freedomfighters@citromail.hu


Enter your username and password below:
Username: Password:  A válságos időkről szóló történetben, a mindennapi dolgozó emberekből  szükségképpen a helyzet alkalmi hősőket, szabadságharcosokat szül . Christopher Stone egy ilyen okos ember , egy vízvezetékszerelő aki a  harcok folyamán a  városi guerilla csoport vezetője lesz. Az oroszok által elfoglalt városban ez a csoport a  Manhattan Ellenállás. néven válik ismerté.

Brooklynban, született, a  32 éves, Chris. Legnagyobb befolyással életére, családja. papája és , egy nyugdíjas  (akit megmentett még  munkás  korában) van. Anyja egy Belföldi Amerikai iskolában tanít. Apja tanult ember, van még egy fiú testvére Troy.

Ha Christopher Stone az erő a Manhattan Ellenállásban, akkor Isabella Angelina pedig az agy és a szépség. Még a könnyektől nedves szemekre is képes mosolyt csalni Isabella, aki 29 éves. Egy valódi fenyegetés a New Yorkiak számára , egy dörzsölt értelem, ez a lány, és nyilvános fenyegetése a Szovjet erőknek.

Uban-ban született, világlátott nő. Alaposan tanulmányozta a  néprajzot  Kanada és Greenlandon át, egészen a  Szovjetúnióig . 

Isabella egy gyors tanuló és egy túlélő típus. Azonfelül Christophernek segít vezetni a Manhattan ellenállást.

Az utcán amióta az oroszok megszállták amerikát nem nagyon látni  csavargókat. Azonban egy sovány 15 éves fiú a föld alatt bujkáló ellenállás oszlopos tagja lett. Kölyök néven vált híressé.

A kölyök valódi neve Dinh Nguyen. Neve ott szerepel szinte minden sarkon, a város háztömbjeiben, nem kimondott tagja az ellenállásnak, de ismer minden számítógépes trükköt, és  az orvgyilkosok sem látják, a sötét utcán, hiszen New York teljes térképe a fejében van.

Dihn eddig egy internátusban tanult, de megszökött, mert nem tudta elviselni az orosz érdekekeket. Gyakran segíti Christophert.

Tatarin nem hisz az ellenállás győzelmében katonái vérszomjúságán csak a sajátja nagyobb, képes lenne puszta kézzel megölni akár még saját embereit is.

1958 ban született az Ázsiai köztársaságban, és már apja valamint nagyapja is katonáskodással foglalkozott, háborús hősként haltak meg. Tatarin pedig hogy a családi hagyományt tovább erősítse felsőfokon tanulta ki a katonáskodás mesterségét.

Tatarin 1995-ben átlépte seregével mexikót, és elfoglalta New Yorkot, népszerű katonái körében, nemzeti hősüknek tekintik, parancsait pedig szó nélkül végre is hajtják.


Template by joshsfsinc templates
Design downloaded from FreeWebTemplates.com
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!