor a csaj a disznó alatt sikítva élvezett! Erika szédült az élvezettől, izmai görcsbe rándultak, és hatalmasat élvezett. A bedurrant kutyapöcs dildó ugyan megakadályozta hogy pinaleve kitörjön, de amikor végre sikerült kicuppantani magából, az kanapé, ahol ült teljesen elázott alatta.
Úr Isten Titusz… Úr isten! Ekkorát még soha nem élveztem! Én ezt ki akarom próbálni!
Várj. Ezt videóra veszem, mert amit mondasz nagyon felizgat!
Egy két perc múlva Titusz vissza is tért egy kis kamerával a kezében. Eközben Erika kicsit rendbe rakta magát, elrakta a melleit, és visszahúzta a fekete tangát is.
Erika elmondta, hogy ki ő, honnan jött, mit csinál és hogy mennyire szereteti, ha Titusz alaposan megbassza. beszélgettek a perverziókról is, és Erikának meg kellett mutatnia a dildóval, hogy gondolja az animál szexet. Az interjú körülbelül 20 percig tartott. Interjú után Titusz alaposan megkefélte a felajzott anyukát, aki ismét nagyot élvezett, majd úgy aludt el, gecis szájjal.

Másnap reggel szombat volt. Magdi elment dolgozni, de a gyerekek, Titusz és Eri otthon voltak. Tituszéknak volt kan kutyájuk, egy barna vizsla személyében amit Zsöminek hívtak. Titusz már kamerával keltette fel Erit.
Hölgyemény, hasadra süt a nap, itt az ideje felkelni, van egy kis meglepetésem a számodra.
Erika lassan, kinyitotta a szemét, majd amikor meglátta Tituszt elmosolyodott.
Szia drágám, hány óra van? Magdi elment már?
10 óra van drágám, Magdi már rég elment, csak a gyerekek vannak itthon és én, meg Zsömi.
Erika ahogy ezt meghallotta azonnal kipattant a szeme.
Hmm… a gyerekek hol vannak?
Mindjárt mennek játszani az egyik barátjukhoz. Már fel vannak öltözve. Délig van időnk, ha gondolod.
Gondolom!- mondta Erika, és lenyúlt a puncijához.
Feltápászkodott az ágyból, és kiment a konyhába ahol a gyerekek voltak. Arcán és ruháján megszáradt sperma foltok voltak láthatók, de őt ez nem zavarta.
Mentek gyerekek?
Igen megyünk, már várnak minket. - vágták rá a gyerkőcök.
jól van gyertek ide.
Eri adott nekik egy egy puszit, de amikor Tituszék fiának adta, észrevette, hogy Krisztián nézi a melleit. Közel hajolt hozzá, hogy jobban beláthasson és megkérdezte halkan:
Jól aludtál Krisztikém?
A srác kicsit zavarba jött, de válaszolt.
Igen Eri néni.
Megbeszéltük már, hogy nem néninek hívsz, hanem Eri anyunak.
Ja, igen, bocsi, Eri anyu.
Jól van akkor kincsem.
Eri anyu, milyen az arcod, és a trikód?
Inkább apudat kérdezd, ő öntött le tegnap este joghurttal, kétszer is… de jól esett...
A gyerekek a csevegés után elmentek játszani, így Tituszra és Erikára maradt a ház. Erika azt mondta Titusznak, hogy mielőtt kipróbálná a szexet zsömivel a vizslával, azért elmegy és letusol, hogy jól nézzen ki. Ezalatt Titusz kiment Zsömiért, de a kamerát egy percre sem tette le, minden mozzanatot rögzített.
A kamerán látszott, ahogy Titusz kimegy Zsömiért, majd bevezeti a konyhába. A ház úgy volt kialakítva, hogy a szoba és a fürdő egymás mellett voltak és a konyhából nyílt mindkettő helyiség. Titusz pórázon vezette be Zsömit a konyhába és megálltak a fürdőszoba ajtajában, ami ugyan be volt csukva, de nem volt bezárva. Titusz a kamerát az ajtó felé irányította és benyitott.
