Linkek

 

Az időközben létrejött Galaktikus szövetséghez, nagy örömömre a {BK}klán is csatlakozni kíván. A Blackknights ,amolyan régi Jk-s Jedi klán . Vannak soraikban egész kimagasló jellemek. Bízunk benne,hogy a szövetség tovább bővül velük. Sok Sikert Barátaim.

{BK}

 

Megjelent az első női klán a galaxisban.  Magyar Amazonok Bandája a MAB. Ebbe a Klánba -ahogy a neve is mutatja- csak hölgyeket, lányokat, asszonyokat vesznek fel. Sok Sikert Amazonok.

MAB

 

Akinek nem teljesen világos néhány dolog, vagy hiányzanak az alap programok pl.:JA + , ASE. , Minimizer az katt deE oldalára itt megleli hiányosságait.

multijk

 

Az Akadémia továbbá ajánlja megtekintésre a JK egyik legkitűnőbb klánoldalát és Klánját a HJH-t.

HJH

 

Ha a Sötét oldal felé húz a szíved és szeretnéd ezen a téren kamatoztatni tudásod, akkor felhívjuk figyelmed a GOD Klánra, kik a sötét erőt nem a lámulásban fejezik ki (végre). Birodalmukat megtalálod az ASE-ben, honlapjukat pedig itt.

GOD

 

Van úgy, hogy az Érző nem a sötét oldal elszánt indulatait és törvényeit kívánja követni. Van mikor a békesség és barátság teszi naggyá a harcost. Örömmel mondhatjuk, hogy ilyen klánnal is találkozni a bolygókon (bár sajnos egyre kevesebbel). Ha te is inkább erre a hitre vágysz feltétlen lépj kapcsolatba a KOL Klánnal.

KOL

 

Néha szövetségesre is szükség van. Kalandozásaink során botlottunk bele az Őrzők klánjába , mely a szigorú Jedi rend elhivatottsága szerint működik. Az akadémia Főként Jedi irányvonalú, bár nem szabad megfeledkezni a háttérben munkálkodó sötét erőről sem. Mindezt együtt véve jelenleg az Őrzők bolygója és Klánja a GMC az Akadémiával összhangban működik. Az Őrzők klánjáról bővebben itt.

GMC

 

Felkerült Becses Tanárunk Ceremony oldala.  Főként Dual Kard és Ceremony Fanatikusoknak ajánljuk.

Ceremony