Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
smihaczi
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 8:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Sorathul írta:
Nah újra itt vagyok Cool

Én is. De nagyon korán van még Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 9:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Sorathul írta:
Nah újra itt vagyok Cool

anh Welcome Back!..mielőtt remegne az idegességtől a kezed..olvass vissza jó pár lappal mi történt..és vond le a következtetéseket..ha esetleg valami mégsem tiszta hívhatod bármelyikünket..és NEM KELL TÖRÖLNI SEMMIT!..ez nem az LD fóruma, itt egy nyílt közösség van és mindenkinek meghagyjuk a jogot arra, hogy ezt kulturált körülmények között meg is tegye Wink
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 2:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

igeeen... hölgyeim és uraim, felvettek koleszba... 2007 szeptember 3.-án költözök Győrbe... addig élvezzétek a társaságom mert utánna kitudja mi lesz.. Very Happy
DM Sorathul
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 2:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:
igeeen... hölgyeim és uraim, felvettek koleszba... 2007 szeptember 3.-án költözök Győrbe... addig élvezzétek a társaságom mert utánna kitudja mi lesz.. Very Happy

Én tudom:
Laptop és textúrahiány... Cool

...who are we to judge what's right, and what has purpose for us...
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 2:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát alapjába véve nagy hülyeséget nem mondasz bár már pedzegettem a témát hogy nekem kéne egy jobb laptop... majd meglátjuk.. igazából sok esélyt nem látok.. de ha mást nem akkor játszok textúrák nélkül... ehh.... Cool
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:

Ó gratulálok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 5:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:
Jakab1980 írta:
HÁHÁÁÁÁ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hát ilyen jót már ráégen röhögtem Very Happy
Szyl, az ÉN öcsém a nagy hekker... Very Happy Vazze ez a gyerek annyit ért a számítógéphez, hogy tudja hol kell bekapcsolni. Very Happy
Egy rohadt DVD íróért 3 hónapig könyörgött, hogy menjek már át beszerelni Very Happy Very Happy Very Happy no comment...

Komolyra fordítva a szót talán a saját háztájon kellene körbenéznie a kedves LD-s csapatnak, épp tegnap kukkantottam be a szerverre egy haveromnál és legnagyobb meglepetésemre épp azt a kedves felhasználót láttam fenn játszani ugyan olyan nevü karakterrel, aki ezelőtt 3 hónappeal épp az én öcsém accját törte fel az LD-n és adogatta el a törpéje cuccailt Arabelben. Very Happy Very Happy Ugye emklékszünk egy páran.... Very Happy

má megérte felgyünni..csiplek te.. Very Happy

Sajnálom, hogy nem töröltetek. Tényleg így nehezebb út lesz de ezt majd kifejtem a következő postban, most ezt a hacker dolgot szeretném már mindenki agyában világossá tenni, természetesen kihagyva belőle sylt mivel azt mondta, hogy nem ő volt.

Logaan 1. pontjában azt hiszem elég világosan leírta mi volt fent azon az ftp-n amihez hozzá fértek. Ezekből következik, hogy nem kell hackernek lenni ehhez, még egy hülye debil is betud írni egy nevet és egy jelszót ami ott van az orra előtt.
Igen előfordulhat, hogy egyszerű szerver hiba volt. Ezért is nem vádoltam senkit ez ügyben hanam kérdeztem.
Merthogy ilyen soha fel sem merült volna bennünk, hiszen azoknak akiknek oda adtuk azokban megbíztunk. Máshogy hozzáférni a szerverhez pedig tényleg csak hacker módszerekkel lehet.
De mivel kiderült, hogy valaki véletlenül nem vigyázott eléggé ezért pár dolog időbelisége kicsit érdekes volt.
Fenyegetés, a szerver folyamatos újraindulása csak de. és este jelszó váltás után újraindulások elmaradása.
De ezt azt hiszem tiztáztuk Syllel.
Vissza az elejére
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 5:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csonti, elég. Nézd a számat ahogy mondom: NEM ÉRDEKEL. Vágod?

