|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nah LD fórumon még nem láttam AC hozzászólást, valszeg nenm is sokáig maradna életben és ahogy látom itt meg zátonyra futottunk..szal akkor ahogy az a köcsög VV zárásnál szokott lenni..(kéz hozzáér papírhoz)..
ÉS VÉGE!...
Sorathulnak: jaja készülnek a mapok
Gabona: ugyan már, imádunk vazze és igenis jóül teszed ha segítesz azoknak is akiknek megígérted
Logi : te meg próbálj életet lehelni magadba, ma megyek egy kicsit edzeni (értsd megdeglek majd) hogy kitoljam az agressziót magamból.
cscsonti: ha csak barátiddal sörözöl ez azt jelenti, hogy egy idő után egyedül maradsz, másképpen hogyan szerzel újakat?
Magamnak: az arcodat letépem kicsit erős volt..kussolj te mocskos állat (magamnak )
Jakab: apám, te egy nagy forma vagy..már várom mit hozunk össze
Patrick : ez szép volt, akkor ebben a hangnemben maradunk
öööö..ennyi..inentől csak csöcsökről, buliról, idiótizmusról (ami nem LD vagy AC vagy személyeskedés, kivéve ha én vagyok az )..piálásról és ezek kombinációiról lehet csevegni...höhö
Na megyek mapozni, meg moncokat csinálni és leírásokat..eee Sorathul megbac..ő olyan..nem vic *vadul bólogat*  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Egyébként nagyon kedves névnek néz ki : Aida....többet is megtudhatunk ??  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
Na megyek mapozni, meg moncokat csinálni és leírásokat..eee Sorathul megbac..ő olyan..nem vic *vadul bólogat*  |
Nagyon helyes...  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
ÉS VÉGE!...
cscsonti: ha csak barátiddal sörözöl ez azt jelenti, hogy egy idő után egyedül maradsz, másképpen hogyan szerzel újakat?
|
Archangel te a kocsmában szerzel barátokat? Én először szerzem a barátokat és utánna megyek velük sörözni
A kocsmában szerzett barátok "ivó cimborák", szerintem, és általában nem is hosszú életű az ez a fajta, ne jó nevezzük "barátságnak". |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
| cscsonti írta: |
ÉS VÉGE!...
|
Archangel te a kocsmában szerzel barátokat? Én először szerzem a barátokat és utánna megyek velük sörözni
A kocsmában szerzett barátok "ivó cimborák", szerintem, és általában nem is hosszú életű az ez a fajta, ne jó nevezzük "barátságnak". |
na apukám...fától az erdőt tipikus esete...én mindehol barátokat szerzek, de leginkább jó kapcsolatokat..ilyen faci vok és kéc..de vannak akik sajna abszolute reménytelenek,..de néha akkor sem adom fel..ugy mégiscsak izgibb  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
| cscsonti írta: |
ÉS VÉGE!...
|
na apukám...fától az erdőt tipikus esete...én mindehol barátokat szerzek, de leginkább jó kapcsolatokat..ilyen faci vok és kéc..de vannak akik sajna abszolute reménytelenek,..de néha akkor sem adom fel..ugy mégiscsak izgibb  |
Fura egy ember vagy, te kevered a barátságot a haversággal.
Barát = a tűzbe tennéd a kezed érte, megbízol benne annyira, hogy a legféltettebb titkaid is rábízod.
Haver = jókat lehet vele, röhögni, iszogatni és jó fej
Haverokat én is szoktam kocsmában szerezni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
ez megintcsak különbség köztünk és persze megint magadból indulsz ki...tudom mit jelent a barátság szó és mit jelent a haver..ezért TE valszeg egyik sem leszel ......megpróbáltam én már veled mindent, kedves, agresszív minden....de te nagyon csak a saját nótádat fújod..na beszélgessünk inkább az időjárásról abban hátha megegyezik a véleményünk  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
ez megintcsak különbség köztünk és persze megint magadból indulsz ki...tudom mit jelent a barátság szó és mit jelent a haver..ezért TE valszeg egyik sem leszel ......megpróbáltam én már veled mindent, kedves, agresszív minden....de te nagyon csak a saját nótádat fújod..na beszélgessünk inkább az időjárásról abban hátha megegyezik a véleményünk  |
LOL, hát izé. No komment, mivel te pedig a sajátodat fújod. Te kérdeztél én válaszoltam. Te, halál komolyan totál nem érdekel honnan szerzed a barátaidat. Te vetetted fel kérdésként, én leírtam, honnan, ennyi. Egyébként miért kellene megegyezni a véleményünknek? Különböző emberek vagyunk mindenki mást tart fontosnak, gerinctelennek. Mint kiderült még a barátok beszerzési helye sem egyforma. Egyébként olvasd végig ezt a postodat amit beidéztem és mond meg őszinte szívvel, ez arra válasz amit én írtam? Vagy egyszerűen düh, az összes többi postom miatt. Nagyon kezd olyan érzésem lenni, hogy teljesen mindegy mire válaszolok ti rögtön az ellenetek ért támadásnak értékelitek.
