|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
loewylen Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:17 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| magi44 írta: |
he..he....
es igen..es igen..tudja a csaj....megvaltozttta külcsint..!!!
Otta feka képppp..király.....
Majd delutan kikerdezunk...arrol az esetrol.....
Lehet kicsit en is benne voltam,vagyok.......he.he
csá...mgx.... |
Remek, megint balf...nak érzem magam, de már megszoktam!
Milyen külcsiny gyerekek??  
Vagy csak az én szemem nem lát különbséget, vagy egyáltalán rossz dolgot nézek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nyomj egy jobbgombot az ikonokra meg a bannerre és válaszd a "ez a keret frissítése" opciót, oszt meglátod
ja meg a dm avatarokra is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:17 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
nyomj egy jobbgombot az ikonokra meg a bannerre és válaszd a "ez a keret frissítése" opciót, oszt meglátod
Tyűűűűű!!!!!
*kerek szemekkel bámul*
Szép! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
pentagrammák mindenütt!!! wáháhááháá  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| loewylen írta: |
| DM Logaan írta: |
Tyűűűűű!!!!!
*kerek szemekkel bámul*
Szép! |
és ez.....még csak a kezdet *szárnysuhogást hallassz, majd hirtelen minden elsötétül s csak a kacajt hallod*  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
no szép ez az új külcsin tetszetös
és igen bár nem hiszem hogy bárkit is érdekel de lassan ki leszünk marva és itt lesz az egész szokot bagázs........szép lasan potyogunk mint rohadt alma a fárol  |
na skacok, az LDről sokmindent mondhatunk,...de kérlek ne ebben a forumban, külön ezért nyitok egy forumot, de kérlek benneteket , hogy próbálkozzatok ottana tényekre szorítkozni,..ill. csak intelligensen.
Köszönöm előre is.
DM Archangel
u.i.:arrol se feledkezzünk meg, hogy mindannyian ott találkoztatok és sokminden jü is türtént ott velünk. _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
és ez.....még csak a kezdet *szárnysuhogást hallassz, majd hirtelen minden elsötétül s csak a kacajt hallod*  |
~A fene! Már megint beindult a szellőző, ez a lámpa meg biztos zárlatos, állandóan kiég az égő a fürdőben? Megint sötétben kell borotválkoznom~ *kezei óvatosan matatnak a fürdőszoba polcán!*
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 3:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| "Ó a francba drágám, már megint berepült egy galamb. Kergesd ki kérlek!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 4:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
és ez.....még csak a kezdet *szárnysuhogást hallassz, majd hirtelen minden elsötétül s csak a kacajt hallod*  |
~A fene! Már megint beindult a szellőző, ez a lámpa meg biztos zárlatos, állandóan kiég az égő a fürdőben? Megint sötétben kell borotválkoznom~ *kezei óvatosan matatnak a fürdőszoba polcán!*
 |
és akkor hirtelen egy fagyos lehelletet érzel a nyakadon.. ..rájössz, valami mégsem stimmel  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na a fene ettől féltem a sok ráérő ember ahelyett, hogy otthon tévézne meglepik az ügyfélszolgálatot!!!!
De elszabadulok, ha DM segítséget is kell kérnem hozzá  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 5:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na a fene ettől féltem a sok ráérő ember ahelyett, hogy otthon tévézne meglepik az ügyfélszolgálatot!!!!
De elszabadulok, ha DM segítséget is kell kérnem hozzá  |
kérlek az összes DM itt a Bárban vedel, vagy nemsokára vedelni fog és a (jövendőbeli) játékosok egy része is ...szel ezt buktad,...te kis csííter  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Pént. Aug. 03, 2007 5:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na jó és akkor most gondolom sírjak vagy mi????
De nem adom fel!    
*küzd a kis csíter*  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tisztelettel köszöntünk a köreinkben Gabonacorp.. érezd jól magad  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na jó és akkor most gondolom sírjak vagy mi????
De nem adom fel!    
*küzd a kis csíter*  |
remek-remek rp...és még csocsóban is nyertünk hmm.....kapc a startnál ruhát akkor....mégiscsak jófej vok vagy mi...höhö  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabonacorp A Mester

Csatlakozott: 2007.08.04., Szombat, 18:43 Hozzászólások: 140 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
tisztelettel köszöntünk a köreinkben Gabonacorp.. érezd jól magad  |
köszönöm szépen. remélem így lesz, bár bevallom igen nagy lökés kell az NWN újrakezdéshez. Buppi és Rahhas halott, Zarkhón testét sohasem találták meg, a jövő épp olyan sötét és bizonytalan, mint a múlt... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|