Rólunk

Név : Ganbatte Karate Sportegyesület
Cím: 6453 Bácsbokod , Damjanich u. 17
Adószám: 18210235-1-03
Tel: 70/ 701-1419
Mail: ganbattekse@gmail.com
Web: www.ganbattekarate.atw.hu , www.facebook.com/ganbattekse
Elnök és edző: Király Gábor
Stílus: Shotokan

Bemutatkozás:
2007. szeptemberében kezdtük meg tevékenységünket Bácsbokodon, az Együtt a Gyerekkel Szabadidő Egyesület-Hosi karate klub kihelyezett szakosztályaként.

Az egyesület hivatalos tagja a Magyar Karate Szakszövetségnek és Shotokan Karate Internaitonal Fedaration ( SKI) Hungary stílusszervezetnek is. Sportolóink egyre komolyabb és magasabb színvonalú bajnokságokon értek el helyezéseket ezért úgy döntöttünk, hogy önállóan folytatjuk munkánkat, 2011. januárban megszületett a Ganbatte Karate Sportegyesület.

Egyesületünk célja elsősorban a Shotokan Karate, mint távol-keleti harcművészeti forma, és mint modern versenysport megismertetése és népszerűsítése. A rendszeres sportolás, testedzés biztosítása, ezen igények felkeltése, továbbá, hogy a gyerekek hasznosan és jó környezetben töltsék el idejüket.
Munkánkat a fent megnevezett karate szervezeteken belül folytatjuk. Sportolóinkkal kizárólag edzői engedéllyel rendelkező trénerek foglalkoznak. Edzéseinket a karatékák olyan értékekkel kerülnek kapcsolatba, mint a szorgalom, önfegyelem, kitartás, becsület, jellem. Ezek a fogalmak az élet szinte minden területén kihaltak ezért kell őket őrizni , továbbadni és az egyik legjobb közvetítő erre a harcművészet.

Hozzászólás nem lehetséges.