Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 8:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:
Cscsonti,...nem akarok túl erőszakos lenni,...de kurvára el van beszélve egymás mellett..nem is kicsit..mellesleg a barátság arról szól hogy megbeszélünk mindent, amig nem dugjuk mág a másik nőjét ugye (de ez ugye kizárná elve azt hogy barátok vagytok,..szal ez csak irreális példa volt)

Igy van erről szól a barátság, csak valaki erről elfelejtkezett. És ugyebár ha már egyszer nem barátok nem beszélhetünk barátságról.

DM Archangel írta:

Logi egy imádnivló nő és én nagyon is szeretem..sőt azokat a srácokat is akikkel együtt dolgozunk egy 'jobb jövőért'...

Tudom, ismerem. Jobban mondva azt hittem ismerem. A többieket nem ismerem így nem tudok véleményt nyilvánitani róluk, amit ismerek róluk az a szerveren levonható következtetsek lehetnek csak. Az meg elég szubjektív lévén Barracudát szinte mindeni utálja és hulyének tartja, holott asztalin nagyon jó meséket csinál Wink sajna az nwn valamiért nem megy neki Very Happy

DM Archangel írta:

Hehe..tudom mit véltem kiolvasni az írásaidból?..pedig nem is egyszer olvastam el, sőt megkértem pár 'küsőst' is , akik nem is játszanak géppel, de pont itt voltak. A lényeg, nagyon a saját gondolataidat akarod olvasni ezért nem is látod meg azt mit egyébként EGYÉRTELMŰEN le lett vésve...hogy miért jött e za hackeres cucc??..mert csak a ti agyatokban volt meg a feltételezés az ftp-s valamitekre (mellesleg én még mai napig sem néztem és a legnagyobb mnértékben vastagon fosok is rá)...hogy valaki felhasználta ezt az ftp hozzáférélst...Ezt a Lio-s kémes dolgot meg egyszerűen nem lehet elkerülni, undorító gennyes dolog...aki innen még vissza is járt oda néha az LDre..hidd el letett róla...nem azért mert mi akartuk így, hanem szépen megoldottátok a régi ismerős hangnemetekkel együtt..

Wow, megtisztelsz. Hogy másnak is megmutatod az írásaim. Igen egyértelműen leírtátok, nem használta ki senki a lehetőséget. Oké, elhiszem. Van nálam egy ftp elérés, ami úgy hiszem a tiétek, elhiszed?

Lio dolog, hmm hogyan is működött DM Logaan az elmult pár honapban, hmm mintha elfelejtett volna mondani valamit pl. azt hogy "köszi nem szeretnék többé ide tartozni ezért kilépek " na látod szerintem meg ez a undorító gennyes dolog, sőt mondok jobbat még az előző héten is elhívtuk találkozóra, és tudod mi volt a válasz? Nem nem az, hogy nem érdekel az LD és nem is fogok soha menni hanem mellé beszélés.
És ha már itt tartunk az előző héten írt DM Logaan az LD DM topikjába ergo ez nem feltételezés hanem tény, hogy ő is vissza járt. Ezt hívják kémnek azt hiszem, bár tudom ő olyat nem tenne, hogy bárkinek bármit is elmondana

DM Archangel írta:

Egy nővel meg nem beszélünk így kedves cscsonti vagy összetöröm az arcod, ez ugyan undorítóan személyes dolog, de kérlek rá..mivel ugye ismered is ezért még 2x olyan durva...lehet finoman iselküldeni vlakit az anyjába uriemberes módon is ugye ha már más utat nem látsz csak ezt.

Ez nagyon vicces, hogyan is beszéltem vele? Szerintem nem írtam semmi olyat ami nem volt igaz. Amenyiben úgy gondolod, hogy igen linkeld ide legyél oly szíves.

"az összetöröm az arcod" meg kicsit erősnek érzem, tudod mivel ott virít a dm jelölés a neved előtt, tudnod kell, ilyenért azonnali bann jár bármely szerverről vagy fórumról. Sem téged sem őt nem fenyegettem semmivel ezért kikérem magamnak az ilyen bunkó, alpári, viselkedést.

