| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 11:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
vagy ott vannak Kradwyn elvesztett emlékei.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 11:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nemazért de nem tudom mi volt abban színvonalasabb...ahogy elvesztette, vagy ahogy visszakapta.  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 12:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, azt a visszakapást eléggé elkúrta Patrik, mert én akartam lemesélni Gabonával karöltve (aki a succubusos eset után lett volna Krad elveszett féltúlvilági gyermeke). Csak időközben (és szitnox Josh karakterének remek közbenjárására) Gabona barátunk eltávozott békésebb földekre én meg káromkodtam egyet és azóta nem túlzottan érdekel az LD. Hát így.
*az erre való reagálást az erre kitalált fórumban, köszönöm* - DM Archangel |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 1:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csak egy ötlet volt különben is ti vagytok a dm-ek és enyi és mint egy nagyra becsült kiképzö tisztem mondá valamikor régen felfelé nem birálunk
és való igaz a buntetések mindig a vétek sújának megfelelöek hát ti vagytok a dm-ek és nektek kel vagyis nem kel de mégis elviselnetek engem meg magit  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:17 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
.......és nektek kel vagyis nem kel de mégis elviselnetek engem meg magit  |
Hali!!!!!!!!! Én is itt vagyok!!!!!!!!!!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| loewylen írta: |
na jó hármunkat  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| loewylen írta: |
na jó hármunkat  |
höhöhö..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na jó van na anyira nem fogunk roszalkodni és igérem de már meg tetem egyszer hogy magit féken tartom max ha nem megy engem büntesetek  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na jó van na anyira nem fogunk roszalkodni és igérem de már meg tetem egyszer hogy magit féken tartom max ha nem megy engem büntesetek  |
Rendben *feljegyzi* ~magi reszet is nevtelen kapja~ _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Rendben *feljegyzi* ~magi reszet is nevtelen kapja~ |
biztam bened ne bántsuk szegény tejivó öreg barátunk majd tartom én a hátamat érte *mosolyog és leveszi ingét ami alól a a korbács okozta hegek tönek elö* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rendben *feljegyzi* ~magi reszet is nevtelen kapja~ |
biztam bened ne bántsuk szegény tejivó öreg barátunk majd tartom én a hátamat érte *mosolyog és leveszi ingét ami alól a a korbács okozta hegek tönek elö* |
*hangosan nevet* meghogy korbacs...  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*hangosan nevet* meghogy korbacs...  |
jó-jó tudom nagyuram a korbács csak dicséretnek kaptam de fejet hajtok elöted és hatalmad elöt*meghajol és várja a végzetét* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
~körbácsnyomok~...*elneveti magát*..a kezdők kifogása..szánalmas...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*hangosan nevet* meghogy korbacs...  |
jó-jó tudom nagyuram a korbács csak dicséretnek kaptam de fejet hajtok elöted és hatalmad elöt*meghajol és várja a végzetét* |
Nem meg nem ollek meg..hisz te vagy talan az egyetlen ki szep szoval kordaban tudja tartani magit...legyen ez a tovabbi buntetesed..hogy vigyazol ra ..de ha nem vegzed a feladatod...  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2007 2:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem meg nem ollek meg..hisz te vagy talan az egyetlen ki szep szoval kordaban tudja tartani magit...legyen ez a tovabbi buntetesed..hogy vigyazol ra ..de ha nem vegzed a feladatod...  |
na jó elég a hülyeségböl meg a sejem korbácsbol is igyekszem vissza fogni bár ki az ki vissza tudná fogni? mert ha én nem más sem olyan mint egy tájfun  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|