April 23 2014 23:06:21
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóNem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Üdvözlet
Üdvözlet, a gamesmagyaritas oldalon! Az oldal és annak minden tartalma CSAK REGISZTRÁLT felhasználók számára elérhető! Mindenkit szívesen látunk a közösségben! kellemes időtöltést!
Mass Effect 3 "Béta" Fordítás


A MassEffect.hu csapata a mai nap kiadta a Mass Effect 3 honosításának béta verzióját. Úgy tűnik a belefektetett munka lassan a végéhez közeledik. Most, hogy a béta magyarítás a nagyközönség számára elérhető, mindenkit arra kérnek a fordítok, hogy segítsétek a további munkájukat.

A fordítás közel sem kész, ezért is fontos, hogy visszajelzésetekkel segítsétek a fordítás befejeztét. Az esetleges hibákkal, elírásokkal kapcsolatos visszajelzéseket a masseffect.hu fórumra küldhetitek, az erre a célra fen tartott topikba.

Bővebb információ a részleteknél.

Béta fordítás Letöltése
Trine és Trine 2 Complete Story Edition Magyarítás


Elkészült a Trine és Trine 2 frissített magyarítása. A Trine 2 fordítása immáron tartalmazza az összes megjelent letölthető tartalom lokalizációját is.

Trine Frissített Fordítás Letöltése

Trine 2 Complete Story Fordítás Letöltése

Bővebben a magyarításokról a részleteknél.
2013-as Karácsony és Újév


Szeretném megragadni az alkalmat kicsit megkésve, hogy minden regisztrált tagnak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánjak. Remélem mindenkinek játékokban és jó élményekben gazdag évet sikerült maga mögött hagynia és hasonló vár rá az elkövetkezőkben is.

Kellemes ünnepeket kíván mindenkinek a vezetőség:

-YaSu
-Dorsanaxx
-Gora
-ketiozzz
Far Cry 3 Honosítás
A fordítás ami mind az alapjátékra és a hozzá kiadott letölthető tartalmakra kiterjed és Lostprophet készített el nekünk. Bővebben a hír részleteinél."Megérkezett a magyarítás, amivel kapcsolatban több mint száz privát üzenetet kaptam és hatalmas érdeklődés övezte. Rengeteget dolgoztam vele, szabadidőm tetemes része ment erre rá." - Lostprophet


A Far Cry 3 magyarítás egyetlen feltétele minden verzió esetében az 1.05-ös patch! E nélkül a magyarítás nem fog működni. A DLC-kre nincs szükség, de ha fel vannak telepítve, azok is magyarul játszhatók.

Letöltés és bővebben még, a részleteknél.
XBOX 360 Magyarítások Őszre
JátékokTeoumus Mester két PC-s magyarítása is elérhető konzolra:

- Of Orcs And Men (teljes fordítás mindenre kiterjedő)

- Game of Thrones
(a kezelőfelületen kívül minden magyar lesz, elcsúszások a kezdő karakter generálásnál lehetnek)

Tovább a részleteknél.
Retro Játékok
JátékokÜdvözlök mindenkit, a nyárra és az uborkaszezonra való tekintettel, úgy gondoltam visszaemlékezhetnénk a régi szép Retro játékokra. Az első irományom már készen is van a GK-n tudjátok elolvasni. Az első páciens a Neverhood, egy ide oda kattingatós gyurma játék, remek sztorival, humorral, IQ-t erősen igénylő feladatokkal.

Keressétek a gk-n a blogoknál a Retro Játékok "Első Löket"-et.

BLOGOM: Link
F.E.A.R. betű méret növelés
JátékokJó ideje kész van egy olyan módosítás ami a F.E.A.R. és a 2 kiegészítő (Perseus Mandate, Extraction Point) lemez feliratainak méretét megnöveli nagyobb felbontáson is olvasható méretűre. Az eredeti szövegben semmi változtatás nem történt!
Egyik játék sem mai darab és ezért alapesetben a feliratok 1920x1080-ban gyakorlatilag olvashatatlanul kicsik. Ezekkel a módosításokkal már újra élvezhető lesz!
Rövidesen innen is letölthetőek lesznek a fájlok.
2012 kari
Üdv kedves regisztrált tagunk!
ez az ünnep is eljött. és hozott magával mindenkinek sok sok ajándékot meglepetést és talán szeretetet is egy keveset. A lényeg, hogy ezekben a csodaszép várakozásokkal teli napokban osszuk meg egymással azt ami fontos.
Kellemes Békés szeretetteljes ünnepeket kívánunk mindenkinek!!

-YaSu
-Dorsanaxx
-Gora
-ketiozzz
karbantartás 2012-11hó
Sziasztok!

December hónapba előreláthatólag kb 12-24 órán át nem lesz elérhető az oldal,
hogy melyik nap még nem tudom.
Ütemezett karbantartás lesz.

üdv: Yasu.
Uj staff tag
PHP-FusionSziasztok!
A mai nappal egy új taggal bővült a staff. Gora személyében.
A továbbiakban hozzá is lehet fordulni kérdésekkel.
Persze adunk neki egy kis időt amíg belerázódik! ;)
Addig is DORSANAX-al segítünk amiben tudunk!

üdv: YaSu.
Sacred 2 magyarul tesztelőket keresünk!
PHP-FusionSziasztok!

JÓ HELYESÍRÁSSAL RENDELKEZŐ TESZTEREKET KERESÜNK A SACRED 2 ALAPJÁTÉK + KIEGÉSZÍTŐ (TELJES JÁTÉK!) MAGYAR FELIRATOZÁSÁNAK ELLENŐRZÉSÉRE, TESZTELÉSÉRE.
A teljes játékhoz tartozó global.res file állandóan frissülni fog, amihez majd a tisztelt tesztelő e-mail útján juthat hozzá, valamint az új HUN-CM patch-hez is.
kérem, hogy Komoly szándékkal korrektül álljunk a kérdéshez.

Jelentkezni lehet:
raveair@gmail.com e-mail címen.


üdv: YaSu
Generálási idő: 1.09 másodperc 1,730,061 egyedi látogató