|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Jakab1980 írta: |
Nemnem, nem szabad mer' kimoderálják.......  |
az még hagyján, de lehet nem lesz elfogadható...khmm..mindenkinek..na  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jakab1980 Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az nembaj, ahhoz már hozzászoktam az a baj hogy válasz nem érkezik me aztis kimoderálják
Pedig nincs jobb mint egy jó beszélgetés  _________________ OLdal? Én nem állok senki oldalán, mert az én oldalamon sem áll senki..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az nembaj, ahhoz már hozzászoktam az a baj hogy válasz nem érkezik me aztis kimoderálják
Pedig nincs jobb mint egy jó beszélgetés  |
asse tugyom mirő becélc....  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jakab1980 Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 8:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nembaj énse, de megint este van...  _________________ OLdal? Én nem állok senki oldalán, mert az én oldalamon sem áll senki..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nembaj énse, de megint este van...  |
hehe..végülis mindegy, mert most képzeld voltunk Soulhunternél kikapcsolódni...ultrajó volt azt kell hogy mondjam...Smihaczi, Logi, Soulhunter és szerény személyem...gyó volt ..legközelebb gyönnöd kééne'  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jakab1980 Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És mikoris lesz az a legközelebb???  _________________ OLdal? Én nem állok senki oldalán, mert az én oldalamon sem áll senki..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabonacorp A Mester

Csatlakozott: 2007.08.04., Szombat, 18:43 Hozzászólások: 140 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
hehe..végülis mindegy, mert most képzeld voltunk Soulhunternél kikapcsolódni...ultrajó volt azt kell hogy mondjam...Smihaczi, Logi, Soulhunter és szerény személyem...gyó volt ..legközelebb gyönnöd kééne'  |
gabona meg melózzon??? ti meg buliztok??? az anyátok vasporos valagát!!!! _________________ Jesus was black. Yes, she was. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| gabonacorp írta: |
| DM Archangel írta: |
hehe..végülis mindegy, mert most képzeld voltunk Soulhunternél kikapcsolódni...ultrajó volt azt kell hogy mondjam...Smihaczi, Logi, Soulhunter és szerény személyem...gyó volt ..legközelebb gyönnöd kééne'  |
gabona meg melózzon??? ti meg buliztok??? az anyátok vasporos valagát!!!! |
nah..amoilyan AC tali volt...mert sokmindent beszéltünk meg, ami nem vicc...ez most komoly...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabonacorp A Mester

Csatlakozott: 2007.08.04., Szombat, 18:43 Hozzászólások: 140 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
najó, talán nem sértődöm meg  _________________ Jesus was black. Yes, she was. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jakab1980 Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| gabonacorp írta: |
najó, talán nem sértődöm meg  |
Bocsi főnök én mostis csinálom....  _________________ OLdal? Én nem állok senki oldalán, mert az én oldalamon sem áll senki..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
No innend a Balatonrol...elolvastam az elozo 10 oldalt, sok mindenkivel dumaltam telon...
Ami rosszul esett, hogy Syilt gyanusitottatok..en 1000%-ig megbizok benne, mivel en a baratomnak tartom..es ha ot gyanusitjatok..akkor engem is..mivel en hivtam ide, es kertem, hogy legyen teszter..no errol a temabol ennyit..
Most itt a netkavezoba nymjuk magival...Addig is Dolgozzatok  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nemár gyerekek, az egész úgy indult, hogy lélekápoljuk Soulhuntert hármasban, mert ráfér, aztán út közben lettünk négyen és lett belőle amolyan fél AC tali. Na, legközelebb nem maradtok ki, utólagos elnézéseteket kérjük.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
No innend a Balatonrol...elolvastam az elozo 10 oldalt, sok mindenkivel dumaltam telon...
Ami rosszul esett, hogy Syilt gyanusitottatok..en 1000%-ig megbizok benne, mivel en a baratomnak tartom..es ha ot gyanusitjatok..akkor engem is..mivel en hivtam ide, es kertem, hogy legyen teszter..no errol a temabol ennyit..
Most itt a netkavezoba nymjuk magival...Addig is Dolgozzatok  |
aki lazult annak kuss ..ezen VÉGLEG túé vagyunk..persze mi előtte is lefostuk magason...csakhát belekeveredtünk az ocsmányságba..ja igen...te kocsog...ne oszd az észt a Balcsiró me tökönváglak  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csovazz....
van 3 oteltem...meg ne alljatoik le a MAP gyartassal.....csak nincs idom leirni....
nahh elhuztunk ..bbooob...bbboo TEJ-ezni......
Gabor oszt irjál..!
csá...mgx.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 9:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| magi44 írta: |
csovazz....
van 3 oteltem...meg ne alljatoik le a MAP gyartassal.....csak nincs idom leirni....
nahh elhuztunk ..bbooob...bbboo TEJ-ezni......
Gabor oszt irjál..!
csá...mgx.... |
nem mintha mi most itt nálam Smihaczival nem vedelnénk jófélét he...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|