Nincs kedvem ezzel a hülyeséggel foglalkozni a továbbiakban, senkit nem érdekelnek az LD viselt dolgai. Nem mi voltunk, kész, ennyi, ne ragozzuk már, mert nyúlik mint a rétestészta.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kedves Logaan!

A bocsánat kérésem az előtt hangzott el, hogy megtudtam mihez fértek hozzá azok a társaid akiket hmm, hogyan fogalmazzak finoman, részben eltanácsoltunk a szerverünktől, vagy pedig maguktól mentek el, és nem éppen szeretettel a szívükben. Most ne menjünk az okokba, igen lehet a DM-jeink is hibásak. Soha nem tagadtam, hogy lehet ez is. A tény tény ha ki akart valaki baszni velünk minden lehetősége adott volt. De nem is igazán ez zavar hanem ez a "ő ez semmiség", "bagatel" hozzá szólások.

Ideírok egy példát, hozzá teszem példaaaa!
Teszem fel bezárjuk az LD szervert hivatkozva arra, hogy elegünk van a sok álnéven vissza pofátlankodó, más játékát folyamatosan elrontó emberből. Nagy valószínűséggel mindenki tudná kikről van szó, aztán úgy mellesleg kiraknánk egy elérhető helyre az ftp-tek elérését, jelszó, pass.
Szerintetek nem lenne legalább 1 szar ember aki úgy gondolná, hogy annyival tartozik nektek, hogy jól megszivassa a gárdát?
Ugye ez is mennyire semmiség.

DM Logaan írta:

...De ha már a teljeskörű kutakodáshoz vettétek a fáradtságot és esetleg mégegyszer, még jobban megnézitek: egy évezredekkel előtti Nordockos modult is találtok ott, néhány FR szabálykönyvvel és sok más szeméttel egyetemben...

Ennek nem értem mi köze van az egészhez, nekem is van mind a kettő.

DM Logaan írta:

Ad 3. Jó hogy így egymás torkának estek, mert ez az eset konkrétan rávilágított arra, hogy kiket nevezhetek valóban a barátaimnak. Én azt hittem ismerem és megbízom az LD-s bandában annyira (és vica verza), hogy ne azt vágjátok rögtön ébredésnél az arcomba, hogy mennyire gerinctelen vagyok (nyilván a helyzet utólagos tisztázása jót tett az ügynek és a bocsánatkérés tisztelettel elfogadva). Viszont elég különös fogalmaitok lehetnek az úgymond "gerincességről", ha azt nézzük, hogy - amennyiben a hír igaz: - Lio csak azért jött át "teszterkedni" hogy nektek khm... de csúnya szó: "szaglásszon". Azt ugye mondanom sem kell, az ilyen "segítségből" többé nem kérünk, köszönjük. Amennyiben ez a hír nem igaz, természetesen én kérek elnézést.

Mi is azt hittük, hogy akiket meghívtunk Dm-nek magunk közé az gerices és megbízhatunk benne. Eddig csak egyetlen egy ember volt aki nem volt az, gondolom tudod ki. De, hogy sorban nézzük a dolgokat, ki volt először gerinctelen? Mellékesen a bocsánat kérésem az előtt volt, hogy megtudtam mi volt az ftp-n. Mivel addig a pillanatig tényleg csak feltételezés volt, hogy bármit is kiadtál, innentől kezdve pedig tény. Patrick elhitte, hogy csak véletlen volt, én is elhinném ha így utólag végig nézve a fórumunkra írt posztjaidat nem hazudtál volna a pofánka úgy hogy azt hittuk a barátunk vagy! Ezért a bocsánat kérésem vedd tárgytalannak.

DM Logaan írta:

Ad 4. Kisebb dolgunk is nagyobb annál, hogy a modulgyártás és tesztelés mellett még arra is jusson időnk, hogy bosszúhadjáratot indítsunk az LD szervere ellen (s mi több én magam verném halálra azt akit ezen kapok), ezt ugye ti magatok sem gondoltátok komolyan. Ha igen... Nos, mindenki magából indul ki. Bár ha a 3-as pontban felvetett trükkötök igaz, akkor már nincs is min csodálkoznom.