Ja egyébként itt borús az idő de egyébként meleg van  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Menj WoWozi oszt písz.  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sir Patrick Goodman LD Site Admin
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 10:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Javíthatatlanok, makacsok, önfejűek, és hisztisek vagytok mint egy rossz kurva... te is, meg te is, meg te is
Egy dolgban látom a kiutat, mindneki elviharzik a saját modulján dolgozni... MINDENKI
ezt a fórumot meg fullra moderáljátok ki, ha csak egy kicsi is marad ebből az egész szardobálásból akkor abból újra ez lesz ami most megy
próbáljunk meg a békés egymás mellett dolgozásra koncentrálni, annélkül hogy felesleges időpocsékolással terhelnénk a fórumot
egyezzünk ki egy kölcsönös féleértés megállapításában és felejtsük el végre ezt az egészet
még mindíg azt mondom, hogy SOK SIKERT a fejlesztéshez, kell az egészséges "konkurencia"
Üdv
Partick |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 10:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sir Patrick Goodman írta: |
Javíthatatlanok, makacsok, önfejűek, és hisztisek vagytok mint egy rossz kurva... te is, meg te is, meg te is
|
*szégyeli magát, mert nagyon makacs*
Egy dolgban látom a kiutat, mindneki elviharzik a saját modulján dolgozni... MINDENKI
|
Értettem
ezt a fórumot meg fullra moderáljátok ki, ha csak egy kicsi is marad ebből az egész szardobálásból akkor abból újra ez lesz ami most megy
|
De ezzel tiszteletteljesen nem értek egyet
Ez az úgynevezet strucc effektus, dugjuk be a fejünket a homokba aztán csak lesz valami
Megbeszélni egy sör mellett tényleg emberségesebb, de egy hátránya van a fórummal szemben ez a rohadék fórum megőrzi azt amit oda írnak és bármikor bárki elolvashatja. Roppant nehét letagadni, utánna, hogy én ilyet nem mondtam.
Mellesleg, most a barátok beszerzésén vitatkozunk szerintem érdekes téma, és tényleg érdekel a véleményük ez ügyben. (ezt most teljesen komolyan írtam, semilyen hátsó szándék nincs bennem) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 10:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
mivel a fórumunk reményeink szerint nemsokára elköltözik végső helyére és az adatbázist is menteni fogjuk, így a publikus fórumok nagy része nem lesz átmentve és nulláról indul a csevegő is... tehát Patrick ez meg lesz oldva nem is olyan soká...
barátszerzés: őszinte legyek? nekem igazi barátom egyetlen egy darab van... ő benne megbízok, és ő az aki a vlágon a legtöbbet tudja rólam... nálam a barátság kialakulása évekig tart... de vannak tesóim, és nagyon jó hawerjaim akik szintén sokat tunnak rólam...
sörözni meg nagyon sok mindenkivel lehet...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 12:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
barátszerzés: őszinte legyek? nekem igazi barátom egyetlen egy darab van... ő benne megbízok, és ő az aki a vlágon a legtöbbet tudja rólam... nálam a barátság kialakulása évekig tart... de vannak tesóim, és nagyon jó hawerjaim akik szintén sokat tunnak rólam...
sörözni meg nagyon sok mindenkivel lehet...  |
Na akkor mi már legalább egyet értünk valamiben, haladunk  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jakab haver.... ..tudom hogy kikivánkozik de ne...kééérlek ne  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jakab1980 Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nemnem, nem szabad mer' kimoderálják.......  _________________ OLdal? Én nem állok senki oldalán, mert az én oldalamon sem áll senki..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|