freedomfighters@citromail.hu


Enter your username and password below:
Username: Password:  


Mi történt volna, ha a II. világháború végén a Szovjetunió dobja le az első atombombát, mégpedig Berlinre? Nos, a vörösök akkor világhatalomra törtek volna, és Európán és a Közép-Keleten kívül még az USA-t is lerohanták és megszállták volna - legalábbis a dán srácok szerint, hiszen ez az alapfelütése ennek a külső nézetes akciójátéknak. Hősünk Christopher Stone szabadságharcos, akinek nem kisebb feladata lesz, mint kiűzni a szovjeteket New York Cityből - ezt azonban nem magányos harcosként teszi, ugyanis a játék egy elég jól összerakott csapatalapú mechanizmust is tartalmaz. Mindehhez már csak hab a tortán a remek grafika és Jesper Kyd szokás szerint zseniális muzsikája, ráadásul a Magyar Rádió Kórusának közreműködésével...


Nos ezek lennének az előzmények nagy vonalakban a játékról. Ezek a szavak ihlettek engem is arra, hogy  elkészítsem a honlapot amely  a játékról szól! Magamról sokat nem akarok rizsázni, hiszen ez az oldal nem erről szólna! Elég legyen annyi, hogy hobby szintem nem ez az első kisebb szerkesztett honlapom, íme néhány munkám:

Zenekarom honlapja: www.elmebaj.fw.hu
Személyes honlap rólam:  www.pere.zseni.hu
Egy kis általam kreált üzleti honlap: www.tetofelujitas.atw.hu

Nah de ennyit rólam térjünk vissza a játékhoz keresgettem a neten a Freedom Fighters-ről egy olyan oldalt, amely kedvencemről ( többször is végig küzdőttem :D ) összefoglalóan mindent elárulna, nos ilyet nem találtam, így hát gondoltam  majd csinálok egyet Én remélem mindenkinek fog tetszeni!

Nos akkor amit az én oldalamtól kaptok:

  • A játék bemutatása, részletes leírása, hogy ti is kedvet kapjatok hozzá :D
  • Rengeteg képet, a játékról, hogy lássátok, mennyire király :D
  • A letöltésben pedig összeszedtem a fellelhető patch, trailer stb... :D
  • Van fórum is ahol a játékosok egymással meg tudják dumálni, az esetleges problémákat....
  • Valamint rengeteg link ami a Freedom-mal kapcsolatos!
Még több infó a karakterekről, fegyverekről itt!
Néhány infó az oldalról:

Az oldal internet explorer alatt lett tesztelve 1024X768 felbontásban! Az oldallal kapcsolatos bármilyen észrevételedet jelezheted: a perepunk@citromail.hu email címen!
A játékkal kapcsolatban szeretnél valamit kérdezni, akkor irány a fórum, vagy elérhetőségekről bővebben a kapcsolat menüben!

Köszönöm látógatásodat, és kellemes bőngészést!

Hun-Web Linkek 
Template by joshsfsinc templates
Design downloaded from FreeWebTemplates.com
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!