Eri természetesen meztelen volt és éppen a fürdőpamacsával tisztogatta magát, bő habbal, simogatta a melleit.
Na csókolom! Nézz csak ide ki van itt!- mondta Titusz.
Erika először nem vette észre, hogy valaki benyitott, de amint hozzá szóltak azonnal oda fordult.
Ohh, máris itt vagytok?! Csak egy perc és befejezem.
Nem kell sietned, mutasd magad meg a kamerának.
Erinek nem kellett több, azonnal csöcsrázásba kezdett. A csöcsei egymást csapkodták, csillogósan, nedvesen és habosan, majd megfordult és megmutatta a seggét is a kamerának, ami szintén csillogott a nedvességtől. Gyorsan lehajolt és egy pillanatra szét is húzta a seggét, majd gyorsan el is engedte. Ennek következtében asszonyos segge nagy csapódással zárult össze.
Pont jó hely egy kutya faszának.
Én is pontosan így gondolom.- mondta Erika mosolyogva és kiszállt a tusolóból.
A kamera mindent felvett. Erika csöcsei szépen ringtak, ahogy kiszállt a tusolóból és a segge is rezgett. Odasietett a kamerához és küldött neki egy kacér puszit, majd azt javasolta, hogy menjenek be a konyhába.
Titusz továbbra is pórázon tartotta a kutyát és nem engedte hogy Erika közelébe menjen. Leültek az asztal mellé.
Izgulsz?
Hát, egy kicsit, de inkább izgatott vagyok és kíváncsi.
Mire vagy kíváncsi?
Hát… arra, hogy milyen érzés lehet ha megdug egy kutya.- mondta Erika kissé szégyenlősen, halkan, de a bajsza alatt mosolyogva.
Nem értettem tisztán... - mondta Titusz nevetve.
Arra, hogy milyen érzés lehet ha egy kutya kefél meg!- mondta Eri jó hangosan, belehajolva a kamerába.
Ohh, igen. Perverz pina…
Nem, is… mondta Erika, felemelve a jobb csöcsét és megnyalva rózsaszín mellbimbóját.
Mi vonz téged az animal szexben?
Nem is tudom… talán a tudat, hogy egy kutya, vagy valamilyen más állat kefél meg… Olyan… olyan izgató. Az hogy nem ember kefél meg… hanem egy állat… Szeretem a megalázós dolgokat, te is tudod. És mi lehetne jobban izgató egy ilyen nőnek, minthogy állatokkal pároztatják meg?! Amikor állatok teszik a kedvüket rajta… Már ha bele gondolok… már csak ettől elkezdek felizgulni.
Értem. Nos ennek nagyon örülök, mert számtalan ilyen megalázásban lesz majd részed szuka!
Uhh ne mondj ilyeneket mert… mmmm- mondta Eri miközben kezével már a pináját izgatta.
Azt hiszem eleget beszélgettünk. Zsömi gyere, ideje megbasznod ezt a lotyót… Lotyó, ülj erre a székre és tedd szét a lábad a kutyának.
Erika meg is tette amit újdonsült mestere kért tőle. Helyet foglalt a széken, úgy hogy a lábait szét tette, hogy a kutya kénye kedve szerint tegyen vele. Az adrenalintól és a házban uralkodó mérhetetlen melegtől arca kipirult és látszott az arcán a kéjtejjes izgalom.
Hívd!
Gyere ide Zsömike. Gyere hamar anyucihoz… ígérem nem fogsz bennem csalódni kiskutyám.
Titusz levette a pórázt Zsömi nyakáról, aki azonnal meg is találta Erika boldogságához vezető utat a lábai között. A kutya vadul kezdte lefetyelni a már nedves puncit. Érdes nyelvét alaposan belenyomta a kiéhezett, perverz kurva résébe, aki ettől hangosan felnyögött. Egyik kezét a háta mögé rakta, azon támaszkodott, a másikkal pedig a kutyus fejét simogatta, miközben a kamera előtt hangosan biztatta, hogy nyalja a pináját még jobban.
