Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nah LD fórumon még nem láttam AC hozzászólást, valszeg nenm is sokáig maradna életben és ahogy látom itt meg zátonyra futottunk..szal akkor ahogy az a köcsög VV zárásnál szokott lenni..(kéz hozzáér papírhoz)..

ÉS VÉGE!...

Sorathulnak: jaja készülnek a mapok
Gabona: ugyan már, imádunk vazze és igenis jóül teszed ha segítesz azoknak is akiknek megígérted Wink
Logi : te meg próbálj életet lehelni magadba, ma megyek egy kicsit edzeni (értsd megdeglek majd) hogy kitoljam az agressziót magamból.
cscsonti: ha csak barátiddal sörözöl ez azt jelenti, hogy egy idő után egyedül maradsz, másképpen hogyan szerzel újakat?
Magamnak: az arcodat letépem kicsit erős volt..kussolj te mocskos állat (magamnak Razz )
Jakab: apám, te egy nagy forma vagy..már várom mit hozunk össze
Patrick : ez szép volt, akkor ebben a hangnemben maradunk Cool

öööö..ennyi..inentől csak csöcsökről, buliról, idiótizmusról (ami nem LD vagy AC vagy személyeskedés, kivéve ha én vagyok az Very Happy )..piálásról és ezek kombinációiról lehet csevegni...höhö Very Happy

Na megyek mapozni, meg moncokat csinálni és leírásokat..eee Sorathul megbac..ő olyan..nem vic *vadul bólogat* Laughing
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyébként nagyon kedves névnek néz ki : Aida....többet is megtudhatunk ?? Wink
Vissza az elejére
DM Sorathul
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:

Na megyek mapozni, meg moncokat csinálni és leírásokat..eee Sorathul megbac..ő olyan..nem vic *vadul bólogat* Laughing

Nagyon helyes... Cool

...who are we to judge what's right, and what has purpose for us...
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:

ÉS VÉGE!...

cscsonti: ha csak barátiddal sörözöl ez azt jelenti, hogy egy idő után egyedül maradsz, másképpen hogyan szerzel újakat?

Archangel te a kocsmában szerzel barátokat? Én először szerzem a barátokat és utánna megyek velük sörözni Wink
A kocsmában szerzett barátok "ivó cimborák", szerintem, és általában nem is hosszú életű az ez a fajta, ne jó nevezzük "barátságnak".
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

cscsonti írta:
DM Archangel írta:

ÉS VÉGE!...

Archangel te a kocsmában szerzel barátokat? Én először szerzem a barátokat és utánna megyek velük sörözni Wink
A kocsmában szerzett barátok "ivó cimborák", szerintem, és általában nem is hosszú életű az ez a fajta, ne jó nevezzük "barátságnak".

na apukám...fától az erdőt tipikus esete...én mindehol barátokat szerzek, de leginkább jó kapcsolatokat..ilyen faci vok és kéc..de vannak akik sajna abszolute reménytelenek,..de néha akkor sem adom fel..ugy mégiscsak izgibb Very Happy
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:
cscsonti írta:
DM Archangel írta:

ÉS VÉGE!...

na apukám...fától az erdőt tipikus esete...én mindehol barátokat szerzek, de leginkább jó kapcsolatokat..ilyen faci vok és kéc..de vannak akik sajna abszolute reménytelenek,..de néha akkor sem adom fel..ugy mégiscsak izgibb Very Happy

Fura egy ember vagy, te kevered a barátságot a haversággal.
Barát = a tűzbe tennéd a kezed érte, megbízol benne annyira, hogy a legféltettebb titkaid is rábízod.
Haver = jókat lehet vele, röhögni, iszogatni és jó fej

Haverokat én is szoktam kocsmában szerezni Wink
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ez megintcsak különbség köztünk és persze megint magadból indulsz ki...tudom mit jelent a barátság szó és mit jelent a haver..ezért TE valszeg egyik sem leszel ......megpróbáltam én már veled mindent, kedves, agresszív minden....de te nagyon csak a saját nótádat fújod..na beszélgessünk inkább az időjárásról abban hátha megegyezik a véleményünk Very Happy
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:
ez megintcsak különbség köztünk és persze megint magadból indulsz ki...tudom mit jelent a barátság szó és mit jelent a haver..ezért TE valszeg egyik sem leszel ......megpróbáltam én már veled mindent, kedves, agresszív minden....de te nagyon csak a saját nótádat fújod..na beszélgessünk inkább az időjárásról abban hátha megegyezik a véleményünk Very Happy

