|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 11:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ganxtave Igazad volt tényleg roszkor nézem a forumot senki semmit sem ír és amint felépek eltünek akik fent vannak...vajon miért  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 11:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Dareius írta: |
Ganxtave Igazad volt tényleg roszkor nézem a forumot senki semmit sem ír és amint felépek eltünek akik fent vannak...vajon miért  |
most hogy ilyenekkel traktálod a forumtársaidat mit vársz?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 11:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
no én írok de mit.........ja tom mindekinek jó hétvégét és szép Agusztus 20-át  |
csak okosan skacok..vigyetek túlélő cuccost is (cokrka - segit melegen tartani, zacsko - mindenre jo, félliteres palack - inni )
 _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 11:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Srácok, nem tudom, hogy olvassa-e köztetek az, akit illet (ha nem, akkor juttassátok el hozzá) de kérem azt az embert, aki azzal fenyegetőzik, hogy keresztbetesz az LD-nek, ha onnan törlik, hogy nagyon gyorsan tegyen le a tervéről. Ha a fenyegetését be is váltja, személyesen én magam fogom félholtra verni. És most nem viccelek.
Kérlek benneteket hagyjátok már ezt a gyerekes hisztis magatartást és koncentráljatok inkább a készülő modulra, menjetek ki a levegőre, vagy csajozzatok vagy mit tudom én, kibírtok egy-két hónapot NWN nélkül, mi pedig sietünk ahogy csak tudunk.
*kitaposom a belét ha ilyenre akadok...nagyon nem vicces, akinek ilyen jellegű gondja van , dobjon nekem PMet..megdumáljuk ha látok rá esélyt..mert az ugye mindenkinek jár...Max 1, egy nem több* - Arkangyal, a sötétebbik felével |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
valamint amennyiben a félholt állapotában még képes is lenne a játékra arról sürgősen letehet hogy nálunk játszik...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
csak okosan skacok..vigyetek túlélő cuccost is (cokrka - segit melegen tartani, zacsko - mindenre jo, félliteres palack - inni )
 |
balatonon leszek hula jó azon belül is Bogláron de jó és mi a korona éke bornapok e vidékere...........
és ovatosan a kotólóval sok termelü van ki jó bort ad és árokba tart az ki belekostol vala mindebe és max a parton máorosan alszik vala.......  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
Srácok, nem tudom, hogy olvassa-e köztetek az, akit illet (ha nem, akkor juttassátok el hozzá) de kérem azt az embert, aki azzal fenyegetőzik, hogy keresztbetesz az LD-nek, ha onnan törlik, hogy nagyon gyorsan tegyen le a tervéről. Ha a fenyegetését be is váltja, személyesen én magam fogom félholtra verni. És most nem viccelek.
Kérlek benneteket hagyjátok már ezt a gyerekes hisztis magatartást és koncentráljatok inkább a készülő modulra, menjetek ki a levegőre, vagy csajozzatok vagy mit tudom én, kibírtok egy-két hónapot NWN nélkül, mi pedig sietünk ahogy csak tudunk.
*kitaposom a belét ha ilyenre akadok...nagyon nem vicces, akinek ilyen jellegű gondja van , dobjon nekem PMet..megdumáljuk ha látok rá esélyt..mert az ugye mindenkinek jár...Max 1, egy nem több* - Arkangyal, a sötétebbik felével |
minden kapcsolatban van jó és rosz emlék vala bár mindenki felejti a jót és csak a rossz marad de én a jót nem feledem a rosszat meg el temetem  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sir Patrick Goodman LD Site Admin
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nos.. egy kis beszélgetést bevágnék ide.. hátha kezdhettek vele valamit. Szil üzenete: ha Patrik bannol van 1 kis meglepim mindenkinek Very Happy ----------- üzenete: mégis micsoda? Szil üzenete: majd meglátod Smile ha bannol....gonoszkodás Very HappyRazz Szil üzenete: mindenesetre...ebből a nymeria féle fellépésből elegem van,unom,hogy állandóan ilyen jelleg |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 12:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
|
Köszönöm.
