myNewBanner.jpg

Hamarosan FÉNY derül a Titokra!

részletek a lap alján

Egyenletes barnulás a bikinivonalon innen, és túl

Barnító Fürdőruhák

A fürdőruha, ami hagy lebarnulni, de nem hagy leégni              

 

Ne hagyd ki a napfény egyetlen percét sem!

 

Mennyi időd van strandolni egy évben?

Néhány órát, de szerencsésebb esetben akár napokat, heteket is eltölthetsz a vízparton.

                      

Akármilyen kis időt is sikerül napfürdőzésre, strandolásra fordítanod, gyorsan megszerezheted az első alapszínt (barna/vörös), illetve rövid idő alatt mélyítheted a korábban elnyert bőrszínedet.

 

 

Mennyi időd marad strandolás után magadra?

Tegyük fel, hogy sikerül elkerülnöd a leégést, viszont még akkor is sok utómunkát igényelhet egy szépnek mondható, kreol bőrszín elérése.

 

A szokásos testápolók használata mellett sokan tudnak (és még többen szeretnének) időt, pénzt és energiát fordítani arra, hogy a napozás okozta kontrasztokon csökkentsenek, vagy teljesen eltüntessék azokat.

 

 

Kezdheted a legjobb barnítókrémmel, vagy szoláriummal, az eredmény akkor sem lehet tökéletesebb, mint ha pl. végig fürdőruha nélkül napoztál volna.

 

 

 

Szoktál meztelenül napozni? Meg is teheted ezt rendszeresen, és kényelmesen?

Ezekre a kérdésekre csak nagyon kevesen válaszolhatnak igennel. EZ BIZTOS! Viszont az is biztos, hogy ez már nem lesz így sokáig.

 

 

Nyugodj meg, nem tévedtél a naturisták hazai honlapjára!

Teljesen másról szól ez az oldal.

Ez az oldal a biztonságos, kényelmes, és teljesen egyenletes barnulásról szól, amit egy egyedülálló fürdőruhával érhetsz el a lehető legtermészetesebb módon, krémek, szoláriumozás, és más segítség nélkül.

 

 

Vége a napozás során szerzett fürdőruhanyomoknak! A 21. század technológiája lehetővé teszi mindenki számára, hogy fürdőruhában napozva egész testén egyenletesen barnuljon, a fürdőruha által eltakart részeken is...

http://www.nagyutazas.hu/ulysses/lstArticle.asp?ID=27

Eleven

eleven@quatra.net

 

 

     Abban segít tehát ez az oldal neked, hogy amikor az amúgy is kevés szabadidődet strandolásra szánod, az ne úgy teljen el, hogy rendszeres időközönként, centiről-centire arrébb helyezed a fürdőruhád pántját, vagy más trükkökkel próbálod elkerülni a csíkos lebarnulást.

 

Ez az oldal arról szól, hogy a nyaralás alatt ne az járjon folyton a fejedben:

Hogyan fogok ezután kétrészest felvenni, ha most még csak egy egyrészesem van, amitől fehér marad a hasam meg a hátam?

 

Ne mondd, hogy sosem volt még ilyen gondod?

 

 

 

Könnyű a fiúknak?

Nem az! Hiszen ahány ember, annyi féle, így ezen a kérdésen is megoszlanak a vélemények, méghozzá elég erősen.

Legtöbbjük eddig a részig el sem jut az olvasásban, viszont olyanok is akadnak, akik kifejezetten sok időt, és energiát spórolhatnának meg, ha fényáteresztő fürdőnadrágot hordhatnának.

 

 

Bizonyára Te is sokat tudnál mesélni arról, mennyi apró bosszúságot kell elkerülni egy kellemes napozásra, strandolásra szánt hétvége során, ezért nem is folytatom a lehetőségek ismertetését.

 

Sokkal izgalmasabb inkább az, hogy mennyivel jobb, ha az a sok apró kényelmetlenség nem okoz folytonos feszültséget a kikapcsolódás perceiben.

 

 

 

Minek foglalkozni a hiba kijavításával, ha az könnyen meg is előzhető?

 

Jó kérdés, amire tudom a legjobb választ a mi esetünkben!

 

Ha érdekel A VÁLASZ, akkor gyere velünk tovább, és győződj meg arról, hogyan lehet egy tucatnyi problémát egy egyszerű megoldással orvosolni.

 

Ha viszont nem akarod tudni, mivel mentheted meg a nyaralásod, akkor kérlek, zárd be ezt az ablakot, de fel kell hívnom a figyelmedet arra, hogy később már körülményesebb lenne, sőt lehet, hogy már nem is tudok neked segíteni.

 

 

 

Nem krém, nem csodaszer, csak egy fürdőruha

Csak egy fürdőruha, viszont máris a kezdetek-kezdetén 200 félét készítettek belőle!

 

 

Vajon miért?