Én nem magunkból indulok ki hanem belőled, aki 1x hazudott nekem miért ne tenné még egyszer.

DM Logaan írta:

Ad 5. Szűrjétek le tanulságul ebből az egész felesleges mizériából, hogy mennyire nem látjátok már a fától az erdőt. A saját paranoid képzelgéseitek mérgezi az egész kibaszott közösséget (amiből egyébként fasza kis csapatot lehetne kovácsolni, ha nem lennétek ennyire negatívak, nemtörődömök avagy sznobok - nekem hótmindegy melyik jelzőt veszitek magatokra, illetve melyiket nem).

Soha nem volt jellemző, hogy paranoid képzelgéseink legyenek, mig nem jött egy gerinctelen ember.
És nagyon sajnálom, hogy valaha is megbíztunk benned, a jelzőkről meg csak annyit
negatívak - Miért is?
nemtörődömök - Igen kicsit bele fásultunk a sok i****a f****ól, aki folyamatosan szétakarja b***i a szervert, aki akarja vegye magára aki nem az nem. (moderáltam magam, csak hogy ne legyen sok munkája a moderátornak Razz )
sznob - ugye ez csak vicc volt? Very Happy

DM Logaan írta:

Ad 6. Amennyiben a 3-as pontban felvetett tényállás igaz, a továbbiakban - bocsánatot kérek, de - a beígért söröket visszavonom, nem kívánok beszélni sem hozzátok, sem veletek, és nem fogok tudni úgy tenni mosolyogva egy asztalnál veletek sörözve, mintha mi sem történt volna, miközben konkrétan a hátamba állítjátok a kést. Jó játékot, jó fejlesztést, ésatöbbi ésatöbbi, de ha lehet, minél távolabb tőlem.

Beígért? LOL, b**** meg neked aztán van a p****n bőr, úgyanis ezt mintha már mindenféle hazugságokkal lemondtad volna egyszer. Bár nem ezen a fórumon itt mintha csak egy két gúnyos megjegyzést tettél, hogy akik a barátjuknak tartanak azok bekaphatják a találkozójukkal együtt. Ja és ezt természetesen elfelejtetted közölni velünk, bár az lett volna érdekes ha mégis eljösz és közben derül ez az egész ki. roppant vicces lett volna.

DM Logaan írta:

Utólag is megköszönném az ottani dm-kedési és besegítési lehetőséget, jó volt amíg jó volt, szép időszak volt, kár hogy így lett vége. Most pedig részemről lezártnak tekintem ezt az ügyet, várnak a félkész mapjaim, további szépjóestét.

Mi is köszönjük. Főleg Ganxtának, hogy meghívott erre a fórumra és így kiderülhetet, hogy akit a barátunknak hiszünk az a fejünket is l*****á ha tudná.

Nem kérem, hogy töröljetek a fórumról úgy látom felesleges.
Az admin legalább belerázódik a munkába mire kinyittok Wink Very Happy

Ja és jó munkát
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 6:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Logaan írta:
Csonti, elég. Nézd a számat ahogy mondom: NEM ÉRDEKEL. Vágod?

Nincs kedvem ezzel a hülyeséggel foglalkozni a továbbiakban, senkit nem érdekelnek az LD viselt dolgai. Nem mi voltunk, kész, ennyi, ne ragozzuk már, mert nyúlik mint a rétestészta.

Engem viszon igen, mivel a gerinctelenségeddel szét****tál majdnem egy baráti társaságot. De ezt te soha nem fogod megérteni, így nem is próbálom megmagyarázni, hogy mi az a bizalom, és mivan akkor ha eljátszák.