Titusz egy darabig még filmezte és nézte amint újdonsült szukája a kutyával kéjeleg, majd pár perc múlva megfordította a dolgot.
Nem gondolod, hogy a neked kellene kedveskedned a kutyának azzal hogy leszopod?
Ohh mester… - mondta Erika izzadságcseppekel a homlokán - de igen… kényeztetni szeretném a kutyádat.
Akkor ne várj túl sokáig, hanem kezdj hozzá! Kelj fel, kuporodj le mellé és kezdd el csókolgatni, verni és nyalogatni a faszát, amíg a tokjában van!
Értettem! Örömmel!
Erika izgalommal, és kutyanyállal teli pinával, csillogó combokkal lekuporodott a kutya mellé. Mivel a blöki elég nagy volt nem okozott neki gondot, hogy behajoljon alá. Nem hitt a szemének. A kutyusnak hatalmas fasza volt. Ez előtt még nem volt dolga állati farkakkal, de ez ránézésre lehetett a tokjában vagy 10 centiméter. Fűtötte a kíváncsiság, ezért megfogta az állati faszt. érezte, hogy valami mozog a tokban, a szőrös meleg tokban. Néhányat húzott rajta, mire a kutyus kidugta rózsaszínű farka hegyét. Eri először megijedt és elengedte, de pár pillanat után már azt vette észre, hogy keze ismét a kutya farkán van és hogy simogatja, húzogatja azt. Érezte hogy vékonyka ugyan, de hosszú és hogy a végén ott van az a csomó, ami a kutyafasz alakú dildón is ott volt.
Titusz eközben pozíciót váltott, hogy a kamerával mindent a legjobb szögben meg tudjon örökíteni.
Ahogy húzogatta a szőrös tokot a kutyus elő-elő dugta férfiasságának hegyét, s kisvártatva cseppek jelentek meg a faszát borító bundán is.
Máris elélvezett?- kérdezte Erika csalódottan.
Ne izgulj ez még csak az előváladék. Közel sincsen ahhoz, hogy elélvezzen, ahhoz dugnia kell.
Erikán látszott a megkönyebbülés! Ütemesen mozgatta a kezét a kutya faszán, és kezdte el neki felverni a faszát. A kutyus minden további nélkül tűrte a kezelést.
Eri, amikor a kutyus legközelebb kidugta farkát a tokból, rábukott. Az anyuci végre bekapta a kutya faszát, és elkezdte szopni, szívni. Mintha mindig is ezt csinálta volna. A rózsaszín kutyafaszból a szájába engedett pár centit, míg kezével szépen hátrahúzta a tokot, így az nem csúszott vissza. Érezte a kutya előváladékát a szájában, de ez cseppet sem zavarta, sőt inkább felizgatta a kéjenc anyukát. A kutyus elégedetten lehegett, és hagyta, hogy a nő élvezkedjen. Nem szorította fel a tokot teljesen a csomó mögé, inkább hagyta hogy az visszacsússzon a faszon és úgy is bekapta azt. Élvezte hogy perverzkedhet és az csak hab volt a torán, hogy ezt videóra is vették.
A szájjal, kézzel való gondoskodásnak meg lett a hatása. A kutyusnak nem csúszott már hátra teljesen a tok a farkán, hanem szabadon hagyott 5-6 centit belőle. Erika nyelvével most ezen a területen dolgozott, miközben csöcseit markolászta és a bimbóit csavargatta a körte formájú, de szép nagy csöcsökön.
Azt hiszem jól bánsz a kutyával.- mondta neki Titusz mosolyogva a kamera mögül.
Erika egy pillanatra kiengedte a faszt a szájából és megköszönte a bókot, majd mohón visszabukott rá, és vadul kezdte el szopni és szívni a keményedő kutyafaszt.
