Mit tudsz az offshore-ról? |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Mit tudsz az offshore-ról? |
Apr 29 2021, 08:08 PM
Létrehozva:
|
|
Member Csoport: Members Hozzászólások: 20 Csatlakozott: 1-February 21 Azonosító: 1,474 |
Külföldön szeretném befektetni a pénzemet. Amennyire én tudom, ez nagymértékben csökkenti a pénzem elvesztésének és a költségvetésem elszállásának kockázatát. A legjobb vállalatokba szeretnék befektetni.
|
|
|
Apr 30 2021, 12:16 PM
Létrehozva:
|
|
Member Csoport: Members Hozzászólások: 19 Csatlakozott: 1-February 21 Azonosító: 1,476 |
Ich habe noch nicht darüber nachgedacht, mein Geld zu investieren. Im Moment arbeite ich daran, Geld zu verdienen. Ich denke, dass Sie zuallererst verstehen sollten, wo Sie Ihr Geld investieren.
|
|
|
May 5 2021, 09:03 AM
Létrehozva:
|
|
Newbie Csoport: Members Hozzászólások: 5 Csatlakozott: 25-March 21 Azonosító: 1,640 |
Külföldön szeretném befektetni a pénzemet. Amennyire én tudom, ez nagymértékben csökkenti a pénzem elvesztésének és a költségvetésem elszállásának kockázatát. A legjobb vállalatokba szeretnék befektetni. Azt tanácsolom, hogy fektessen offshore befektetés platform. Számomra volt egy bizonyos kockázat, amikor úgy döntöttem, hogy a jövedelmem egy bizonyos százalékát befektetem. Megértem, hogy most kockázatmentes megtakarítások és egy jó százalék lehet egy bankban. De meglepődtem, hogy néhány hónap alatt jó eredményeket láttam. Azok számára, akik pénzt szeretnének befektetni, hogy ne kelljen előfizetési díjat fizetniük, és biztosak legyenek abban, amit csinálnak. Azt tanácsolom, hogy offshore. |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2nd November 2024 - 05:08 PM |