Biztosra mentek a ruhadarab készítői, amit A FÜRDŐRUHA számos, önmagában is fantasztikus tulajdonságai miatt tehettek meg.

 

Az előzőekben már részletesen ecseteltem, hogy egy ilyen darabban strandolva mennyi kellemetlenséget (és nem utolsó sorban pénzkidobást) előzhetünk meg azzal, hogy az egyenletes barnulásunkat bebiztosítjuk már a napozáskor, pihenéskor.

 

 

Mindenesetre kapnak még egy lehetőséget azok is, akik kétkednek, és mégis inkább a régi fürdőruhájukat vették fel ezen a nyáron is.

 

 

 

Nincs veszve semmi,

 

... mert amiben napozni jó, azzal a szoláriumozás is sokkal jobb, és kényelmesebb!

 

Képzeld csak el!

Nyugodt szívvel befekhetsz a legközelebbi szoláriumba, anélkül, hogy teljesen le kellene vetkőznöd, és nem utolsó sorban anélkül, hogy aggódnod kellene az esetleges higiéniai problémák miatt!

 

Ez az, amit biztosíthatok neked, és még sok kényelmesen, és felhőtlenül eltöltött szabadidőt ...

 

Nem hiszed még el - tudom - de talán van még egy perced, hogy eláruljam neked azt, hogy hogyan biztosítanak az itt bemutatott fürdőruhák egyedülállóan kényelmes, és természetes viseletet.

 

 

Mitől lesz fényáteresztő a ruha?

A ruha szabadalmaztatott anyaga mikroszkopikus lukacskákat tartalmaz, amelyek a fénynek, illetve a sugárzásnak csak egy részét hagyják áthaladni a bőrfelületre.

 

egyreszes021Sokan (jogosan) azt kérdezik először, hogy vajon nem fog-e átlátszani, ha a fényt is átereszti?

Amire a válasz, egyértelműen: Nem! A ruha sem nedvesen, sem szárazon nem látszik át!

Pontosan a mikrolukacsossága eredményezi azt, hogy a ruha viselete (a típusától és a külső környezettől függően) egy 5-10 fényvédő faktorú napozó krém szűrőhatásával lesz egyenértékű.

 

 

 

Lássuk a további mellékhatásokat is:      

 

ü  A fürdőruhák 32% Spandex tartalma testhezállóvá, és kényelmessé teszi a viseletet. Nyúlékonysága miatt minden testalkaton jól áll.

 

ü  Bármely vízisporthoz alkalmas, és ajánlott.

 

ü  Egy, a ruha anyagának gyártásában felhasznált, szabadalmaztatott találmánynak (Velcro®) köszönhetően nem reped, nem szakad, és nem szalad le!

 

ü  Egzotikus, nagy kontrasztú, szemkápráztató színekben, olasz mintázatokkal ellátva gyártják.

                                                  

ü  Mikroszkopikus lukacsossága megkönnyíti a test szellőzését, a bőr légzését, és ráadásul maga a ruha is kétszer gyorsabban szárad!

 

ü  És emlékeztetőül ne feledjük, hogy ebben a fürdőruhában ott, és az is szoláriumozhat fesztelenül, aki ezt eddig nem szívesen tette volna meg, vagy nem volt hozzá kellő (ön)bizalma.

 

 

És most következik a lényeg:

 

 

Bizonyára már Te is csak arra vagy kíváncsi, hogy (elsősorban) mennyiért, és hogyan lehet hozzájutni egy ilyen fürdőruhához?

 

Erre azonban sajnos még nem adhatok pontos választ.

Annyi azonban biztos, hogy árban, a mai divatos és márkás fürdőruhák között, középkategóriában kerülnek majd a boltokban értékesítésre a fényáteresztő fürdőruhák.

 

Nemsokára kiderül, hol lehet megvásárolni ezeket a fürdőruhákat, és mennyiért.

 

Legyél az elsők között, akik megkaphatják az üzletek elérhetőségét, és a vásárlási lehetőséget.

 

Amennyiben kíváncsi vagy az üzletek elérési címére, kérlek, töltsd ki a lent található kérdőívet, és küldd el azt a megfelelő gombra kattintva

 

 

Címzett:

E-mail címed:

Neved:

Mire használnád? (napozás/ szoláriumozás/ mindkettő)

                               

 

Amennyiben nincs beállítva a levélküldő szolgáltatásod, a fenti űrlappal nem tudsz nekünk üzenni, de ez esetben is nyugodtan küldhetsz egy levelet saját e-mail címedről a barnitofurdoruha[KUKAC]citromail.hu címünkre. Jelentkezésedet így is elfogadjuk.

 

 

Kérjük az érdeklődők további türelmét. Mindent megteszünk, hogy az importőröket kimozdítsuk lustaságukból. Türelmüket köszönjük!

 

 

 

 

 

2008. április 23.

 

 

myNewBanner.jpg