Titusz mögé került és a látottaktól meredező farkát beillesztette Erika addigra tocsogósra izgult pinájába. Erőlködés nélkül berakta neki a faszát, annyira nedves volt. Erika érezte a dolgot és elkezdett ütemesen mozogni Titusz szőrös faszán, miközben a kutya faszát a szájában tartotta. Így amikor hátra tolta magát a mester faszába ült, amikor pedig előre, akkor a kutya fasza hatolt mélyebbre szájában. Így keféltek vagy 10 percig, amikorra is Titusz Erikába engedte a gecijét és a kutyus fasza már teljesen megmerevedett és bőségesen spircellte a nedűt a kéjesen szopó és nyögő anyuka szájába. Erika száján már réges-rég nagy szopásfolt gyöngyözött, és a csöcsein végigfolyt nyálas kutyasperma csöpögött le a földre.
Titusz kihúzta a faszát a nőből, és arra utasította, hogy álljon kutyapózba. Itt az idő. Erika engedelmeskedett, de mielőtt a párzásra sor került volna még megszopta néhányszor új, állati szeretője faszát, és a gecitől fénylő csöcseit is megsimogatta a kutyus faszával.
Felállt és megmutatta a kamerának magát. Pinájából Titusz gecije csöpögött, amit Erika a kezével felfogott és a szájába kent.
Ebből gyerek lesz drágám, ugye tudod?
Ne idegeskedj. Állatokkal terhesen is szexelhetsz!
És fogok is!- mosolygott Eri kacérul.
Titusz elárulta neki, hogy ha már így felszopta a kutyát az nem fogja megbaszni, de ő rá tud csúszni a faszára, ha akar. Erika persze azonnal igent mondott és fel is vette a pozíciót. Négykézlábra állt és a fenekét kinyomta úgy hogy a segge egy kicsit szétnyíljon. Titusz megfogta Zsömit és háttal állította Erikának, úgy hogy a kutya faszát a lába között hátra húzta. Ez volt a kutyák természetes párzó, kutyuscsináló pozíciója. Erika nem is várt sokat, rá is farolt szépen a kutyára, és a csatlakozás meg is történt.
A kutyus fasza tövig hatolt Eriben, aki ettől kéjesen felnyögött. Amint egyet mozdult az állati faszon érezte, hogy nincs hátra sok, ha még párat mozdul rajta azonnal el fog élvezni, méghozzá spriccelve. Annyira felizgatta a tudat, hogy egy kutya fasza van a pinájában, hogy nem tudott megálljt parancsolni magának ezért gyorsan és ütemesen kezdett el mozogni a neki álló állati péniszen.
Lihegett mint egy szuka. Arca kipirult, és az előzőleg ráfejt kutyageci már fehéren, szárazon látszott rajta. Csöcsi himbálóztak ahogy tolta magát a kutyára. Sorozatos, és hatalmas orgazmusai voltak. Ilyen még soha nem fordult elő vele azelőtt. Pinája ontotta magából a levet, úgy nézett ki, mintha összepisálta volna magát.
Keményen basztak még vagy 10-15 percig, amikor is Eri akkorát tolt magán, hogy a kutyus csomója beszorult a pinájába és úgy kezdte el tölteni.
A világ forogni kezdett vele, majdnem elvesztette az eszméletét akkorát élvezett a kőkemény, pinájában dolgozó kutyafasztól. Rázta a seggét, és vele együtt a kutya faszát is, hogy még jobban el tudja magát élveztetni a kutyafsszal.
Titusz eközben már pozíciót váltott és távolabbról vette a kéjelgő párost. Erika hangosan nyögött és dicsérte a kutyát, hogy milyen jó fasza van. Pinájából a “bedugózástól” nem folyt ki semmi sem már, minden benne marad. Titusz újra akció-kész volt és a faszát az anyuka szájába adta, aki mohón szopta is a faszt, aminek az lett az eredménye, hogy mire kutyus lelohadt annyira, hogy ki tudja húzni a faszát a nőből, Titusz újra elélvezett, de ezúttal a nő szájába.
Erika szájában Titusz, pinájában pedig Zsömi gecije folydogált. Soha nem élvezett még ekkorát. Az aktus után Erika még bemászott a kutya alá, és háton fekve szopogatta annak vérvörösre és vagy 20 centisre dagadt, spriccelő faszát. Teleélveztette az arcát és a csöcseit is.