Ha meg nem érdekel ne válaszolj. Én már csak ilyen debil vagyok, mindíg válaszolok azokra a postokra amikkel nem értek egyet. Ezt azt hiszem bármelyik nwn-es fórumon lehet látni.
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 6:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én úgy gondoltam nem folyok bele ebbe a dologba... így magához a témához nem is szólok hozzá de annyit szeretnék kérni, hogy én nem tudom konrétan hol miről van szó.. van pár dolgo de nem minden... én Logaanben megbízom és szeretem mert jó mesélő öteltes fejlesztő, cscsontinak pedig akármik ellenére is köszönettel tartozom mert LD-n tanultam mer szerepjátszani, és ehhez ő is sokat hozzátett...

annyit szeretnék kérni hogy ha olyan dolog van ami személyes márpedig én úgyérzem hogy az előző postodból sokminden az, azt kérlek szépen privátban tedd és ezt kérem Logaantől is...

nem cscsonti valóban nem fogunk törölni ennek két oka van... meg lettél hívva és ha meghívunk akkor nem törlünk utánna... másrészt ha annyira nem akarsz itt lenni akkor vagy nem léosz fel vagy nem írsz vagy törlöd magadnak mert tudtommal a user is tudja törölni a profilját...

szeretnék végre békét a fórumon, bár nekem is voltak/vannak rossz és nem megfelelően elintézett dolgaim ezt tudom, de akkorse szeretném hogy gyűlölet legyen kötünk...

az önmoderált hozzászólást pedig köszönöm...
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 6:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:

annyit szeretnék kérni hogy ha olyan dolog van ami személyes márpedig én úgyérzem hogy az előző postodból sokminden az, azt kérlek szépen privátban tedd és ezt kérem Logaantől is...

Amit privátban kapok, privátban is válaszolok meg, amit fórumra írnak azt illik oda vissza válaszolni, mivel ha nem oda válaszolsz csak az egyik felét ismerik meg az "igazságnak"

DM Soulhunter írta:

nem cscsonti valóban nem fogunk törölni ennek két oka van... meg lettél hívva és ha meghívunk akkor nem törlünk utánna... másrészt ha annyira nem akarsz itt lenni akkor vagy nem léosz fel vagy nem írsz vagy törlöd magadnak mert tudtommal a user is tudja törölni a profilját...

Sajnos nem tudja, elhiheted elég sokat foglalkozam az elmúlt időben fórummal Very Happy sőt mondok jobbat tudod, milyen nehéz a saját adminod accodtól jogot elvenni Wink alíg birtam onnan is kirúgni magam Smile

DM Soulhunter írta:

szeretnék végre békét a fórumon, bár nekem is voltak/vannak rossz és nem megfelelően elintézett dolgaim ezt tudom, de akkorse szeretném hogy gyűlölet legyen kötünk...

Nekem nincs bajom egyikőtökkel sem, az LD-sem volt azt hiszem. Kivéve az utóbbi hónapokban de az meg nem tartozik ide nem is vetettem fel (remélem) és nem is fogom. Gyűlölni meg nem szoktam senkit, megvetni is csak keveseket.

De egyébént tessék örülni, tényleg belefogsz rázódni a dolgokba Wink ez ugye mindennapos egy fórumon lévén sok egymástól eltérő véleményű ember fordul meg ott. Very Happy
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 6:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez inkább csak megjegyzés. Mielőtt mindenki jönne, hogy azért jött vissza mert utál minket. Azt hiszem más sok sikert kívántam és ezt komolyan is gondoltam.

Egy dologért néztem vissza, kérdeztem Logaantól és Shadowtól valamit amire Logaan már válaszolt Shadow nem, ezt szerettem volna megnézni, hogy jött e válasz. És ezalatt olvastam azt a postot amitől megint 180 a vérnyomásom.
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Shadow nem volt netközelben és azt hiszem nem fog visszaolvasni Very Happy
szóval a kérdésed lehet nem tudja meg.. Very Happy hacsak nem írod le megint... Wink
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 7:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jah és őszinte köszönet a kívánságokért.. mi is reméljük hogy jó szervert sikerül csinálnunk Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 163, 164, 165  Következő
33 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website