| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Hétf. Aug. 27, 2007 10:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
héé... a csajom nem arra van hogy maginak vigye a köténykét...  |
akkor, majd viszed te  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Kedd. Aug. 28, 2007 8:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
jobb regőtt...!
2.sz. ötlet felvetésére még nem erkezett a szerkeztőktől válasz (irjak ki szavazast?)
- jó/rossz plájerek vára - lovagtornya,csatlos dolog megoldasa.......menni fog vagy mar felnyomtatok egy iylet?
csá..mgx |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Kedd. Aug. 28, 2007 9:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
| magi44 írta: |
jobb regőtt...!
2.sz. ötlet felvetésére még nem erkezett a szerkeztőktől válasz (irjak ki szavazast?)
- jó/rossz plájerek vára - lovagtornya,csatlos dolog megoldasa.......menni fog vagy mar felnyomtatok egy iylet?
csá..mgx |
vazz..magi...mar megint mindent bonyolitasz ..egyenlore nyugi..meg van eleg dolgunk enelkul is...ha majd epp unatkozunk akkor szolunk  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Kedd. Aug. 28, 2007 9:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
megis valaszolsz itt vagy es nem tesztelsz?epitesz?...he-he.....
*egy kanapen kiterulve uldogel kezeben log egy boroskupa ekkor jelenik meg a feje folott egy alig lathato korona*
*A tobbiek is latjak halkan megjegyzik magukban: a lökött spammer kiraly** |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Kedd. Aug. 28, 2007 9:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
*egy kanapen kiterulve uldogel kezeben log egy boroskupa ekkor jelenik meg a feje folott egy alig lathato korona*
*de nem csak egy korona jelenik meg a feje folott hanem egy vertol csopogo pallos is amit egy csontos kez iranyit* _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szer. Aug. 29, 2007 8:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Ismét teljes erőben felállt a teszter-csapatocskánk, hogy minél előbb egy szép és játszható modul legyen meg mindenki örömére!
Üdvözöljük Mason-t
*hatalmas szárnyait megfeszítve elrúgja magát a talajról, majd kecses tisztelgéssel repül tovább a távolba feladata felé*
Archangel _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robika_1978 Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 18:37 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: a Bárban, mint minden normális ember..
|
Elküldve: Szer. Aug. 29, 2007 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
de megy a duma kocsmáros...no..lükj ide két sört vagy megérzed a pallosom szelét..vagy mit  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
Riendu Mark 'Wandal - Anti-paladin |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 12:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Archangel Jó az új képed vagy régen frisítetem vagy az elmult hétben változott  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 12:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Dareius írta: |
Archangel Jó az új képed vagy régen frisítetem vagy az elmult hétben változott  |
Mondjuk Logaan érdeme Legalábis az egyik részte bisztos  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 12:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hű most merült fel bennem egy kérdés ugye itt nem lessz olyan, hogy Az elején Single player szerüen kell játszani menny ide menny oda küldetés az első 10 szintig mert az dög unalmas A Ganxtave Mese jobban hangzik  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 8:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hű most merült fel bennem egy kérdés ugye itt nem lessz olyan, hogy Az elején Single player szerüen kell játszani menny ide menny oda küldetés az első 10 szintig mert az dög unalmas A Ganxtave Mese jobban hangzik  |
Ganx mese a következő csak Dareiusnak:
Találd meg a 100 darabra tört gyémántszivet..... ..a többit rád bízom..  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 11:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Dareius az en fele meseket kedveli..kap egy adag szornyet..es ha leveri gyozott
Egyebkent Dareius, mielot beszolnal..nem tudom ki volt az, aki minden egyes lerakott npc-met leverte  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 12:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hű most merült fel bennem egy kérdés ugye itt nem lessz olyan, hogy Az elején Single player szerüen kell játszani menny ide menny oda küldetés az első 10 szintig mert az dög unalmas A Ganxtave Mese jobban hangzik  |
igazából csak neked lesz egy bábu, melyet ha lefejelsz kapsz 10 szintet..na?
..nem mondtam hogy + vagy - ...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 6:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Egyebkent Dareius, mielot beszolnal..nem tudom ki volt az, aki minden egyes lerakott npc-met leverte  |
Ha jól emlékszem a minden NPC úgy keszte a szövegét VÁÁÁ most megdöglesz ill. meghalsz
De az utolsókba már beszéltek is pl az ördög     _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 7:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Egyebkent Dareius, mielot beszolnal..nem tudom ki volt az, aki minden egyes lerakott npc-met leverte  |
Ha jól emlékszem a minden NPC úgy keszte a szövegét VÁÁÁ most megdöglesz ill. meghalsz
De az utolsókba már beszéltek is pl az ördög     |
Ne mondjad a csoro esernyos csajt..magadtol verted le..amelyiknek az apja a pap az anyja meg a succubus volt..no meg a hangyaemberek  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|