Hozzánk is eljutottak ilyen hírek, mivel jelenleg legjobb tudomásom szerint nincs tervben senki kirúgása ezért megnyugodhat az illető. Spec. még Moli16 is kapot egy 88. esélyt, Syntox kérésére
További így lenyugodva elnézést kérek Logaan-tól, hogy az itt beírtak miatt olyan feltételezés fogalmazódott meg bennem, hogy a LD-s DM-es dolgairól bárkinek információkat adott volna ki. Mivel ez ügy miatt olyan lépéseket tettem ami miatt a "barátaimmal" is összetűzésbe keveredtem ezért lemondtam mind az LD admin, és DM-i posztjáról.
A továbbiakban csak mint a Feltámadás modul fejlesztője veszek részt az LD munkájában.
Ez ügyben egy kérdésem is volna mind Shadowhoz mind Logaanhoz, mivel folytatjuk a Feltámadás modult az általatok készített mapok és bármely más amit készítettetek a modulhoz, benne maradhat-e vagy azokat használjátok a saját modulotokhoz?
A válaszotokat, vagy itt vagy PM-ben is szívesen fogadom, amenyiben nem válaszoltok, nemleges válasznak tekintem és mindenféle harag nélkül kiszedjük a modulból, hiszen a ti munkátok.
Előre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 12:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Patrick köszönjük az információkat és dolgozunk az ügyön...
gabonacorp kivételével mindenkitől elvettük a moderátor jogokat... további döntésig így marad... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 12:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
haó LD nincs feledve van ott is kedve de mos vár egy kicsit újra de mig az nincs hát pihen az agy hogy jobban forogjon a kerék meg a veréb addig is játszik bár most máson ahol karban tarthatja agyát és csak lövi az elen irmagját  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 12:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Persze, nyugodtan használhatjátok az elkészült dolgokat, nem használjuk itt, mert teljesen más a koncepció és mások a hakok. Amit meg megígértem azt betartom, amint bementem melóba. Én kérek elnézést a figyelmetlenségemért. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 1:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szóval akkor egy teszterünk maradt és persze mi fejlesztők (az 5 alapító DM) akik ténylegesen belenyulhatnak ill. beleláthatnak a modulba.Ez picit lassítja a dolgot, de nem adjuk fel.
Az LD DMeknek és fejlesztőknek,
Remélem lesz logikus magyarázata ennek a dolognak, mert igencsak érdekelne hogy miért is ugrott ki ez az egész, mellesleg a 'kém' alkalmazása erősen felborzolta az idegeimet és úgy gondolom erősen túllő az etikusság elfogadhatósági szintjén tudván , hogy simán el tudtok hozzánk jutni a közös ismerőseinken keresztül, vagy közvetlenül is.
így kérlek benneteket, hogy legközelebb bármilyen ACval kapcsolatosan felmerülő kérdés ill probléma van akkor lehetőleg a nyílt kommunikációt használjuk és ne a Vietnámi háborúban tanultakat.
Tisztelettel,
Arkangyal _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Pént. Aug. 17, 2007 1:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
Az LD DMeknek és fejlesztőknek,
Remélem lesz logikus magyarázata ennek a dolognak, mert igencsak érdekelne hogy miért is ugrott ki ez az egész, mellesleg a 'kém' alkalmazása erősen felborzolta az idegeimet és úgy gondolom erősen túllő az etikusság elfogadhatósági szintjén tudván , hogy simán el tudtok hozzánk jutni a közös ismerőseinken keresztül, vagy közvetlenül is.
így kérlek benneteket, hogy legközelebb bármilyen ACval kapcsolatosan felmerülő kérdés ill probléma van akkor lehetőleg a nyílt kommunikációt használjuk és ne a Vietnámi háborúban tanultakat.
Tisztelettel,
Arkangyal |
Ezt nem vágom, kifejtenéd? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|