DM Archangel írta:

..nézzük csak..hmm..hacker pipa, nem cép beszéd pipia, undirító férges dolog pipa , pszichologushoz történő ellátogás..pipálva..akkor mninden meg is volt...na foglalkozzunk értelmes dolgokkal...

Hacker: a ti szavatok a bizonyíték, hogy semmi nem történt, vagy elhiszem vagy nem. Egye fene elhiszem. *pipa*

Nem szép beszéd: ha elárulod ki vagy bevágok ide pár hozzászólásod másik fórumról, ha még megvan Rolling Eyes *ez lehet nem lesz pipa, mert elég sok alpári stílusú üzenetet töröltünk* de ha sikerül kvittek vagyunk.

Undorító férges dolog: csak vicceltünk nem is kémkedett nekünk Lia *pipa* (innentől kezdve azt hiszem 1-1 az állás kémügyben)

DM Archangel írta:

és egy utolsó add-on..cscsonti szerintem tisztázzuk le ezt az egész fostaliga utállak hadjárat paranoiatévelygést személyesen sör mellet vagy mittomén..de ez így nem jó..szerinted?

Miután megfenyegettél? Hmm lássuk csak, nem. Nem azért mert félek, de csak a barátaimmal sörözöm és nem emlékszem olyan barátomra aki megfenyegetett valaha is.

Ja ugy mellesleg, ez alatt az acc alat mennyien fórumoztok? Mert olyan fura, két személyiséges a fórumba írt válaszaid.

Legutóbb cscsonti szerkesztette (Szomb. Aug. 18, 2007 8:44 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 8:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kész, feladom, ezekem a "vádakon" már csak mosolyogni tudok és nem kívánok többé beleszólni az egészbe, gondoljatok mind amit akartok, csináljatok mind amit akartok, nekem más dolgom van.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 8:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Logaan írta:
Kész, feladom, ezekem a "vádakon" már csak mosolyogni tudok és nem kívánok többé beleszólni az egészbe, gondoljatok mind amit akartok, csináljatok mind amit akartok, nekem más dolgom van.

Én is feladtam, mivel most is hazudsz és nem érdekel az arcom leverése sem. Kiemelném neked azokat a részezeket amiket írtál. Innetől kezdve mindenki azt hisz amit akar. Én egy szavadat sem tudom elhinni a továbbikaban.

DM Logaan írta:

Ad 6. Amennyiben a 3-as pontban felvetett tényállás igaz, a továbbiakban - bocsánatot kérek, de - a beígért söröket visszavonom, nem kívánok beszélni sem hozzátok, sem veletek, és nem fogok tudni úgy tenni mosolyogva egy asztalnál veletek sörözve, mintha mi sem történt volna, miközben konkrétan a hátamba állítjátok a kést. Jó játékot, jó fejlesztést, ésatöbbi ésatöbbi, de ha lehet, minél távolabb tőlem.

DM Logaan írta:

A beígért söröket nem nektek, hanem konkrétan Patriknak ígértem, privátban, legutóbb msn-en, amihez se neked, se a többi dm-nek semmi köze.
Vissza az elejére
Jakab1980
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 8:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

HÖHÖ nekem úgy tűnik itt valakinek nagyon fáj valami és nehezen tudja túltenni magát a dolgon... Laughing Laughing Laughing
Elkellene egy kis lazítás, vagy egykis munka.... Laughing Laughing
Akinek van kedve, jöhet, igaz a meszelés kész de van még egy-két ajtókeret inkább az ecseten kopjanak az ujjak mint a billentyűzeten... Wink Wink Wink
Sir Patrick Goodman
LD Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 8:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

postoljak, ne postoljak, postoljak, ne postoljak, postolok...

a "kém":
ha nem tudom meg, hogy fent van az ftp elérésem olyan helyen amit sokan látnak, akkor valszeg egyszer csak meglepődöm, hogy milyen üres az a tárhely.... a módszer a lehetőségek közül a legaljasabb, elismerem, de jelen helyzetben semmi más megoldásom nem volt
beszéltem az illetékes személyekkel telefonon, átbeszéltük a történteket és azt hiszem mindent tisztáztunk

a többi történést nem kommentelem, mindneki azt szűr le belőle amit akar

a lényeg: nem kell nekünk puszi pajtásoknak lenni, bőven elég, ha a minimális EMBERI hangnemet meg tudjuk ütni, én igyekszem nem véteni ezen elvárások ellen (ha jól emléxem nem is vétettem még)

a szerver üzemeltetéshez és fejlesztéshez SOK SIKERT, kelleni fog, tapasztalat
Vissza az elejére
Jakab1980
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 9:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sir Patrick Goodman írta:
postoljak, ne postoljak, postoljak, ne postoljak, postolok...

a "kém":
ha nem tudom meg, hogy fent van az ftp elérésem olyan helyen amit sokan látnak, akkor valszeg egyszer csak meglepődöm, hogy milyen üres az a tárhely.... a módszer a lehetőségek közül a legaljasabb, elismerem, de jelen helyzetben semmi más megoldásom nem volt
beszéltem az illetékes személyekkel telefonon, átbeszéltük a történteket és azt hiszem mindent tisztáztunk

a többi történést nem kommentelem, mindneki azt szűr le belőle amit akar

a lényeg: nem kell nekünk puszi pajtásoknak lenni, bőven elég, ha a minimális EMBERI hangnemet meg tudjuk ütni, én igyekszem nem véteni ezen elvárások ellen (ha jól emléxem nem is vétettem még)

a szerver üzemeltetéshez és fejlesztéshez SOK SIKERT, kelleni fog, tapasztalat

Laughing Laughing
Marhajó! Mondja ezt egy olyan valaki aki ezelőtt 1 hónappal kikérte magának hogy megkérdőjelezik aző és ccsonti szavait, majd arra figyelmezetett mindenki tegyen rendet a fejében mert minden accot töröl..... Laughing Laughing
Akkor hol volt az EMBERI hangnem?????? Rolling Eyes Rolling Eyes
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 9:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaj nemár. Állj. Itt van vége a bulinak, lehet segíteni takarítani.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
DM Sorathul
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 9:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ehh...
Túl sok a duma...kevés a munka...Dolgozni lusta banda! Twisted Evil
Most én pihizek Cool

...who are we to judge what's right, and what has purpose for us...
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na még ezt is aztán alszom Wink
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

banyek... elfogyott a sör a sörsátorban... az szerintetek normális dolog?
gabonacorp
A Mester

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:

te egy sörsátorból fórumozol? ez sem normális... Very Happy
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gabonacorp írta:
DM Soulhunter írta:

te egy sörsátorból fórumozol? ez sem normális... Very Happy

nem mert elfogyott a sör aztán a haweroknak haza kellett meni mert páran melóznak holnap.... aztán én is hazagyöttem... de akkor is milyen már hogy egy sörsátorból elfogy a sör?????? Shocked Shocked Shocked
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Látom rátértetek a jó útra, fórum moderálás rulez Wink

Spec nem igazán értem miért pont azt amiben semmi nem volt Very Happy még csillagozott ocsmányságok sem. Egy higgadt tárgyilagos, leírás volt Jakab kérdésére válaszul. De amenyiben ti jobban tudjátok, a választ rá nyugodtan meg lehet válaszolni.

Egyébként áruljatok el valamit, mit fogtok csinálni ha a fórum publikus lesz és napont a nem 1 hülye (mint én) hanem 30 fogja ontani a postokat. És még nem is moderálják magukat. Hmm ja igen leveritek az arcukat. És tudom huzzak már.
Vissza az elejére
DM Logaan
Cselszövő

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csonti bazmeg rosszabb vagy mint egy öt éves kiskölyök... Laughing
Vissza az elejére
Jakab1980
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Héé pont ezt kimoderálni???? Engem érdekelt volna a válasz..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 163, 164, 165  Következő
35 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website