July 16 2018 10:00:17
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóNem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
buék 2009
Sziasztok!

Nos, elérkezett az évnek az utolsó napja! mondhatni igen eseménydús évet zártunk. volt itt minden sok sok magyarítás, uj arculat, ami szem szájnak ingere! :D
Remélem, a következő év is legalább ennyi ha nem több magyarítást hoz nekünk!
Addig is mennyetek bulizni, és sokasodjatok! :D

Mindenkinek Kívánok Boldog 2009-et!!!!
üdvözlettel: yasu
Kellemes karácsony ünnepeket!
Szép napot MINDENKIENK!

Szeretnék Ez úton is MINDEN kedves regisztrált Tagunknak BOLDOG, BÉKÉS, szeretettben gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánni!!!

Üdv, Yasu. ;)
HUnosítók team 1 évesek!!
HírekHölgyeim/Uraim, a HUnosítók team, kiktől már jópár magyarítást kaphattunk, első évfordulójához érkezett. Látogassatok el a honlapjukra, ha tehetitek, és köszöntsétek őket :)

Link: HUnosítók team
valenti nap van!
üdv!

ezen a gyönyörü szép napon!
Minden kedves látogatónkank Boldog valentin napot kívánunk! A hölgyek előnyben! ;-) Ezt a napot kicsit tegyük szebbé, jobbá, egy apró kis feigyelmességgel a párunk/szerettünk iránt! Aki ezt eddig még nem tette az még mindig megteheti, egy kis virág vagy egy tábla csoki formájában. A hatás garantált! és ez igaz arra is ha elfelejtetted! ;*)))
B.U.É.K. 2008!!!!

Nos, ez is megtörtént! Elérkezett az Új év, a 2008. Remélejük szebb jobb gazdagabb élettel telibb lesz mint a tavalyi! Abban is reménykedhetünk, hogy a cégek mérséklik az árakat. Ha még sem, nos akkor 2008-ban is Fogjuk itt látni egymást! ;) Röviden és összefoglalva: Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves látogatónkan, regisztrált felhasználónknak, és azoknak is akik még csak most lesznek azok!

U.i.: ha valaki szeretné megosztani újjévi jókivánságait a többiekkel, az a hírre kattintva mint hozzászólás megteheti! ;-)
Generálási idő: 0.03 másodperc 3,508,057 egyedi látogató