Erre a képre érkezett haza Magdi a munkából.

Örömmel látta, hogy a család minden tagja jól érezte magát. A kefélők feltápászkodtak a földről és leültek az asztalhoz. A kamera leállt.
Na mesélj, milyen volt?
Hát ez állati volt!- mondta erika még most is bizsergő pináját ujjazgatva.
Csinálnád még máskor is?
Persze hogy csinálnám! Sőt mostantól ha szexelünk, mindig szeretném, ha bevennénk Zsömikét!
Ennek nincs akadálya, de lenne itt még valami. Felvettem az egészet, ugye tudod?- kérdezte Titusz.
Igen, persze, nem zavar, miért?
Hát arra gondoltam… hogy ha ezt ennyire szereted csinálni, akkor miért nem foglalkozol ezzel hivatás szerűen is?
Ezt hogy érted?
Hát úgy, hogy mi lenne, ha a filmeket amiket csinálunk, azokat eladnánk? Van az interneten egy ilyen web oldal, ahol el lehet adni, és minden eladott példány után kapsz pénzt. Én Magdit rá akartam venni erre, de ő nem szereti az animal szexet, ráadásul nem is olyan attraktív mint te.
Na köszi… tudom hogy nem vagyok egy szépség, de ez azért…
Jaj nyugodjál már meg… ezt csak üzleti szempontóbál nézem. Tudod hogy hogy állunk pénzzel, és ha ez bejönne, megoldódna minden gondunk.
Engem nem zavarna.- vágott közbe Eri, aki újra kipirult.
Akkor csináljátok, én elmegyek lefekszek. Sziasztok.- mondta Magdi, és azzal sarkon fordult és elment.
De hogy lenne ez akkor?- kérdezte Eri.
Nem kellene semmi mást csinálnod, mint hogy párzol állatokkal.
Állatokkal?
Igen, több fajtával. Kapásból tudok szerezni még kutyákat, de ha eladunk pár videót, akkor olcsóbb állatokat is tudunk venni.
Olcsóbbakat?
Hát igen, egy ló, vagy egy szamár, vagy akármi más, az sokba kerül. Először olyat kell, amit sokan néznek és élveznek rá. Mint a kutya. Az már adott, abból tudok más fajtát is apró pénzért szerezni. A másik amire nagy kapás van a disznó és az is olcsó.
Akkor először kutya.. bocsi, kutyák, és disznó?
Igen! Aztán lehet ezt még fokozni, hogy egyszerre két kutya, egy kutya egy disznó, meg ilyenek!
Gondolod hogy ez menne?
Igen gondolom. Előtte mindig szépen ki lennél sminkelve, szexi alsóneműkben lennél, fűzőben, combfixben…
Hát végül is… nem mondom hogy nem lenne hozzá kedvem.
Nagyon jóóó! lehetne ezt fokozni is még, hogy kint szabadban kefélsz, vagy olyan helyen ahol megláthatnak, esetleg közönség előtt! Ez mind mind pénz, és élvezet!
Hát nem lenne rossz egyik sem. Benne vagyok csináljuk!
Azt megengeded, hogy ezt az első videót is elküldjem?
Hát, miért ne?- mondta Erika mosolyogva.


Magdi egyedül duzzogott a szobában, mialatt a két delikvens felvette a kapcsolatot az állatszexes videókat forgalmazó irodával. Szerencséjükre sikerült nyélbe ütni a dolgot és pár napon belül még felszerelést is sikerült szereznünk a további filmek elkészítéséhez. Az nap este már bárki letölthette az amatőr anyuka első állatszexes videóját.


Erika története folytatódni fog, már írom a folytatást, ahol Erikáta lyukait a szabadban veszi(k) birtokba majd játszótársa(i). :)

Ha szeretnél animal történetet olvasni valamelyik női ismerősödről, rokonodról, barátnődről, esetleg te is a női nem képviselője vagy és magadról szertnél ilyen jellegű történetet olvasni keress bátran és megoldunk mindent anyagiaktól mentesen! :)

digitaldingo86@gmail.com
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa