Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Logaan írta:
Csonti bazmeg rosszabb vagy mint egy öt éves kiskölyök... Laughing

Hát őszintén mikor majd annyit töltesz el adminként egy fórumon mint én te is leszel ilyen rosz. Wink Szerintem te is fogsz ilyen folhúzós dolgokhoz érteni Wink hogy csináljuk ki az admint, úgy hogy még kirúgni sem tudjon. Spec én szóltam, hogy rugjon ki. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jakab1980 írta:
Héé pont ezt kimoderálni???? Engem érdekelt volna a válasz..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Lekésted, majd aki törölte megírja, én még 1x nem gépelek annyit Razz
Vissza az elejére
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem szívem, homlokegyenest más a hozzáállásunk az emberek - mint játékosok vagy mint bárki más - ügyében. Vagyok annyira naiv, hogy feltételezzem, hogy egy olyan csapatot tudunk itt összekovácsolni, akiknek nem lesz szükségük moderálásra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Jakab1980
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

cscsonti írta:
Jakab1980 írta:
Héé pont ezt kimoderálni???? Engem érdekelt volna a válasz..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Lekésted, majd aki törölte megírja, én még 1x nem gépelek annyit Razz

Remek. Laughing Laughing
Pedig tényleg kiváncsi voltam, fölleg hogy törölték is Shocked Shocked
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jakab nem kell a további vita, ha gondolkozol kicsit úgyis rájössz a válaszra, nincs szükség egyéb magyarázatra.

Legutóbb DM Logaan szerkesztette (Szomb. Aug. 18, 2007 10:40 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

és mint azt én megmondtam jakab ismét frappánsat szólt hozzá először... Very Happy
köszönjük... Very Happy
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Logaan írta:
Nem szívem, homlokegyenest más a hozzáállásunk az emberek - mint játékosok vagy mint bárki más - ügyében. Vagyok annyira naiv, hogy feltételezzem, hogy egy olyan csapatot tudunk itt összekovácsolni, akiknek nem lesz szükségük moderálásra.

Ejj, Logaan *meginti a kezével* mindezt azok után hogy moderáltok Very Happy főleg az"Ukk mukk fukk" moderálása fájt Sad
Vissza az elejére
DM Logaan
Cselszövő

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csonti befejezted?
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Logaan írta:
Jakab nem kell a további vita, ha gondolkozol kicsit úgyis rájössz a válaszra, nincs szükség egyéb magyarázatra.

Ahha értem már a koncepcót, csak az egyik fél álláspontját ismerhesse mindenki. Jó koncepcó, a többi hozzá szólásomat is törölni kellene, mert így nem jön olyan jól ki a "szemét rohadék .D"
Vissza az elejére
Jakab1980
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jólvan Logan, csak tényleg érdekelt, de igaz, nem kell a vita. A választ meg valóban sejtem, csak jobban szeretek látni, mint sejteni.... Wink
DM Logaan
Cselszövő

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csonti, még egyszer kérdem: Befejezted?
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Logaan írta:
Csonti, még egyszer kérdem: Befejezted?

Még megvárom a Jakabnak írt válaszotok, hátha van hozzá fűzni valóm.
Vissza az elejére
DM Logaan
Cselszövő

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 10:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem fogunk válaszolni olyan témára ami érdemben nem tartozik az AC-hoz. Amennyiben az LD-ről akartok beszélgetni, fáradjatok át arra a fórumra.
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 11:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó éjt, ez ugye maradhat? Rolling Eyes
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 18, 2007 11:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

cscsonti írta:
Jó éjt, ez ugye maradhat? Rolling Eyes

egyenlőre... Cool
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 163, 164, 165  Következő
36 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website