Ozamis

Jedi

                                                           

Jedi                                                                          Sith

Küldetések

Köszöntő

 

 

Ozamis végzett tanulmányaival. és méltóan viselheti a Jedi Címet .Neve ezentúl : Sír Osamis "A búsképű"  Lovag

 

Eljött az idő, hogy padawant fogadjak.  Ozamisra esett a választásom, mivel ez a tanuló követi is a feladatok menetét, nem mond ellent és az esze is a helyén van. Remélem továbbra is együtt tudunk működni. Gratulálok Ozamis.

 

Ozamisra, Bandaror  figyelt fel egy idegen bolygón '06 Február elején. Akkoriban még Zs néven tengette életét. Az Akadémián eltöltött két hét ismerkedés után, tanárt választott. Furcsa módon engem.  Ezt nagy megtiszteltetésnek veszem. Mivel értelmes lényt láttam benne, elfogattam a felkérést. Gondoltam remek Jedi válhat belőle. Eddig nem is csalódtam. Remélem ezután se fogok. Amit tudok a Single művészetről azt igyekszem maximálisan átadni neki.

Jelleme: Egy végtelenül szorgalmas , megbízható emberkéről van szó, aki talán egyszer az igaz Jedik vezetője is lehet. Probléma megoldási képessége fejlett. Olyan személy aki az 5.Forma mesterévé válhat. Továbbá nyugodt és kitartó. Beállítottsága : Jedi

 

Kard : Narancs Single gyakorló kard.

Sikeres Tanulmányainak eredményeként, Mestere; Koppány ősidőkből származó kardját érdemelte ki , mely a Touch névre hallgat , pengéje zöld, markolat Virtue.

 

by Koppány