/Optimális képernyőfelbontás: 1024x768/

 

 

 

Üdvözlöm kedves látogatóm!

Fülöpné Milák Zsuzsa, számlaképes angol nyelvtanár vagyok. Több mint 10 éve tanítok egy nyolc évfolyamos gimnáziumban. Diplomáimat a Berzsenyi Dániel Főiskolán (angol nyelvtanár), valamint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karán (angol nyelv és irodalom) szereztem.

A közoktatás mellett évek óta magántanítványokat is fogadok Budapest XX. kerületében. Fő profilom a közép- és emelt szintű érettségire, illetve nyelvvizsgára (közép- és felsőfok) történő felkészítés. Diákjaim nagy része sikeres nyelvvizsgát tett, ill. tesz.

Ezen kívül az interneten is vállalok live-online nyelvoktatást, amely Skype kapcsolaton keresztül történik.

Amennyiben a receptív nyelvi készségeket (olvasott szöveg, hallott szöveg értése, nyelvtani drillgyakorlatok) kívánja fejleszteni, akkor javaslom a internetes távoktatást élő konzultációs lehetőséggel, vagy anélkül, melynek során megfelelően összeállított gyakorlatokat bocsátok a rendelkezésére. 

Hiszem, hogy az eredményes tanulás egyik alappillére a tanár személyisége, ám ugyanilyen fontos a tanuló akarata, hozzáállása. Amennyiben a két oldal egyensúlyban van, akkor a siker biztosan nem marad el.

 

Magánórák                                  Elérhetőség

 

 

www.lingvico.hu/fulopne/angol/

 

www.skypesuli.hu