LOL, hát izé. No komment, mivel te pedig a sajátodat fújod. Te kérdeztél én válaszoltam. Te, halál komolyan totál nem érdekel honnan szerzed a barátaidat. Te vetetted fel kérdésként, én leírtam, honnan, ennyi. Egyébként miért kellene megegyezni a véleményünknek? Különböző emberek vagyunk mindenki mást tart fontosnak, gerinctelennek. Mint kiderült még a barátok beszerzési helye sem egyforma. Egyébként olvasd végig ezt a postodat amit beidéztem és mond meg őszinte szívvel, ez arra válasz amit én írtam? Vagy egyszerűen düh, az összes többi postom miatt. Nagyon kezd olyan érzésem lenni, hogy teljesen mindegy mire válaszolok ti rögtön az ellenetek ért támadásnak értékelitek.

Ja egyébként itt borús az idő de egyébként meleg van Wink
Vissza az elejére
DM Sorathul
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Menj WoWozi oszt písz. Rolling Eyes

...who are we to judge what's right, and what has purpose for us...
Vissza az elejére
Sir Patrick Goodman
LD Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 10:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Javíthatatlanok, makacsok, önfejűek, és hisztisek vagytok mint egy rossz kurva... te is, meg te is, meg te is

Egy dolgban látom a kiutat, mindneki elviharzik a saját modulján dolgozni... MINDENKI

ezt a fórumot meg fullra moderáljátok ki, ha csak egy kicsi is marad ebből az egész szardobálásból akkor abból újra ez lesz ami most megy

próbáljunk meg a békés egymás mellett dolgozásra koncentrálni, annélkül hogy felesleges időpocsékolással terhelnénk a fórumot

egyezzünk ki egy kölcsönös féleértés megállapításában és felejtsük el végre ezt az egészet

még mindíg azt mondom, hogy SOK SIKERT a fejlesztéshez, kell az egészséges "konkurencia"

Üdv
Partick
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 10:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sir Patrick Goodman írta:
Javíthatatlanok, makacsok, önfejűek, és hisztisek vagytok mint egy rossz kurva... te is, meg te is, meg te is

*szégyeli magát, mert nagyon makacs*

Egy dolgban látom a kiutat, mindneki elviharzik a saját modulján dolgozni... MINDENKI

Értettem Very Happy

ezt a fórumot meg fullra moderáljátok ki, ha csak egy kicsi is marad ebből az egész szardobálásból akkor abból újra ez lesz ami most megy

De ezzel tiszteletteljesen nem értek egyet Razz
Ez az úgynevezet strucc effektus, dugjuk be a fejünket a homokba aztán csak lesz valami Very Happy
Megbeszélni egy sör mellett tényleg emberségesebb, de egy hátránya van a fórummal szemben ez a rohadék fórum megőrzi azt amit oda írnak és bármikor bárki elolvashatja. Roppant nehét letagadni, utánna, hogy én ilyet nem mondtam.

Mellesleg, most a barátok beszerzésén vitatkozunk szerintem érdekes téma, és tényleg érdekel a véleményük ez ügyben. (ezt most teljesen komolyan írtam, semilyen hátsó szándék nincs bennem)
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 10:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mivel a fórumunk reményeink szerint nemsokára elköltözik végső helyére és az adatbázist is menteni fogjuk, így a publikus fórumok nagy része nem lesz átmentve és nulláról indul a csevegő is... tehát Patrick ez meg lesz oldva nem is olyan soká...

barátszerzés: őszinte legyek? nekem igazi barátom egyetlen egy darab van... ő benne megbízok, és ő az aki a vlágon a legtöbbet tudja rólam... nálam a barátság kialakulása évekig tart... de vannak tesóim, és nagyon jó hawerjaim akik szintén sokat tunnak rólam... Very Happy
sörözni meg nagyon sok mindenkivel lehet... Very Happy
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 12:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:
barátszerzés: őszinte legyek? nekem igazi barátom egyetlen egy darab van... ő benne megbízok, és ő az aki a vlágon a legtöbbet tudja rólam... nálam a barátság kialakulása évekig tart... de vannak tesóim, és nagyon jó hawerjaim akik szintén sokat tunnak rólam... Very Happy
sörözni meg nagyon sok mindenkivel lehet... Very Happy

Na akkor mi már legalább egyet értünk valamiben, haladunk Wink
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jakab haver.... Very Happy ..tudom hogy kikivánkozik de ne...kééérlek ne Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
Jakab1980
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nemnem, nem szabad mer' kimoderálják....... Laughing Laughing Laughing Laughing
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 163, 164, 165  Következő
37 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website