|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Aug. 10, 2007 10:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dareius írta: |
Akkor is itt is pangás a van a forumon  |
hehe...neked haver még rendes kari se jut majd nem hogy selejtes..mert ugye az itt előny lesz...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:17 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Szomb. Aug. 11, 2007 9:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
| Egy közkeletű kérdés, van olyan aki majd az LDs kariját (ha játszott azon a szerveren) át akarja hozni...?..egyenlőre csak kérdés, semmit ne gondoljatok bele. |
Hát gondolkodtam rajt, és már kérdeztem is, de úgy tudom a vaszik eléggé át lesznek gyúrva AC-n, így elvetettem! Ugyanakkor biztos, hogy varázslót fogok indítani! Tudom nem tanácsos, mert meg lesz nehezítva a dolga, ami véleményem szerint 10 szintig igy sem volt éppen könnyű, de ez van 
Nem tehetek róla ha a kedvenc kasztom
De gondolkozom egy vérbelli fejvadászon, amolyan ninja félén (harcos,tolvaj, orvgyilkos) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Szomb. Aug. 11, 2007 2:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Egy közkeletű kérdés, van olyan aki majd az LDs kariját (ha játszott azon a szerveren) át akarja hozni...?..egyenlőre csak kérdés, semmit ne gondoljatok bele. |
Szerény véleményem szerint ez nem lenne túl szerencsés, a homlokegyenest más világ miatt, de ti tudjátok... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Szomb. Aug. 11, 2007 8:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Re....
lemaradtam..majd felfejlodom..de ujra eltunok blacsizni majd.....
csá...mgx |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szomb. Aug. 11, 2007 10:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| loewylen írta: |
Hát gondolkodtam rajt, és már kérdeztem is, de úgy tudom a vaszik eléggé át lesznek gyúrva AC-n, így elvetettem! Ugyanakkor biztos, hogy varázslót fogok indítani! Tudom nem tanácsos, mert meg lesz nehezítva a dolga, ami véleményem szerint 10 szintig igy sem volt éppen könnyű, de ez van 
Nem tehetek róla ha a kedvenc kasztom
De gondolkozom egy vérbelli fejvadászon, amolyan ninja félén (harcos,tolvaj, orvgyilkos) |
hmm..ninjaszerű presztizskaszt elvileg lesz...dolgozunk rajta, de sanszos ..felajánlásokat SOrathulnak, ugyanis ezekbe ő van benne nyakig.... _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább."
Legutóbb DM Archangel szerkesztette (Hétf. Aug. 13, 2007 8:42 am), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pyrrus Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 14:48 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
most már én is igyekszem hozzászólni az itt elhangzottakhoz és kezdeném hogy támogatom amit névtelen mondott uj világ uj kari!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 11:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
| rozsaig írta: |
most már én is igyekszem hozzászólni az itt elhangzottakhoz és kezdeném hogy támogatom amit névtelen mondott uj világ uj kari!  |
no végre valaki egyet ért velem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 12:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
| rozsaig írta: |
no végre valaki egyet ért velem  |
khmm.....ne nagyon lovald bele magad  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 12:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
maradjunk annyiban hogy szeretnétek...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robika_1978 Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 18:37 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: a Bárban, mint minden normális ember..
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 12:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
személy szerint anynira nem....de jo lenen viszontlamtni ismerős arcokat..... _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
Riendu Mark 'Wandal - Anti-paladin |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 12:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem, annyiban maradunk..hogy majd meglatjatok  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos, üdv itt.
Látom dm-ek már vannak és kettő is ismerek a többiket is ismerem vagy ők újak?
Az az augusztusi szeptemberi teszt nem túl korai?
Egyébkén sok sikert hozzá  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 18:37 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: a Bárban, mint minden normális ember..
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most hogy néztem itten a látogatókat...cscsonti, DM Logaan..amolyan LD-s feelingem volt...csak nem csconti Mester is gyön csatlakozni a gonoszokhoz?  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:21 pm Hozzászólás témája: :P |
|
|
Tudod nem lehet ellen álni egy ilyen ötletnek mely még nekem is teccik  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:23 pm Hozzászólás témája: Re: :P |
|
|
| Dareius írta: |
Tudod nem lehet ellen álni egy ilyen ötletnek mely még nekem is teccik  |
nah...te meg itten?...végre feltűntééé..vagy mi ..cscsonti áthozza a turbolovagot és neked annyi....bebebebee  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|